Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کنکور 98

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    H
    معلومه سیستم جدید رو بخون 😂😂 خیلی راحت تره
  • چقدر تبعیض عاخه؟ :(

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    pegaahP
    @یه-کنکوری ممنونم از راهنمایی من اطلاعی ار انتشارات خط سفید نداشتم. الان که سایت رو چک کردم. چقدر هزینه کتاب هاش کمتر از بقیه انتشارات هست!!!!! حتما کتاب هاش رو میخرم. اما قبلش این کتاب هایی که دارم رو تموم کنم.چون کتاب هام زیاد بشه،استرس میگیرم :) بازم ممنون
  • ساعت بیداری صبح

منتقل شده
    5
    8 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    456 بازدیدها
    amirhossein7516A
    @paripari ممنون.👏. اول صبحی سرما دوش نمی خواد. ما که الآن هوامون بهاریه ولی اول صبح نمیشه بلند شی از سوز سرما. یه وضوی ساده با آب یخ حلّش می کنه.
  • انگیزشی

6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    paripariP
    @rahil_28 لطف داری گلم
  • داروسازی

14
    4 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    865 بازدیدها
    fatemdrF
    @paripari 2000شهرهای دور تر میشه ولی خب دانشگاه های خوب نمیشه
  • قرص ریتالین

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    670 بازدیدها
    فااطمهف
    سلام قرص ریتالین برای کودکان بیش فعال استفاده میشه که توجهشون را بیشتر کنه وتمرکز بیشتر شه. ولی اینکه الان شما بخوای برای کنکور استفاده کنی درسته تاثیر داره توجه بیشتر میشه ولی بعد از یه مدت کوتاه روند فرسایشی میگیره بدن وکم کم کج خلقی،افسردگی،بی اشتهایی،کابوسهای شبانه وخیلی چیزای دیگه میاره که اگه نخورید خیلی بهتره چون این عوارض جیرانش خیلی زمان نیاز داره 😐. @دانش-آموزان-آلاء
  • #حالِ خراب :((

75
    1 رای ها
    75 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    paripariP
    سلام گلم من الان دانشجو شنوایی هستم سال اول رتبم40هزار شد پارسال 30هزار امسال شدم 3هزار هیچوقت دیر نیست وقتی از برنامت جاموندی دیگه عقب گرد نزن بقیشو ادامه بده طوری نیست ی ازمونو ولی خوب بررسی کن من ازمونام رتبه هام چیزی دیگه میگفت اما الان جای دیگم
  • جمعبندی پیش1

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    451 بازدیدها
    sobhawnS
    @mehdi_zr در جمعبندی پیش1 گفته است: @m-an چشم اقای مدیر:face_with_rolling_eyes: :confounded_face: خانوم مدیر هستن
  • روش تست زدن

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    sabatjS
    @rahil_28 اره درسته ممنون
  • کنکور 98

کنکور 98
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    339 بازدیدها
    A
    سلام خسته نباشید من تربیت معلم درس میخونم سال سوم دانشگاه هستم میخاستم کنکور ۹۸ شرکت کنم ایا کسی میدونه برای خوندن باید کدوم منابع رو بخونم نظام جدید یا نظام قدیم؟؟؟ ممنون میشم اگه یه جواب مطمئن بهم بدید .راستی این کلیپه که تازه پخش شده راجب دو کنکور برگزار شدن حقیقت داره؟؟ چون هیچ خبر گزاری به طور رسمی اعلام نکرده.
  • وسواس رو یادگیری

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    M.anM
    پدیده توّهم مفید بودن مردی هر روز راس ساعتی معين به گوشه ميدان شهر می رفت و لحظاتی كلاهش را از سرش بر می داشت و به شدت تكان می داد. روزی پليس علت اين كار را از وی جويا شد. گفت: با اين كار زرافه ها را دور می كنم. پلیس پرسید: من در اين جا زرافه ای نمی بينم؟! پاسخ شنید: اين نشان می دهد كه من كارم را درست انجام می دهم. به این می گویند توهم مفید بودن! ما روزانه با توهم مفید بودن در بسیاری از موارد گوناگون سروکار داریم ... اینو می تونید تعمیم بدین رو وسواس به نظر من یه برنامه مرور مرتب بنویسین و هر موقع این وسوسه اومد سراغتون تاریخ مرور رو به خودتون متذکر بشین وسواس چیزیه که با تکرار شدت پیدا می کنه باید غلبه کنین و گرنه نفوذ پیدا می کنه رو موارد دیگه
  • کارنامه سبز

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    694 بازدیدها
    romisaR
    @mahsa-ss در کارنامه سبز گفته است: سلام بچه ها:) من الآن دانشجوی رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهانم ولی خب به دلایلی میخوام با استفاده از کارنامه س سبزم تغییر رشته بدم و توی رشته ی مهندسی معماری دانشگاه هنر ادامه بدم ( البته صد در صد نیست:) ) میخوام بدونم این کار اصلا ممکن هست که با کارنامه ی سبزم این کار رو انجام بدم؟ یا باید انصراف بدم و دوباره کنکور بدم؟ با اینکه تجربیم اما هم رشته تون خوبه هم دانشگاهش رتبه یک رف مهندسی کامپیوتر
  • سرباز وطن

94
    2 رای ها
    94 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    A
    @arash-0 همین ک گفتید رقیب خخ؟ این یعنی بالا گرفتن خودتون ایشون یه برنامه خواستن مطلب بی انگیزشی و بدون هیچ گوته پشتواته فکری به دردشون نمیخوره بزارید کسایی ک بیشتر بلدن پاسخ بدهند شما دنبال چیزای دیگه باشید...
  • انگیزه انگیزه انگیزه!!!

3
    7 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    22ستاره2
    ببین بنظرمن میدونی این موضوع با پرسیدن و برسی کردن درست نمیشه باید خودت خودت رو قانع کنی و هدفت رو واضح ببینی منم خیلی اوقات نگرانم گاهی خسته میشم ولی همین که امروزت بهتر از دیروزت بگذره خودش موفقیت هستش تلاشت رو بکن و هدفت رو داشته باش به خدا توکل کن
  • ساعت مطالعه..

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    587 بازدیدها
    A
    @afsaneh-m در ساعت مطالعه.. گفته است: @javadm328 بله حق با شماس ممنون که راهنمایی کردین قابل شما رو نداشت امیدوارم واقعنی قبولش کرده باشید : )
  • برنامه برای پشت کنکوریها

22
    0 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    SAHAR_BANOOS
    @fatma-vorodi97 گیج شدن نداره که عزیزم مگه امتحان نکردی تا الان ک ببینی میتونی تو یک هفته 2تا فصل رو ببندی یا نه؟؟ کاری به بقیه نداشته باش مثلا من خودم نمیتونم اما شاید تو نسبت به من تو درک مطلب سریع تر باشی و بتونی
  • میشه لطفا نظر بدید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    M
    @ali-k خیلی ممنونم از شما. و ممنون به خاطر جمله پایانی . متاسفانه مقداری جو عذاب اوره به خاطر همین نمیتونم تشخیص بدم حرفی که زده میشه درسته یانه.
  • حذف کنکور

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    M
    @àýšèĺ فک نکنم برا خودمون برداشته شه اخه باید هر سه سال دبیرستان معدل نهایی مثل سال سوم باشه تا بتونن باهاش دانش اموزارو تفکیک کنن مثلا شاید توی سال دوم سوالای فیزیکی که معلم من طرح کرده اسون تر از سوالای فیزیک معلم شما باشه واین اصلا عادلانه نیست چون نمره ی من بالاتر از نمره ی شماست با این سوالا
  • برنامه کنکور

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    M
    @dr-sogand-77 در برنامه کنکور گفته است: @mrz اگر ازش نتیجه مطلوبی میگیرید این رو باید گذاشت پای راهنمایی نه تبلیغات درسته.خیلی ها وقتی میخوان واسه کنکور شروع به خوندن کنن سردرگم هستن و نمیتونن برنامه بریزن.و منم یکی از اونا بودم. خواستم راهنمایی کرده باشم که شما این تجربه ی تلخو نداشته باشین.
  • انصراف از دانشگاه و کد انصرافی! کمک!

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    333 بازدیدها
    loveryou021L
    اره برو یه قسمت هس از اونجا درخواس بده