Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • آزمون های آزمایشی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    27 بازدیدها
    امیر حسین مهدوی نیاا
    از بین آزمون های آزمایشی قلم چی،گام و گزینه ۲ کدوم از همه بهتره؟؟؟
  • پکیج یا کتاب خودآموز زبان

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    106 بازدیدها
    M
    @amin-ali-akbari قراره کلاس برم.ولی استاد پیشنهاد داد اول با یه پکیج یه مدت بخونم،بعد کلاس رو برم(همین پک های 30 روزه یا 60 روزه) .قطعا عملی یادگیری بهتره
  • راه ابریشم

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    حسین شیرمداحح
    @ti-ti سلام به طور خلاصه: راه ابریشم که برای دروس تخصصی طراحی شده و به طور متوسط هر درس(برای تجربی》شیمی،فیزیک،ریاضی،زیست) از 9 تا فرسنگ تشکیل شده.هرفرسنگ به یک یا چند موضوع از کتاب مربوط هست(مثلا فرسنگ اول در مورد تابع هست و تابع رو به طور کامل، یعنی دهم و یازدهم و دوازدهم آموزش میده.)پس دیگه بعد از خوندن فرسنگ اول مطمئن میشی که کاملا فصل تابع رو برای سه سال دهم و یازدهم و دوازدهم بستی. درسنامه های کوتاه ولی پر مغزی داره.بیشتر تست محوره و تست های قلم چی و سنجش رو در اختیارتون میذاره و به صورت فیلم حل کردنشون رو آموزش میده.تازه برای شروع هم قسمتی به اسم پیله داره که تمام مشکلات محاسباتی یا قسمت هایی که پیش نیاز هست رو بهت یاد میده.
  • مشکل در حل فیزیک و شیمی

@تجربیا @شیمی دهم کنکور تجربی @فیزیک @دانش-اموزان-ال
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    314 بازدیدها
    ali jafari 6A
    یه نکته دیگه هم به ذهنم رسید ! بعد از یه مدت که اشتباهات کمتر شد سوالایی که قبلن مارک کردی و بخاطر بی دقتی اشتباه جواب دادی رو چند بار حل کن .
  • مرور زیست پایه یازدهم

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    علی قربان زادهع
    سلام متاسفانه برنامه آزمون های کانون فعلا دهم رو پیش میبره و از اونجا که زیست فراره خواستم بدونم زیست 2 رو چطور مرور کنیم و پیش بریم؟
  • سوال در رابطه با پک راه ابریشم

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    آرش عباسیآ
    امتحانات نوبت اول حدود یک دوم مباحث دوازدهم هستند. و حدودا فرسنگ ۴- ۵ می شود. البته مباحث دوازدهمش نه دهم و یازدهم.
  • کانون قلمچی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    136 بازدیدها
    Mr PassiveM
    @ali-omid قلمچی ی آزمون آزمایشیه ک شبیه سازِ کنکوره ، ثبت نام ک میکنی ی برنامه راهبردی بت میدن ک طبق اون بخونی و ازت آزمون میگیرن ، بعد از آزمون هم ک پشتیبان داری و بت مشاوره میده و ی دفتر برنامه ریزی هم میدن
  • سوال بسی فنی/:

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    AnselA
    ممنون بچه ها🌷
  • 0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    183 بازدیدها
    GaladrielG
    سلام من خیلی به این نمونه سوال جواب دادم میتونی تو پستام بگردی پیدا کنی شاید کمکت کنه هم ب صورت وویس گذاشته بودم هم متن
  • افت تراز 😕

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    mahi 11M
    سلام بچه ها. یازدهم تجربی هستم و از اواخر آزمون های تابستون دهم افت تراز داشتم و حس میکنم سر آزمونا خیلی بی دقتی میکنم. :( دلیلشو نمیدونم. میشه لطفا راهنمایی کنید. ترازم از حدود ۶۲۰۰ یا سیصد رسیده به پنج و نهصد شش هزار اینا. خودمم حس میکنم اون میزان درسی که میخوندم جواب نمیده.
  • خستگی

بی حوصلگی بی انگیزگی
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    454 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    @زینب-رحیمی-بوربور مرسی🌹
  • عقب افتادن از برنامه

منتقل شده عقب افتادن فرسنگ 2 فرسنگ 3 قلم چي
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    396 بازدیدها
    احسان نوروزی کیویا
    @mahdi-mangenehchi ممنون🙂
  • یازدهم تجربی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    207 بازدیدها
    nastaran bazrpachN
    سلام دوستان من یه سوال دارم معلم زیست ما بر طبق خیلی سبز یازدهم سوال میده جوری که فقط با داشتن خیلی سبز میشه نمره ی خوب گرفت حالا من میخوام بدونم تدریس آقای موقاری میتونه در حد خیلی سبز آموزش بدن؟
  • مدرسه مون باز شده 😣

30
    1 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    محمد پیرزادهم
    @زهرا-قدیری مشکل شما علاوه بر مدارس دولتی،برای مدارسی مثل ما هم(نمونه دولتی) که بیشتر معلماون هم با معلم های تیزهوشان مشترکه،وجود داره. بازدهی و مفید بودن راه ابریشم از لحاظ زمانی رو مدرسه نداره.منم راه ابریشم گرفتم.ایشالله از اواسط اسفند دیگه نمیریم.وسطش هم که یه ۲۰ ۲۵ روز امتحانات دی ماه هست و بیشتر خونه ایم.
  • روش مطالعه دینی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    289 بازدیدها
    SJYS
    @fatemeh-ma ممنون🌹
  • همایش فیزیک قلم‌چی

حل نشده
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    267 بازدیدها
    UraniumU
    @زهرا-قدیری من یه همایش زبان بودم خوب بود و با یکم دانسته قبلی میشد کاملا از جلسه بهره برد
  • سوال فوری برنامه ریزی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    187 بازدیدها
    sara cherryS
    @زهرا-قدیری تو ۱۳ روز بله میشه به نظر من
  • حذف مبحث رسانش گرمایی

رسانش گرمایی فیزیک دهم حذفیات کنکور کنکور۱۴۰۱ فیزیک98
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    706 بازدیدها
    زینب رحیمی بوربورز
    به قول آقای موقاری کتاب سمع و الطاعتا هر چی تو کتاب رو چشممون میزاریم بقیش به درد نمی خوره
  • مطالعه گرامر زبان

حل شده
    16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    Mahsa R 0M
    @amirmohammad-shakeri من زبانم متوسط رو به بالاست و هیچ وقت با اون دستورهای پیچیده ای که توی کتابا مثلا کتابای کنکور میگن خو نگرفتم (به غیر از برخی مباحثی که نیاز به شفاف سازی داشتن). و مخصوصا وقتی به فارسی بیان میکنن که واقعا مزخرفه من برای انگلیسیم زیاد پایبند به کتاب درسی نیستم خب چون اونا رو بلدم اما به طور کلی برای گرامر اول از کتاب مرجعی که دارم (interchange, american english file ...) استفاده میکنم بعد هم به قسمت گرامر که میرسه میپرم به کتاب گرامر که برای من grammar in use هست بعد که قشنگ فهمیدم دوباره بر میگردم به کتاب اصلی و تمرینا و اینا. اما، من بیشتر کاربرد گرامر در استفاده برام جا میفته، مخصوصا وقتی میشنوم مثلا فیلم و اینا یا چیزی میخونم (این کمتر) برای همین توصیه میشه برید ببینید که با چه روشی مطالب بهتر توی ذهنتون می مونه. مطالعه متن ها و کتاب یا گوش دادن به پادکست یا فیلم دیدن؟
  • ریاضی یازدهم تجربی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    46 بازدیدها
    ali OmidA
    سلام دوستان خوب الایی می‌خواستم یک روش بهم بگید تا بتونم طوری ریاضی رو یاد بگیرم که بتونم تو تست های سخت تر هم ماهر بشم