Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • دیفرانسیل را دوست ندارم

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    300 بازدیدها
    MahDsM
    دوست عزیز در وهله اول باید دوسش داشته باسی احساس منفی رو بذار کنار شوخی نیست حدود 14 تست مستقل تو کنکور داره ، دیفرانسیل واقعا دوست داشتنیه برو سمتش ، شروع کن درسنامه بخون نکات درسنامه رو واسه خودت تحلیل کن بعد شروع کن به مثال حل کردن از گاج شروع کن چون گاج سطح ساده تری داره و ناامیدت نمی کنه ،هر روز بخون ،ریاضی ینی تمرین مستمر باید هر روز باشه ،اگه میخوای نتیجه بگیری
  • سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده

منتقل شده
    98
    2 رای ها
    98 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    A
    @dr-lila در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است: @alirezamoradi1 ولی وقتی رهبر ک هم مجتهد هستن و هم عالم دین هم همه امور ب دست ایشون وقتی نمی‌گم حق الناسش وقتی نمبگن ک باید حذف بشه پس نیس و در مورد اون بی سوادی ک پنس و قیچی از هم تشخیص نمی‌دن و می‌زارم ت بدن و بخیه میزنن مطمعن باشید اگر ۹۵درصد بلد نباشم اون ۵درصد کار مهمی براشون نمیکنه ما هیچ وقت مشکلات و ...جانبازان اسرا و خونواده شهدا رو نمی‌تونیم درک کنیم دوست عزیز شما فک کردی رهبر مملکت بیاد در باره کنکور و سازمان سنجش حرف بزنه که از هیئت دولت گرفته تاااااااامجلس همه ازش متنفرن سخنرانی کنه
  • دوستان یه سوال خیلی مهم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    214 بازدیدها
    D
    @professor_m خدایی نه و توکلی :face_with_tears_of_joy: اسم مدیر سنجش خدایی هست بله کد 12 میشه داداش.برو ویرایش کن
  • مشکلات کنکور سراسری

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    .
    سلام من پارسال پیش دانشگاهی و گرفتم الان تو بخش دانش آموز یا فارغ التحصیل زدن نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی درست زدم
  • خلاصه نویس ها کمک !!!!!

47
    1 رای ها
    47 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Z
    @dr-bernosi ممنونم از شما
  • برنامه ریزی

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    gollnarG
    @zo-za-379 در برنامه ریزی گفته است: خواهش میکنم^ـــ^
  • مرسی از راهنماییتون

قفل شده است
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Z
    پاسخ: برنامه ریزی
  • سهمیه های کنکور؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    295 بازدیدها
    R
    شما بین5 درصد بین 30-40 هزار نفر رقابت داری ولی در منطقه بین بیش از 90-100 هزار نفر حالا ببین کدومش خوبه
  • لطفا راهنماییم کنید

منتقل شده لطفا راهنماییم
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    239 بازدیدها
    sabatjS
    اره من خودم یکیش از اول دی دارم میخونم بیا باهم بخونیم اصلا دوست داری ؟
  • دانشگاه

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    346 بازدیدها
    paripariP
    ملیکااااااااااااااا : واسه همیناس بچه ها سو تفاهم شده واسشون :\
  • انتخاب رشته خیلیم ضرورییییییییی

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    488 بازدیدها
    paripariP
    ملیکاااااااااااااااااااااااااااا :\
  • تحصیل مجدد

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    193 بازدیدها
    paripariP
    @tahmine نه قانونش برداشته شد البته از دوستم پرسیدم واستون :) بازم از سازمان یا مشاورایی مثل استاد گلی یا افشار یا محمدی بپرسید
  • قلمچي و مشاور: بگيرم؟ نگيرم؟

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    paripariP
    مشاورای قلمچی باید ببینید چنتا قبولی دادن و چ رشته هایی؟ اکثرا ب درد نمیخورن مشاورتونم مورد نداره بش روراست بگید دیگه دارید هزینه میکنید ترستون چیه کنکور ک ندارید
  • اطلاعات لازم برای ثبت نام کنکور....

منتقل شده
    31
    1 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    paripariP
    @dr-lila داخل سایت روند اونایی که دیپلمه های سال 90ب بقلنو بزن فکر کنم باید از پست بگیری
  • کنکوری های سال سوم کسی هست کمک کنه؟؟

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    paripariP
    @professor_m هیچ فرقی با پیش دانشگاهیا ندارید مدارک و ببرید کافی نت واستون ثبت نام که یا خودتو ن اقدام کنید اول کارت اعتباری بخرید بعد با وارد کردن کدش و اسم و فامیلو کد منطقه و....... نسبت ب ثبت نامتون اقدام کنید :)
  • تایم انجمن

منتقل شده
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    576 بازدیدها
    paripariP
    @dr-sobhan مرسی ولی ی سریاش مال من نیس اون تجربه و انگیزشیا مال منه بقیش شراکتی دوستمه :))
  • دریاب کد سوابق تحصیلی

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    427 بازدیدها
    بیژن شفیعیب
    @amirkonkuri97 نیست فک کنم
  • کدوم ازمون شرکت کنم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    paripariP
    گزینه دو سوالای غیراستاندارد زیاد دارن قلمچی هم ب قول دوستمون مریخی زیاد داره ولی جامعه اماریش بالاست سنجش ازمون های مرحله ایش اسونه ولی جامعاش سخت و نزدیم ب کنکور اگر ازمون نخاستی بدی حتما بالاجبار سنجش جامعا رو بده موفق باشی
  • نحوه تاثیر امتحانات ترم اول

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    M
    سلام خدمت دوستان....میخواستم بدونم اگر درسی رو توی ترم اول تک بشیم چه اتفاقی توی ترم دوم میفته؟ آیا ترم اول روی ترم دوم تاثیر داره؟ و اینکه آیا اصلا این امتحانات مهم هستن در کل یا نه؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدین
  • برنامه ریزی

17
    3 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    432 بازدیدها
    paripariP
    @sabatj اره عزیزم مثلا ی دوستی پیام داد من فصل4 وخوندم فقط چکاکنم؟ گفتم فصل4مبحث مهمیه تست داره حتما پس مرور کن ک حتمن بزنی اما اگه جدید بخونی اونم ک خوندی فراموشت میشه