Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • چگونگی رسیدن به کنکور سراسری با دیپلم کاردانش

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    205 بازدیدها
    N
    مطلب زیر رو از سطح اینترنت پیدا کردم، حالا اگر کسی وارده و تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنه: ورود به دانشگاه از طريق کنکور سراسري يکي ديگر از راههاي ادامه تحصيل فارغ التحصيلان هنرستان فني و حرفه اي و کاردانش از طريق شرکت در کنکور سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي باشد. اين قبيل افراد بايد براي نيل به اين هدف داراي مدرک پيش دانشگاهي باشند . به عبارت ديگر توانسته باشند کليه واحد هاي مربوط به دوره پيش دانشگاهي (24 واحد درسي) را با موفقيت پشت سر گذاشته باشد. تحقق اين مسئله به 3 طريق زير امکان پذير خواهد بود. از طريق ادامه تحصيل به صورت داوطلب آزاد: اين روش از طريق ثبت نام در زمان مقرر در مراکز پيش دانشگاهي بزرگسالان و اخذ 12 واحد درسي مربوط به پيش دانشگاهي در هر رشته دلخواه اعم از رياضي و فيزيک،علوم تجربي،انساني و يا هنر در هر ترم از يکسال تحصيلي به شيوه داوطلب آزاد صورت مي پذيرد. از طريق حضور در امتحان تغيير رشته: کليه فارغ التحصيلان فني و حرفه اي و کاردانش و حتي دانش آموزان متقاضي ورود به رشته غير متناظر با ديپلم خود با هدف استفاده از معافيت تحصيلي و حضور در کلاسهاي درسي دوره پيش دانشگاهي مي توانند در آخرين سال يا ترم تحصيلي خود در دبيرستان در فرصت مقتضي در يکي از دبيرستانهاي بزرگسالان ناحيه يا منطقه تحصيلي خود که از طرف اداره آموزش و پرورش ناحيه يا منطقه تعيين مي گردد ثبت نام و برابر جدول امتحانات تغيير رشته (که نزد مشاوران مي باشد ) در امتحان دروس مربوطه شرکت نمايند. بديهي است در صورت کسب حد نصاب نمره لازم در هر درس ( که در بعضي دروس رشته هنر 12 مي باشد.) اين قبيل افراد مي توانند در ترم آتي با رعايت ظوابط و مقررات متقاضي ورود به مراکز پيش دانشگاهي روزانه يا بزرگسالان شوند. تذکر الف) نمرات تغيير رشته هر درس قابل ذخيره براي ترم بعدي نيز مي باشد. تذکر ب) : در صورتي که متقاضي امتحانات تغيير رشته بعضي يا تمامي دروس مربوط به تغيير رشته را در دوره متوسطه گذرانده و حد نصاب قبولي لازم را کسب نموده باشد از شرکت در امتحان تغيير رشته آن درس يا دروس معاف مي باشد.
  • سوال درمورد خواندن

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    320 بازدیدها
    M
    @zahra-2 این دوتا چین؟ من چیز مفیدی پیدا نمیکنم تو اینجا! اینجا مشاوری هست؟؟؟
  • چک نویس

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    879 بازدیدها
    romisaR
    @فااطمه درست میگی..... مشکل از عجول بودنمه و بی دقتیهامم سر آزمون از این منشا می گیره که اونم به خاطر اینه که تست زماندار کم حل میکنم که باید بیشترش کنم
  • درس زمین شناسی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    436 بازدیدها
    zeinab12Z
    @mrs-zia در درس زمین شناسی گفته است: من کتاب جمع بندی طلاییشو دارم ، کتاب خیلی خوبیه ولی بعد از خوندن دقیق متن کتاب درسی. من از ویس های اموزشی یه کانال استفاده میکنم خط به خط کتابو توضیح میده بعد خلاصه های چلاچورو میخونم تست میزنم میشه اسم کانالو بگید ؟؟
  • دیگه خسته شدم...

67
    1 رای ها
    67 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    faaa31F
    @خاتون ایده ی جالبیه
  • مشکل نخوندن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    338 بازدیدها
    faaa31F
    اول اینکه اگه اینستا داری برو پیج اقای پوریا مظفریان و ایلیا ایمانی که به ترتیب مدرس ریاضی و انگیزشی و مدرس زیست و انگیزشی هستند که حرفاشون واقعا روت تاثیر میزاره چون حرفاشون خیلی زیباس اگه هم نداری توگوگل سرچ کنی میتونی وارد صفحه شخصیشون شی.و اینکه نظر منم مثل دوست عزیزه بهتره دلیلشو پیدا کنی بهتره هدفاتو دوباره بنویسی رو کاغذ و بگی اصلا برای چی شروع کردم چرا ؟میخوام به کجا برسم . و اینکه به خودت تلقین نکن که انگیزم کم شده اینا چون اینم میتونه باعث تشدید حالو هوات شه فکرای منفی رو از خودت دور کن قطعا موفق میشی اصلا نمیتونی موفق نشی.
  • کمک کمک لطفا کمکم کنید

17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    713 بازدیدها
    faaa31F
    چرا ناامیدی.؟ بودن کسایی که حتی از بعد از13 فروردین شروع به خوندن درسا کردن و رنبه 200 و سه رقمی اورن الان وقت ناامید شدن نیست چرا این چند ماه اخر خیلی خیلی میتونه تو رتبت تاثیر بزاره الان ناامید نباش فکر کن به وقتایی که گذاشتی و خوندی حتی 1 ساعتی که از خوشگذرونیان گذشتی الان وقت ناامید شدن نیست دوست من.تلاشتو بکن قطعا موفق میشی.
  • نحوه مطالعه دروس شیمی و زیست یک فارغ التحصیل

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    M.anM
    سلام چرا برای این دروس هم فیلم های آلا رو ندیدین ؟ خیلی عالین که برای شیمی یکی از دوستامون قبلا راهنمایی هایی کردن لینک های پایین رو ببینید : https://forum.alaatv.com/topic/5688/خلاصه-روش-مطالعه-شیمی-برای-درصد-های-40-50-برای-ازمون-های-آزمایشی https://forum.alaatv.com/topic/5749/خلاصه-روش-مطالعه-شیمی-برای-درصد-های-70-50-برای-ازمون-های-آزمایشی-بخش-دوم-روش-مطالعه-شیمی برای درس زیست هم بچه های تجربی زیادی اینجا داریم که می تونن راهنماییتون بکنن @دانش-آموزان-آلاء @Dr-Bernosi اگه تو انجمن هم سرچ کنید حتما مطالب مفیدی به دست میارین
  • فیزیک پایه!

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    306 بازدیدها
    M.anM
    @zhr خواهش می شود😂
  • از الان من چیکار کنم برای کنکور

21
    0 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @bahari این یکی از کارنامه های قبولی سال۹۶ هستش از موسسه گزینه دو ادبیات ۱۳/۹ عربی۷۰/۷ دینی۶۲/۷ زبان۲۶/۷ ریاضی۳۷ فیزیک۴۰/۸ شیمی۳۴/۳ سهمیه:۳ رتبه درسهمیه:۴۷۸ نمره کل:۸۴۵۴ رشته قبولی:مهندسی پلیمر_روزانه دانشگاه صنعتی امیر کبیر_تهران
  • حدوپیوستگی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    Omid AsiaO
    @m-bahrami1378 در حدوپیوستگی گفته است: سلام دوستان برا حد از فیلمای اقای امینی استفاده کنم خوبه؟ اخه دو جلسه ی اولشو دیدم حس میکنم خیلی گنگ اموزش میدن؟نمیدونم اگه ادامه بدم بهتر میشه یانه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خیلی علمی میگن
  • ادبیات و فیزیک

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    286 بازدیدها
    فااطمهف
    @m-bahrami1378 در ادبیات و فیزیک گفته است: @فااطمه بله حتما مرسی که نظر دادین خواهش میکنم 🙏
  • بهترین منابع برای کنکور برای پایه ی یازدهم تجربی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    J
    @mahan98 نشر الگو و خیلی سبز!
  • همایش

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    494 بازدیدها
    J
    @sheyda-96 در همایش گفته است: @joy پس من برم سراغ فیزیک 3 نه نه این تصمیم رو نگیرید یکم مشورت کنید. دینامیک برای من قابل هضم نبود برای پسر خاله خودم.راحت تر از دینامیک نبود.شاید برای شما هم راحت باشه هااا
  • نظراتتون در باره محصولات تخته خاک

منتقل شده
    28
    1 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @victorkeke بهتربود
  • لطفا راهنماییم کنید

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    437 بازدیدها
    فااطمهف
    @m-bahrami1378 در لطفا راهنماییم کنید گفته است: سلام دوستان عزیزم من برا شیمی تا الان فقط از فیلمای اقای اقاجانی استفاده کردم و همراه با فیلما جزوات خود ایشون رو میخوندم و در کنارش از هیچ کتاب کمک اموزشی دیگه ایی استفاده نکردم به نظر شما برا جمعبندی یه کتاب جدید بخونم یا اینکه جزوه ایی که خودم نوشتمو بخونم ؟ البته اینم بگم که فیلمای استاد خیلی خوب مطالب رو درک میکنم و بعداز اون فقط تستای سراسری رو زدم سلام بنظرمن بهتره از کتاب فار شیمی استفاده کنید چون تمامی تستاس جمع بندی وآزمون محور هستش و سطح بندی شده که کمک خیلی زیادی میکنه برای امادگی تو کنکورتون. خود استاد آقاجانی هم تو ویدئوهاشون این کتابو معرفی کرده بودن . ان شاءالله که موفق باشید
  • لطفا راهنمایی کنید

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    fatemdr1378F
    @sobhan-1999 😎😃حداقل سعی کن از کتاب جامع اناری لغاتو حفظ کنی از الانم میشه اگه دی وی دیشم داری بهتره ولی زبانت اگه خوب نیست وااااااقعا سعی کن دینی و عربی رو بالا تر بزنی که خیلی ارزش دار تره
  • همایش حل مسائل استاد صنیعی تخته خاک

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    385 بازدیدها
    س
    @victorkeke در همایش حل مسائل استاد صنیعی تخته خاک گفته است: @سجاد96 زیست رو خبر ندارم، ولی فیزیک پایه خوبه و پیش هم خیلی خوبه سلام من تهیه شون کردم...همشون عالی ان. خیلی از چیزی که فکر میکردم بهترن
  • رتبه زیر 1000 ریاضی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    moeinM
    سلام فك ميكنم تو منطقه ١ حدود درصدا رو ٥٠-٤٥ واسه اختصاصيا و عموميا هم رو ٧٠ باشه بشه زير ١٠٠٠ آورد واسه رياضي البته بعد هم خب واسه قبولي صرفا منطقه مهمه ديه كشوري ك اهميتي نداره جز يسري مزايا اونم بعد از انتخاب رشته
  • مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید

منتقل شده
    237
    3 رای ها
    237 دیدگاه‌ها
    4k بازدیدها
    M
    @9d-sf-r چند نفر از همکلاسی های ما که امسال برای کنکور ثبت نام کرده بودن گزینش امام صادق رو هم زده بودن. حتی شنیده بودم که مصاحبه هم رفته بودن. در این حد میدونم پیشنهاد میکنم خودتون تحقیق کنید.