Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • ۱۱ تجربی شروع از صفر

حل شده
    26
    3
    2 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    maryam111M
    @Amirmahdi-Mostafaei سلام دوست عزیز آلایی🙃 اگر سوالت حل شده لیبل 《حل نشده》رو به 《حل شده》تغییر بده
  • شروع از بهمن 💔💔💔😭

منتقل شده
    108
    7 رای ها
    108 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    Venus SvsvhjwnsshV
    @Mellor-Text 🙂🧡🧡🧡🌈🌾
  • سهمیه تخمین

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    421 بازدیدها
    Mahan Xodayi 2M
    @Maryam-Nadi اره میگم یادم رفت ی چیزی رو بگم😂😂😂 اصن طرف مجاز نبوده
  • 💠ریاضیا فقط وارد شوند 💠

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    mahdi shokryM
    @bahar-mohammadi-0 از راه ابریشم استفاده کردم . البته الان به عنوان مرور دارم از چاپار استفاده میکنم . ولی پارسال از صفر تا صد آقا ثابتی استفاده کرده بودم. خیلی عالی بود . الان بهترا از دوره های جمع بندی استفاده کنید مثل آرش تایتان ، تفتان .البته که میتونید دوره های آموزش برخی فصل های مهم رو هم ببینید چون هنوز دیر نیست .
  • جمع بندی یازدهم توی عید

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    169 بازدیدها
    Parisa AlizadeP
    @Allen-Gamer سلام بنظر من شما از الان نمیخاد واس کنکور بخونی تابستون ب اندازه کافی وقت داری ک هم دهم و هم یازدهم رو جمع کنی ولی واس عید درسای یازدهم رو اونجاهایی ک حس میکنی هنوز خوب یاد نگرفتی رو بخون
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • روش مطالعه کتاب های پایه نهم؟؟

مشاور آموزشی تیزهوشان نهم مدیر مشاوره تحصیلی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    542 بازدیدها
    N AmjadiN
    @Aydin-Jafarpour سلام من برای درس های اختصاصی ابتدا به درسنامه و جزوه مسلط می شدم ، بعد تست های آسون رو حل می کردم و بعد وقتی مسائل ساده رو یاد گرفتم می رفتم سمت سوال های سخت و سخت تر برای ادبیات هم سعی کنید که نکات درسی و آرایه ها رو یاد بگیرن به صورت کامل ، یعنی هر جمله ای رو به شما دادن بتونی آرایه ها رو تشخیص بدی اما من تست زیاد می زدم چون دوست داشتم با تیپ سوال ها آشنا بشم این خلاصه ای از کار هایی بود که من پایه نهم انجام می دادن
  • ریاضی یازدهم تجربی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    maryam111M
    @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
  • مشاوره

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    Maryam NadiM
    @Trtp-Mo سلام.به نظرم سعی کنید از کسایی استفاده کنید که تو خود کنکور موفق شدن و معروف بودن مشاور ایکس براتون ملاک نباشه
  • آزمون آزمایشی

8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    280 بازدیدها
    N AmjadiN
    @Parsa-Nm سلام وقتتون بخیر می تونی پی دی اف سوالات رو دانلود کنید ، فرض کنید که سر جلسه آزمون هستین (همون زمان رو‌ معین کنید) منم همین کارو میکنم‌، مشکلی نیست واقعا ولی بعد از آزمون تحلیل انجام بدین ( اینو همیشه و از همه کس شنیدم
  • قبولی در دانشگاه فرهنگیان

20
    0 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    442 بازدیدها
    aswmaA
    @مجتبی-ازاد :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: انشاالله که به هدف اصلیم برسم
  • انتقال مدرسه

@یازدهم @ @مدیر
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    364 بازدیدها
    N AmjadiN
    @mahdi-shokry مرررررررسی از راهنمایی تون دستتون درد نکنه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
  • ادبیات چطور تست بزنم؟

7
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    S.daniyal hosseinyS
    @Gharibe-Gomnam خواهش می‌کنم ‌♥
  • همایش ارش

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    Mohammad Lotfi 0M
    @amin-manghoosh بله میتونید استفاده کنید ولی شاید بعداً یکسری آپدیت براش لحاظ کنن که اپدیتش برای شماهم قابل استفاده هست
  • برنامه دشمن من

مشاور آموزشی مشاوره
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    658 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    گفتم که این احساس بد رو به خودت نده که هر وقت برنامه مینویسی حالت بد میشه اتفاقا برنامه موجب نظم در انجام کار های روزانه میشه
  • سلام یه سوال پکیج راه ابریشم تجربی مشاوره هم داره؟ اگه میشه جواب بدید

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    61 بازدیدها
    yasaman yazdaniY
    @علی-امینی-0 سلام علیکم بله داره اما خصوصی نیست برنامه فرسنگ به فرسنگ میدن بهمون مطابق با آزمون های گزینه دو و قلمچی و برای هر دو رشته و هم فارغ التحصیل هم دانش آموز باز هم برای هر دو آزمون و در کنارش استاد حسینی فرد و استاد یاری یک سری نکات مشاوره ای بهمون توی کلیپ ها میگن
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • زیست شناسی دوازدهم امینی راد

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    246 بازدیدها
    Maryam NadiM
    @mohammad-m-1 اگرکنکور 1401 هستید و فیلم اقای موقاری رو هم میبینید بهتون پیشنهاد نمیکنم که ببینید ولی اگر کنکوری سال های بعد 1401 هستید دیدنشون خالی از لطف نیست
  • یازدهم تجربی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    اسما نادریا
    @raha-Mafi صفر تا صد ریاضی تجربی استاد ثابتی هم خوبه
  • پیش نیاز یازدهم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    SinaFS
    @raha-Mafi درود تقریبا همش زیست که کلمه کلمه اش رو ترکیب میکنن دیگه چه برسه پایه با پایه از مفاهیم شیمی دهم در یازدهم هم خیلی استفاده میشه و حتما باید به مفاهیم مسلط باشین ریاضی هم فقط بعضی مباحث جدیده و بعضی مثل تابع و مثلثات ، ادامش میاد تو یازدهم که پیش نیازش تسلط به دهمه فصل یک فیزیک دهم هم که در تمام فصول دهم و یازدهم و دوازدهم استفاده میشه که بدیهیه ، فصلای کار و انرژی و دما و گرما هم نسبتا توی یازدهم به کار میره .