Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • بخوانم یا نخوانم¿¿مسئله اینست

شیمی،زیست
    12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    394 بازدیدها
    D
    سلام ترکیب های کووالانسی با اکثر فصل های شیمی قابل ترکیبه و اگه حذفش کنید ممکنه سوال فصلای دیگه رو هم از دست بدید استاد آقاجانی محلول و ترکیبات کووالانسی انقدر حرفه ای یادتون میدن ک حیفه بذاریدش کنار
  • چی کار کنم؟ :(

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    415 بازدیدها
    chakameC
    @najafiali78 متشکرم. یه خورده اولش حالم گرفته شد. دقیقا داشتم فکر می کردم که چرا؟ ولی من می دونم که "باید" بخونم. نه به خاطر این که آخرش یه شغل و جایگاه خوب داشته باشم حتما و...، به خاطر این که باید اطلاعات و دانشم رو بالا و بالا تر ببرم. به خاطر خودم! برای این که تهش اگر بازم به جایی نرسیدم، بگم من تمام تلاشم رو کردم و تو این راه چیزی کم نذاشتم! :):
  • فارسی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    98 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    بین معلمای فارسی آلا کدوم یکیشون از همه بهتر نکات کنکوری رو میگه؟
  • مشاوره ادبیات

49
    3 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    F
    @zahra_asd خوش بحالتون من هربار کتاب اقای سبطی رو باز میکنم خابم میبره ینی هرساعت شبانه روزم ک باشه بازم خابم میبره .. :...بنظر خیلی زیاد و خسته کننده س واسم. نمیدونمم جیکار کنم برا 2 تستش :(
  • سلام

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    478 بازدیدها
    najafiali78N
    @reza-m1999 در سلام گفته است: من فیزیکو چیکار کنم اصلا چیزی نخوندم لدفا راهمایی کنید خیلی استرس دارم براش از اسونا شروع کن فیزیک اتمی و ساختار هسته و گرما و فشار و الکتریسته ساکن حرکت دینامیک و مدار اصلا نخون که نمیرسی
  • ریاضی محض

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    khkjhyhuytfK
    سلام و عرض خسته نباید میخواستم بدونم من که رشتم تجربیه میتونم در دانشگاه ریاضیات محض بخونم یا خیر @دانش-آموزان-آلاء
  • چجوری پیش برم؟؟؟

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    U
    @needdaa سلام..طبق تجربه پارسالم...شما سه روز یکبار امتحان میدین یعنی شنبه امتحان یک ودوشنبه مروز وسه شنب امتحان...مثلا از شنبه تادوشنبه شما6تانیم روز دارین...که یکیش مربوط ب امتحانه حالا پنجتای بعدی دوتاراه داری یا بعد ظهر همون روز آزمون رو کلا بررسی کن..وبقیرم مرور کن...یانه توهرنیم روز یه درس قرار بده وبررسی کن وجاهایی ک اشکال داری رو برو تست نشاندارو خلاصه هاتو بخون....اگر روزانه 12ساعت بدرسی نیم روزاتو به دوتاشیش ساعت تقسیم کن:)))))) امیدوارم متوجه شده باشی
  • شروع برای ادامه تحصیل

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    O
    خب از اموزش پرورش بپرسین بهتره ولی فک کنم باید شبانه ثبت نام کنه و بخونه واگر نتونست برای 98 اماده باشه باید با کتاب های نظام جدید 6.3.3 بخونه که اونم یکم سخته
  • 4 سال کنکور اخیر

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    S
    @dr-lila زرد مجموعه ای از دفترچه های کنکوره که ویژگی های خاص خودشو داره ابی فقط مربوط به یه درس و سوالات کنکور و ازمون های قبلتره کانونه
  • حجمی خوندن

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    281 بازدیدها
    22ستاره2
    @omid-asia در حجمی خوندن گفته است: @22ستاره به نظر من تو این زمان کم مانده خودتو درگیر این چیزا نکنی بهتره یدفعه دیدی کلا برنامه ات ریخت به هم ممنونم از اینکه نظرتو گفتی :folded_hands_light_skin_tone: ولی من که قرار نیست ریتم برناممو خراب کنم کلا دوست داشتم مفهوم این کلمه رو بدونم وقتی میگن حجمی بخون خیلی جاها ازش استفاده میکردن و میگفتن من نمیفهمیدم منظورشونو گفتم بپرسم بهتراز این بود که ندونم
  • انتالپی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    243 بازدیدها
    donya bivafaD
    شیمی سال سوم دبیرستان برا نهایی تدریس کردن
  • چیکار کنم؟؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    zahra.77Z
    @donya-bivafa تو چقدر بانمکی...رفتارت باعث تهوع میشه
  • راهنمایی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    589 بازدیدها
    gooli77G
    @loveyoueshghy اره میدونم خودمم تو این شرایط اینجوریم ولی باید از روی تست ملکه ذهنت کنی تا دور نکن و تست نزنی ک نمیشه به نظر من چاره ی دیگه ای نداری موفق و سر زنده باشی
  • سرعت پایین در تست زنی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    VictorKekeV
    سلام، سرعت پایین در تست زنی میتونه حالت ها و دلایل مختلفی داشته باشه. 1-ممکنه سرعت محاسبات شما پایین باشه. برای مثال شما به خوبی استراتژی حل سوال و روابط و نکات لازم رو میدونید، ولی محاسبات عددی شما کند هست و نمیتونید به سرعت به حواب برسید. در این مورد، انجام محاسبات روزانه، مثلا روزانه نیم ساعت، میتومه سرعت محاسبات شما رو بالا ببره. میتونید از منابع مختلفی خوراک محاسبات تمرینی تهیه کنید. 2-ممکنه سرعت فراخوانی روابط و‌نکات در ذهن شما کم باشه. بعضی وقتها ما همه نکات و‌روابط رو بلد هستیم، ولی با سرعت کمتری میتونیم این روابط رو‌فراخوانی کنیم. یعنی طول میکشه تا ذهنمون استراتژی و‌رابطه لازم برای حل سوال رو تشخیص و یاد آوردی کنه. راه حلی که برای این مشکل هست، حل تمرینی تست بدون توجه به زمان و با تمرکز بر تسلط بر استراتژی هست. کتابهای آبی که مسائل رو تیپ بندی کردند، در این مورد میتونن خیلی مفید باشن. شما از هر تیپ چند سوال رو انتخاب میکنید و با تمرکز زیاد به استراتژی این سوالات، اونها رو‌حل میکنید. تا کامل مسلط بشید به اینکه در تیپ های مختلف با توجه به سبک و جهت سوال، با تجربه ای که کسب کردید، بلافاصله روابط و‌نکات رو فراخوانی کنید. 3-ممکنه توهم یادگیری داشته باشید. دقت کنید موفقیت در آزمون زماندار تستی، پارامترهای گوناکونی داره که فقط سکی از اونها سواد علمی هست. حتی مقوله سواد علمی، مراحل و سطوح مختلفی داره که تنها یکی از اون مراحل آموزش مطالب هست. آموزش اولین مرحله از مطالعه علمی هست، و دقیق و‌منظم بودن این مرحله اهمیت خیلی زیادی داره. تمرین، دومین مرحله است که قدرت تشخیص ذهن ما در انتخاب بهترین استراتژی برای سوالات رو زیاد میکنه. تسلط پ مهارت، سومین و آخرین مرحله است که با انجام تمارین زیاد، این مسیرها و استراتژی ها در حافظه ماهیچه ای ما ضبظ و ثبت میشه و بدون نیاز به اتلاف وقت، میتونیم حل سوال رو شروع کنیم. پارامترها و حالات دیگری هم هست که صحبت در حیطه اونها تخصص بیشتری میخواد که من تخصص ندارم. ولی اصولا در غالب افراد یکی از این سه مشکل دیده میشه و‌راه حلهایی ساده هم دارن.
  • مشاوره فیزیک

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    826 بازدیدها
    MahDsM
    @sayasamary فصل های دیگش پایه فیزیک سال های بعدن و خیلی سادن بنابراین مورد سوال نیستن
  • خواب الودگی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @fatme-seyedmusa ان شالله :)) <3
  • دوستان خواهشا یه نگاه به پستم بندازید

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    529 بازدیدها
    U
    @sahar_banoo ببین حدااقل پیش دورو فقط بخون...صفره صفر نزار
  • کنکور98

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    U
    @fatemekamaei مطمئن نیستم...ولی تاجایی که میدونم..قلم چی هس
  • ادبیات

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    212 بازدیدها
    N
    واس ارایع هامون سبطی عالیع و همینطور اقای راوش...ولی الان وقت واس دیدن فیلم نیس بنظرم ..میتونین جمع بندی اقای کاظمی رو ببینین
  • قرابت معنایی

ادبیات قرابت معنایی
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    630 بازدیدها
    E
    از همه دوستان بابت راهنمایی ممنون در رابطه با هامون سبطی حجمش،زیاده :|