Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • ریاضی ضعیف

ریاضی مشاوره برنامه مشاوره تحصیلی دانش آموزان آلا یازدهم تجربی
    13
    2 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    733 بازدیدها
    zahra thdZ
    @sara-hatami سلام یه چندتا کلیپ هست برای قوی کردن پایه که توی اینترنت هستش فک میکنم۶قسمته www.babaksadat.net رو سرچ کنید اون شش قسمت رو ببینید بعد کلیپ های استاد ثابتی رو نگاه کنید
  • موضوع حذف شده است!

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
  • من میخوام تغییر رشته بدم، چیکار کنم

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    377 بازدیدها
    _Biliifti__
    @matin-s-o دوست عزیز به نظرم اگه علاقه بیاد وسط این چیزا بی معنی میشن اون شخصی که تجربیه و ناراضی از انتخابش مشکل از خودشه نه رشته ی تجربی مشکل از درک و فهم خودش بوده واینکه نتونسته درست تصمیم گیری کنه! چرا کسی که عاشق تجربیه و واقعا هدف داره و حاضر قید دنیارو بزنه تا به هدفاش و خواسته هاش برسه باید از انتخابش ضده بشه؟؟ سختی تجربی به رقابت بالاییه که داره و اصلا حکم بر سخت بودنش نیست و اگر هم آسون بود که همه انجامش میدادن رشته ی ریاضی هم دست کمی از خود تجربی نداره و سختیایی رو شامل میشه ولی به خاطر رقابت پایینی که داره قبولی بیشتر میگیره پس بهتره موضوع رو جور دیگه نگاه کرد!!! . . آقای ناصری شما اگه واقعا علاقه دارید و حاضرید از هرچیز خودتون بگذرید به نظرم انتخاب خوبی میتونه باشه شما زیست دهم رو از همین امروز استارت بزن با آقای مقاری پیش برو و سعی کن تفریحی تست بزن که یازدهم ترکیبی میشه و میتونی از پسش بربیای کلی هم وقت هست میتونی حتی از ماهم جلو بزنی موفق باشید!!
  • تست زنی زیست

مشاوره برنامه تست زنی زیست آقای مقاری زیست یازدهم
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    484 بازدیدها
    sara hatamiS
    @zahra-rafiei خیلی ممنون که جواب دادید الان یعنی من صب ها مثلا ۳ تا ویدیو ببینم و بعد عصر هم وقت بزارم و تست مربوط به اون ۳ تا ویدیو رو بزنم یا اول گفتار رو تموم کنم و بعد تستش رو بزنم ؟ البته شما گفتید که خودتون اول به بودجه بندی رسیدید بعد که خیال تون راحت شد شروع کردید به حل تست ها از اول درسته ؟ ولی فکر میکنم اینکار برای من خوب نباشه چون حجم مطالبی که عقب افتادم ازشون خیلی زیاده و ممکنه خیلی هارو فراموش کنم و تثبیت نشه یادگیریم بدون تست (چون الان تازه فصل ۳ یازدهم هستم درحالیکه باید مثلا ۷ بودم)
  • فارق التحصیل و شاغل

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    575 بازدیدها
    Amaryllis HeshmatiA
    چه باحال ،👍....⁦. :-D⁩ ⁦:-)⁩ خدایا شکر ....🤲
  • ارایه ایهام در کنکور تجربی

ادبیات فارسی تجربیمشاوره دانش آموزان آلا دانش اموز الا کنکور 99 تجربی
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    213 بازدیدها
    sara hatamiS
    بجه ها یه سوال داشتم اینکه ارایه ایهام تناسب ایا تو کنکور تجربی و ریاضی میاد یا فقط برای انسانی هاست ؟‌ممنون میشم جواب بدید
  • با خستگی و بی حوصلگی و استرس چیکار کنم؟

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    311 بازدیدها
    mohammad kebryiaM
    @یاسمین-اسدی عیب نداره فداسرتون........ به این فکر کنید بعد این خستگی و بیحالی ها چه لذتی هست....
  • کمک !!!! عربی را چگونه بخونم

24
    1 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Elnaz HasanimerajinE
    @haniehno دقیقا همینو میزنی ؟ davtalab4 والا همینه . اون دوستمونم زد رفت دید . دوباره بزن عزیزم
  • محرومیت از امتحانات خرداد 1400

19
    0 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    569 بازدیدها
    _Biliifti__
    @مهدی-صفری حتماااا شما هم برا خواسته هاتون بجنگید
  • خواب آروم

36
    4 رای ها
    36 دیدگاه‌ها
    640 بازدیدها
    samira pournazarS
    @ابوالفضل-ریسی نمیدونستم اینو ممنون
  • خلاصه

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    z GheibiZ
    @زهره-صفری سلام خیلی بستگی به نوع خلاصه و زمان تون داره ، برای یک دوازدهمی ، داشتن فورمولا ی فیزیک و ریاضی و شیمی کنار هم ، جزوه قواعد عربی ،گرامر زبان، آیات دینی، لغات فارسی ، نکاتی از زیست که مدام یادتون می‌ره یا خیلی مهمه ،خوبه پیشنهاد میکنم یک دفترچه داشته باشید و نکات مهمی که کلیدی هستن و کوتاه در حد یکی دو خط و چندین بار توشون ایراد داشتید بنویسید و برای روزای آخر بخونید ( نکات کلیدی نه همه چیز)
  • فرهنگیان

3
    1
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    امیرمحمد یوسفوندا
    سلام خانم باتوجه به توضیحاتی که دادن شرایط پذیرش در دانشگاه فرهنگیان تا سن 24 سالگی ذکر شده.
  • یه درس رو میشه حذف کرد کلا؟

49
    1 رای ها
    49 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    مهدی صفریم
    سلام....بستگی داره چه رشته ای میخواید قبول بشید...اگه میخواید دوردرسیمثل شیمی روخط بکشید خوب مسلما به صورت اتوماتیک دور رشته ها و دانشگاههای خیلی اعلا براتون خط میکشن...شیمی رو اگه یاد بگیرید خیلی جذابه...منم چیزی سرم نمیشد اما بالاخره یه پولی جور کردم و به ناچار دی وی دی گرفتم...خیلی خوبن ولی خیلی گرون در میاد....وقت هم میبره زیاد....ولی اگه میتونی یه کاری بکن چون حیفه سوالاشو از دست بدی
  • کنکور درسال یازدهم!!!

52
    0 رای ها
    52 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Nafiseh GolN
    @سینا-نوبخت ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادین😊🙏
  • سلامممم

@تجربی @تجربیا @دانش آموزان @دانشآموزان کنکور تجربی
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    M.anM
    سلام برای تاپیک هاتون از عناوین مناسب استفاده کنید
  • ساعت

24
    0 رای ها
    24 دیدگاه‌ها
    547 بازدیدها
    مهشید حسن زادهم
    @samira-pournazar در ساعت گفته است: @مهشید-حسن-زاده فقط من الان اومدم از 10 تا 11 رو بنویسم یه ربعش استراحت بود باقیشو میخوام درس بخونم به نظرم یه ربع یه ربع بهتر باشه میتونید ازکسرها استفاده کنید مثلایک سوم استراحت ودوسوم درس بازه های یک ساعته تصویرنهایی روانتری وبهتری بهتون میدن
  • مشاور

67
    1 رای ها
    67 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    سارا M 0س
    @emad-alizadeh-0 چندم؟ رشته؟ برنامه هفتگی مدرسه و تایم مدرسه؟
  • راه ابریشم فیزیک ریاضی

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    ابوالفضل ریسیا
    @setareh-rezaee در راه ابریشم فیزیک ریاضی گفته است: @matin_k این درسته که میگن اقای طلوعی زیاد فرمول های اضافه میگن ؟ @setareh-rezaee سلام من خریدم و دیدم دو فرسنگ رو خیلی از فرمولها رو حذف میکنن و چندتا فرمول جایگزین میگن که واقعا معجزه میکنه داخل تستها من واقعا راضیم و بهتون پیشنهادش میدم
  • ویژگی های مشاور خوب

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    95 بازدیدها
    z GheibiZ
    @تینا-بزرگیان سلام نمی‌دونم باید چه ویژگی داشته باشه ،اما خوب میدونم نباید آرامش ازتون بگیره ، کنکور یک ساله ،اگر آرامش تونو بگیره تا آخر عمر مشکل دارید نمی‌گم اگر کم کاری کردید مقابله نکنه، اما این که بخواهد خودش منشأ استرس باشه اصلا درست نیست
  • شروع از امروز

61
    10 رای ها
    61 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    C
    @dr-aryan :grinning_face_with_sweat: