Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • دلسردی و استرس و ترس این روزا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    U
    @bahari خب باید تلاش کنی دیگع زیاد..باورکن توریاضی سبقت گرفتن راحته چون تعدادتون کمه....عمومیارو زیاد بزنی میفتی جلو خیلی....از تخصصیا هم انتخابی بخون..باووضعیتی ک گفتی رتبت 6هزار واین خوب خیلی خوبه فقط کافیه این مدت رو خوب تر از قبل بخونی وبشی زیره هزار..
  • دوستتان لطفا راهنمماییم کنین

25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @joy مرسی ککه بهم روحیه دادین واقعا ممنونم
  • تداخل امتحانات و جمع بندی شناور

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    82 بازدیدها
    A
    سلام. کسی که الان بخواد جدی شروع کنه و طبق جمعبندی شناور پیش بره باید از هر کتاب تست خیز ترین و راحتترین مباحث را بخواند ن همه مباحث را . یعنی مثلا از شیمی پیش دو فصل اول را شیمی سه فصل دوم و شیمی دو تقریبا همه اش . (فرض ما این است که این فرد اسید و باز و الکتروشیمی را اصلا نخوانده و در بقیه مباحث شیمی کم تسلط است) . حال سوال اینجاست که یک ماه دیگر امتحانات شروع می شود و باید کدام مباحث را در اولویت قرار دهد ؟؟؟ اگر اسید و باز و الکتروشیمی بخواند که وقتش تلف می شود چون مفصل هست و سخت . اگر این دو را نخواند هم قطعا می رود برای شهریور .!! تکلیف چیست ؟؟ اگر در یک یا چن درس رد شویم به کنکور و انتخاب رشته لطمه نمی زند ؟؟
  • help meeeeeee

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    430 بازدیدها
    MahDsM
    @needdaa عموما کنکور از ازمونایی مثه قلم چی اسون تره ،من سوالای سنجشو ندیدم ولی هرکدوم که باشه دلیلی برای ناامیدی وجود نداره
  • برنامه هفتاد روز تا کنکور

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    890 بازدیدها
    22ستاره2
    برنامه 70 روزه از همین شنبه شروع شده بوده .کجا گذاشته شده بود که ؟؟؟
  • برگزاری دو آزمون برای کنکور 98 تجربی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    P
    @negwin در برگزاری دو آزمون برای کنکور 98 تجربی گفته است: @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل 🙏
  • ریاضی در عوض فیزیک!

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    849 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @zhr در ریاضی در عوض فیزیک! گفته است: @dr-saraaa در ریاضی در عوض فیزیک! گفته است: ریاضی + فیزیک + زبان ---> 110 مثلن نمیش بجاش عربی باش:confused_face: اوهوم :/ نقطه ضعفای مارو جم کردن://
  • امتحان نهایی سال چهارم ریاضی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    al1397A
    @al1397 دوستان ممنون میشم کمک کنید خیلی خیلی نیاز دارم به پیشنهاداتون:folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
  • حل مسائل شیمی استاد صنیعی، فوق العاده

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    535 بازدیدها
    realmadridR
    @mohammadh برای کسی که مسائل شیمی صفره خوبه ؟چطوریاست ؟ارزش وقت گذاشتن داره ؟
  • شروع از صفر

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    880 بازدیدها
    Mr-PresidentM
    این برنامه بنظرم خوبه میتونید استفاده کنید دانلود برنامه
  • نظر شما چیه ؟

منتقل شده
    76
    1 رای ها
    76 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    VictorKekeV
    @mrf79 به من پیغام بدید شاید تونستم کمکی بکنم
  • برنامه برای رشته ریاضی

برنامه ریزی
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    747 بازدیدها
    sahariS
    @negaarinn خیلی ممنون از کمکتون.به نظرشما من فقط کنکور ۱۲ سال پیشو بزنم کافیه؟
  • سلام خدمت دوستای عزیزم

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    557 بازدیدها
    MahDsM
    خواهش میکنم
  • اعمال سهمیه 5درصد ایثار گری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    125 بازدیدها
    M
    سلام و خسته نباشید خدمت آلایی های عزیز میخواستم بدونم کسی که سهمیه 5 درصدی ایثار گری دارد کدوم گزینه را در وقت ثبت نام انتخاب میکرد؟ 1- فرزند جانبازان کم تر از 25 درصد یا 2-فرزند رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح پدرم فقط کارت ایثار گری دارد و در ارتش به عنوان سرباز وضیفه خدمت کرده است
  • چگونگی رسیدن به کنکور سراسری با دیپلم کاردانش

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    N
    مطلب زیر رو از سطح اینترنت پیدا کردم، حالا اگر کسی وارده و تجربه داره لطفا منو راهنمایی کنه: ورود به دانشگاه از طريق کنکور سراسري يکي ديگر از راههاي ادامه تحصيل فارغ التحصيلان هنرستان فني و حرفه اي و کاردانش از طريق شرکت در کنکور سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي باشد. اين قبيل افراد بايد براي نيل به اين هدف داراي مدرک پيش دانشگاهي باشند . به عبارت ديگر توانسته باشند کليه واحد هاي مربوط به دوره پيش دانشگاهي (24 واحد درسي) را با موفقيت پشت سر گذاشته باشد. تحقق اين مسئله به 3 طريق زير امکان پذير خواهد بود. از طريق ادامه تحصيل به صورت داوطلب آزاد: اين روش از طريق ثبت نام در زمان مقرر در مراکز پيش دانشگاهي بزرگسالان و اخذ 12 واحد درسي مربوط به پيش دانشگاهي در هر رشته دلخواه اعم از رياضي و فيزيک،علوم تجربي،انساني و يا هنر در هر ترم از يکسال تحصيلي به شيوه داوطلب آزاد صورت مي پذيرد. از طريق حضور در امتحان تغيير رشته: کليه فارغ التحصيلان فني و حرفه اي و کاردانش و حتي دانش آموزان متقاضي ورود به رشته غير متناظر با ديپلم خود با هدف استفاده از معافيت تحصيلي و حضور در کلاسهاي درسي دوره پيش دانشگاهي مي توانند در آخرين سال يا ترم تحصيلي خود در دبيرستان در فرصت مقتضي در يکي از دبيرستانهاي بزرگسالان ناحيه يا منطقه تحصيلي خود که از طرف اداره آموزش و پرورش ناحيه يا منطقه تعيين مي گردد ثبت نام و برابر جدول امتحانات تغيير رشته (که نزد مشاوران مي باشد ) در امتحان دروس مربوطه شرکت نمايند. بديهي است در صورت کسب حد نصاب نمره لازم در هر درس ( که در بعضي دروس رشته هنر 12 مي باشد.) اين قبيل افراد مي توانند در ترم آتي با رعايت ظوابط و مقررات متقاضي ورود به مراکز پيش دانشگاهي روزانه يا بزرگسالان شوند. تذکر الف) نمرات تغيير رشته هر درس قابل ذخيره براي ترم بعدي نيز مي باشد. تذکر ب) : در صورتي که متقاضي امتحانات تغيير رشته بعضي يا تمامي دروس مربوط به تغيير رشته را در دوره متوسطه گذرانده و حد نصاب قبولي لازم را کسب نموده باشد از شرکت در امتحان تغيير رشته آن درس يا دروس معاف مي باشد.
  • سوال درمورد خواندن

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    346 بازدیدها
    M
    @zahra-2 این دوتا چین؟ من چیز مفیدی پیدا نمیکنم تو اینجا! اینجا مشاوری هست؟؟؟
  • چک نویس

13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    945 بازدیدها
    romisaR
    @فااطمه درست میگی..... مشکل از عجول بودنمه و بی دقتیهامم سر آزمون از این منشا می گیره که اونم به خاطر اینه که تست زماندار کم حل میکنم که باید بیشترش کنم
  • درس زمین شناسی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    zeinab12Z
    @mrs-zia در درس زمین شناسی گفته است: من کتاب جمع بندی طلاییشو دارم ، کتاب خیلی خوبیه ولی بعد از خوندن دقیق متن کتاب درسی. من از ویس های اموزشی یه کانال استفاده میکنم خط به خط کتابو توضیح میده بعد خلاصه های چلاچورو میخونم تست میزنم میشه اسم کانالو بگید ؟؟
  • دیگه خسته شدم...

67
    1 رای ها
    67 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    faaa31F
    @خاتون ایده ی جالبیه
  • مشکل نخوندن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    344 بازدیدها
    faaa31F
    اول اینکه اگه اینستا داری برو پیج اقای پوریا مظفریان و ایلیا ایمانی که به ترتیب مدرس ریاضی و انگیزشی و مدرس زیست و انگیزشی هستند که حرفاشون واقعا روت تاثیر میزاره چون حرفاشون خیلی زیباس اگه هم نداری توگوگل سرچ کنی میتونی وارد صفحه شخصیشون شی.و اینکه نظر منم مثل دوست عزیزه بهتره دلیلشو پیدا کنی بهتره هدفاتو دوباره بنویسی رو کاغذ و بگی اصلا برای چی شروع کردم چرا ؟میخوام به کجا برسم . و اینکه به خودت تلقین نکن که انگیزم کم شده اینا چون اینم میتونه باعث تشدید حالو هوات شه فکرای منفی رو از خودت دور کن قطعا موفق میشی اصلا نمیتونی موفق نشی.