Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • مشاوره برای پزشکی

مشاوره پزشکی آلاء
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    romisaR
    سلام از هر استاد یه جلسه ببینید با هر استادی راحت تر یاد میگیرید فیلماشون رو دانلود کنید چون شخص به شخص متفاوته از کتابای درسی غافل نشید و بهشون توجه کنید در کنار فیلمها حتما تست زیاد حل کنید
  • میخوام پلیس شم ولی هیچی نمیدونم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    370 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود بر شما تا چایی ک بنده اطلاع دارم اینه که اولا باید از طریق کنکور وارد دانشگاه افسری بشین! ینی تو زمان کنکور باید انتخابش کنین! بعد قبولی هم فک کنم یه ازمون میگیرن! درست نمیدونم! ولی میدونم باید از طریق کنکور اقدام کنین!
  • عمومی هارو فعلا نخونم ؟؟؟

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    fatma.vorodi97F
    @afsaneh-m چکیده لغت مهرو ماهم خیلی زیاد گفته اصلا خوب نیس
  • محاسبات کنکور من!

منتقل شده
    23
    1
    5 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    R
    @ali-k روش خوبی بود برادر گلم. ممنون:rose:
  • چرا میخوام پزشکی قبول شم؟؟

منتقل شده
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    fatma.vorodi97F
    @dr-bernosi شما عالی هستین من ک مطمعنم قبول میشین
  • سوال مشاوره ای

7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    368 بازدیدها
    DR.Of The FutureD
    @dr-sogand-77 در سوال مشاوره ای گفته است: @dr-of-the-future مرسی بخاطر راهنماییتون این تاپیک رو بخونید: https://forum.alaatv.com/topic/4260/منابع-دروس-اختصاصی-برای-پزشکای-آینده خواهش میکنم
  • نقشه راه برای زیست

27
    0 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    AmirbernosiA
    @سجاد96 در نقشه راه برای زیست گفته است: @dr-bernosi در نقشه راه برای زیست گفته است: نقشه راه منظورتون درمورد چیه!؟ توی تست؟ یا مرور؟ کلی . نقشه راه برای افرادی که مثلا تازه شروع کردن به خوندن زیست تست مرور و جمع بندی سخته من نمیتونم نظر بدم
  • انتخاب رشته

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    م
    @àýšèĺ سلام مجدد انتخاب رشته اول از همه به علاقه ی شما بستگی داره،،،،بعد توانایی،،،بعد شرایط زندگی و خانواده ،،،،که دو مورد اول مهم ترن،،،ببین واقعا چیو دوست داری،،،چیزی که نمی تونی خودتو به غیر اون تصور کنی،،،،،چیزی که وقتی بهش فکر می کنی قلبت شروع به تپش شدیدمی کنه!و واقعا دوسش داری به نظرم این از همه چی مهم تره
  • شروع دیر برای کنکور.تجربی

تجربی کنکور97 شرو شروع
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    947 بازدیدها
    romisaR
    http://www.alirezael.ir/post/alireza_afshar634 7 ماه تا کنکور
  • چینج رشته

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    M.anM
    اینکه میگیم بازدهیتون افت داشته یعنی چی؟ آیا با همون کیفیت قبلی مطالعه داشتین؟ آیا دوست داشتن تنها کافی هست ؟ به 2تا سوال بالا جواب شفاف و واضحی بدین مطمئنا راه حل هم به ذهنتون میرسه چون شما همون آدمی هستین که قبلا 70درصد بازدهی داشتین
  • مشاوره واسه مرور

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    330 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود بهتره اول برین سراغ تستای نشون دار! بعدش تحلیل و پاسخ تستا! بعدش مرور از روی خلاصه ها
  • کنکور یکسال زودتر

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    paripariP
    نه امکانش نیست مگر اینکه بصورت جهشی مدرک پیشتو تا بهمن ماه بگیری
  • کندخونی و عقب بودن برای کنکور97 تجربی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    301 بازدیدها
    paripariP
    وسواس ب خرج نده............. تستایی ک درست زدیو نکته ننویس فقط غلطا و نزده هاتو برسی کن.... ربطی ب اینکه چند سال از درس فاصله داشتی نداره اگر عادت کنی خوندن درست میشه.مهم نیست ک حتما ب برنامه ازمون برسی اما اگر برسی برد کردی. ب خودت بگو تو مثلا 30ساعت فصل 1 دوم زیست بخونم بعد دفه بعد بکشونش ب 18دیقه و همینطور کمترش کن.نمیخادم با کرنومتر درس بخونی ک استرس بگیری.موفق باشی
  • بچه ها لطفا بگید چکارکنم خیلی پریشونم ...

منتقل شده
    19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    764 بازدیدها
    ی
    راهکارمن که به اجبار وزور قانع میشم فقط نوشتن یه جمله روی یه کاغذه **اگه همین الان پانشم درس بخونم سرانجام وعاقبت من چیه **؟؟؟
  • بحران ساعت۱۷تا۲۳

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    284 بازدیدها
    romisaR
    درسای حفظی و آسون مثل تاریخ ادبیات و لغت و .... بخونید که زیاد نیاز به تحلیل و فکرکردن و تمرکز و اینا ندارن کتابای لقمه مهروماه هم در خیلی از درسا میتونه کمک کننده باشه و برای مرور خیلی خوب مثلا حفظیات شیمی یا فرمولای فیزیک رو باهاش مرور کنید
  • یک سوال مهم و فوری لطفا کمک کنید

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    390 بازدیدها
    Dr.LilaD
    @صالحی کی نصف قیمت میده اگه بازم هس منم میخوام
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    8 بازدیدها
  • مدرک پیش دانشگاهی انسانی و کنکور تجربی

منتقل شده کنکور تجربی انسانی
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    390 بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود بعد از قبولی تو کنکور میتونین اقدام به انصراف کنین
  • سوال مشاوره ای در مورد برنامه ریزی ب روش X

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    456 بازدیدها
    moM
    @javad-mahdizadeh در سوال مشاوره ای در مورد برنامه ریزی ب روش X گفته است: @mo در سوال مشاوره ای در مورد برنامه ریزی ب روش X گفته است: @javad-mahdizadeh در سوال مشاوره ای در مورد برنامه ریزی ب روش X گفته است: اصلا سلام چی با روش ایکس فرقی نداره که حتی مکمل هم هستند 😐😑 ینی فرقی ندارن من برنامه ریزی میکنم با قلم روزی سه ساعت میرسه ب زیست یک ساعتم ادبیات ولی با روش X ب هر کدوم نزدیک دو ساعت میرسه من منظورم اینه خب غلطه دیگه شما باید زیست رو 12 در نظر بگیری و ادبایت رو 4 چون اخصتصای ها ضربدر 3 میشه ضریبشون بلع درست میفرمایین من تازه امروز این ویدیو رو دیدم ب ی چیز دقت نکردم این ضریب سه رو لحاظ نکردم فک کنم با دقت ندیدمش اشتباه پیش اومد برا همین امروز هنگ کردم اعصابم خورد شده بود دستتون درد نکنه ممنون
  • سهمیه

41
    0 رای ها
    41 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    22ستاره2
    @dr-lila در سهمیه گفته است: @22ستاره ستاره تو ک اینارو میگی من کلا ناامید میشم من اصلا مث اونا نخوندم وای خداااااا نه بابا امید همیشه هست و بستگی به خود ادم داره همه چی انسان سرنوشتش رو خودش رقم میزنه من اینا دوستم بودن صمیمی بودیم باهم گفتم که رتبه ها زیر 100 سخته الان از صفر بخوای بیاری ولی میتونی هنوز هم رتبه زیر 1000 بیاری