Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • گروه بندی دانشگاه

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @pakan-azad پردیسارو که موقع انتخاب رشته انتخاب میکنی فقط برا دانشگاه ازاد باید یکی بخری بعد یه سوال دانشگاه ازادم پردیس داره مگه؟🤔
  • در مورد تغییر رشته

تغییر رشته ریاضی رشته تجربی
    16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    926 بازدیدها
    ela mlaE
    @pooya-ghorbani فقط هندسه رو باید ازمون بدید . بالای 10 بشید قبولتون میکنن
  • کد سوابق دیپلم

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    Sara_RS
    @sara-haghighatrad حل شد 😁✋
  • برنامه ریزی از حالا تا کنکور

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    Fati DehghanF
    @niloofar-ghiasi
  • کد نظام وظیفه

6
    1
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    129 بازدیدها
    Mohammad M.M
    @ابوالفضل-ریسی ممنون 🌸
  • سوالی از پلتفرمی تحصیلی به نام پلکان

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    160 بازدیدها
    M
    @mahdi-mangenehchi در سوالی از پلتفرمی تحصیلی به نام پلکان گفته است: بچه کسی با این سایت آشناست؟ پلکان اگه آره یه توضیحی بده چون نمیتونم بهش اعتماد کنم اما اگه واقعی باشه: به نظرتون ارزش داره ثبت نام کنم توش؟ بازم ممنون از دوستان عزیزم @دانش-آموزان-آلاء این سایت رو از کجا پیدا کردید؟
  • مشاور تحصیلی خوب معرفی کنین

مشاوره تحصیلی
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    259 بازدیدها
    aylar moA
    @leila-eyvazi سعی کن مشاورت حتما رتبه برتر باشه
  • درس های تلمبار شده

15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    406 بازدیدها
    Helen AliniaH
    @narjes-hashemi 😂😂😂اره ولی دبیراشون بره عید کلی تکلیف دادن
  • زیست و تایم

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    z GheibiZ
    @morvarid-hamedi کامل میبینن با سرعت زیاد ،یعنی فیلم را روی دور تند میبینن منم همیشه روی دور تند می‌دیدم
  • دردسر های آزمون آنلاین

10
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    Yazdan 1Y
    @jack-morfin-2 منکه نتونستم درستش کنم چون واقعااا نشد هرکاری کردم ( یا بعد عمومیا یا ته تهش بعد ریاضی میخوابیدم و تامام😂😅) چن وقته دارم ازمون حضوری میدم 🤔😉😎😃
  • شرکت در کنکور ریاضی

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    M
    سلام دوست عزیز اساتید تو فروم فعالیت ندارن برای پست شما تاپیک جدید زده شد. تگ میکنم تا دانش آموزان سوال شما رو ببینن. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
  • حتما حواست باشه تویی که میخوای پیروز بشی!!!

1
    32 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    275 بازدیدها
    سارا M 0س
    میدونی چی رو میگممم؟! حتما این متن رو بخون ک ارزشش رو داره.... میخوای موفق بشی؟ تلاشت با ثمر باشه؟ پس این غریزه رو بشناس وگرنه.....:(((( منظورم ی غریزه هست که تو نباید بهش گوش بدی!! کدوم غریزه؟ الان میگم!:) خب اینجوری بگم ک......ببین ی غریزه ای هست ک تو باید مواظبش باشی و دروغ میگه به تو ..! این غریزه خرابکاره....بدگو هست.... این غریزه ای ک میگه دیگه کافیه برای تو! این غریزه ای ک بهت میگه تو بهترین تلاشت رو کردی !میتونی دست بکشی! میتونی ول کنی.....زانو بزنی ....این غریزه ای هست ک میگه توقف عیبی نداره....عیبی نداره ک راضی بشی....عیبی نداره ک تسلیم بشی....الان میتونی استراحت کنی.....این ی غریزه مکانیسم دفاعیه..میخواد بهت راه خروج بده ....ی جایی ک فرار کنی به اونجا....و این غریزه ای هست ک باااید باهاش بجنگی:)) باید لهش کنی.......با ضعف مذاکره نکن....تو رعیسی به اون گوش نده...اون غریزه دروغ میگه و میخواد تو شکست بخوری...:(( ی دقیقه وایسا...فکر کن!🤔 یکمی آینده نگری داشته باش🤔اگر الان اینو انجام بدم بعد چی میشه؟؟ ما باید توی زندگیمون انتخاباتی بکنیم ک حتی ممکنه تصمیمات راحتی نباشه برای ما....اما میدونیم ک بعدا در آخر مسیر نتیجه بزرگی میگیریم...پس به خودت زحمت بده و سخت بگیر....موفقیت برای تو هزینه داره....باید براش دقت صرف کنی....باید براش انرژی صرف کنی...باید براش فداکاری کنی....باید منابع رو براش صرف کنی....باید ساعت های زندگیت رو براش صرف کنی...هزینش رو بدی...به خودت فشار بیاری..‌‌کاری بکنی ک شاید بقیه حاضر نباشن انجام بدن....موفقیت ارزون نیست....موفقیت همیشه هزینه زیادی داره......برای همین آدم های زیادی موفق نمی شن......چون حاضر نیستن هزینش رو بدن....این نگرشی هست ک بهش نیاز داری....نگرش ی برنده💖🌈 اینکه من هرکاری لازم باشه میکنم.....😇آدم بی عرضه ای نباشه ک میترسه.... به خودش سخت بگیره راه آسون انتخاب نکن:)) باید اون غریزه رو تمرین بدی....غریزه خودت....تمرین کنی ک بگی پاشو ....برو....بجنگ...و اگه به این تبدیل شدی....این شد غریزه اصلیت....بر هرچیزی ک سر راهت قرار بگیره.....پیروز میشی💖💖🌈🌈 امیدوارم مفید باشه......این غریزه ای هست...ک خیلیا بهش گوش میدن.....و درواقع به پیشواز شکست میرن💔 موفق باشید🌈 @دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیا @گرامریست-های-آلاء ❤💛
  • ریاضی آلا

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    kosariK
    @fatemeh-dehestan بله آقای ثابتی خوبه منم تایید میکنم نه هر رشته جدا گانه هس شما دوره صفرتاصد ببین مثال هایی که حل میکنه خودت هم به بار حل کن به خصوص مثال های کتاب اگه کتاب کارم داری بشین از اونم حل کن
  • درک مطلب زبان

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    C
    @sani-painting :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss:
  • اگه میخوای بهتر از حد معمول باشی....🌈

2
    24 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    Amir EzadpanahA
    @سارا-m-0 میگن ی روز ارنولد از محمدعلی کلی پرسید چند تا شنا میزنی؟🤔 کلی جواب داد ۳۲ بیشترین حدمه ارنولد خندید گفت بوکسوری ب بزرگی تو فقط ۳۲ تا شنا میتونه بره؟؟؟ کلی جواب داد از اول ک نمیتونم بشمارم ایقد شنا میزنم تا دردم بگیره هروقت دردم گرفت شروع میکنم ب شمردن اینجوری حسابه
  • تجربیم ولی عاشق هنر هم هستم....

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @mohammad-kebryia در تجربیم ولی عاشق هنر هم هستم.... گفته است: سلام دوستان من رشتم تجربیه و وضع تحصیلیمم هم در حد متوسط به بالاست و با این حال به رشته هنر (عکاسی نقاشی بازیگری ارتباط تصویری و ........) علاقه مند هستم. از دوستان کسی هست که درباره رشته هنر اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم بگه قربانتون سلام . مثل خیلی از رتبه برتر ها رشته هنر رو هم بخوانید ،کار سختی نیست
  • تغییر رشته

تغییر رشته ، لط تجربی ریاضی کامپیوتر فنی حرفه ای
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    Amirreza AsariA
    سلام من یازدهم تجربیم معدله سال دهمم حدود هجده و هفتاد بود تقریبا ولی هم پارسال هم امسال تو آزمونهای کانون تراز خیلی خیلی بدی داشتم و اصلا تا الآن نتونستم به صورت جدی درس بخونم تا الآن که به فکر تغییر رشته افتادم به برنامه نویسی علاقه دارم و البته هدفم بعد تحصیل تو ایران مهاجرت به خارجه. و نمی‌دونم کامپیوتر از رشته ریاضی برم یا از رشته فنی چون تو دروس مشترک ریاضی و تجربی هم مشکل دارم و خیلی علاقه ندارم به خوندنشون یعنی در واقع نمی‌دونم علاقه دارم یا نه ولی از خوندنشون لذت نمیبرم بعضی وقتا جو میگیرم با علاقه میخونم ولی نمیتونم پیوسته بخونم الان موندم که تغییر رشته کنم یا نه؟ و اگه بخوام از ریاضی برم کامپیوتر، یا فنی؟
  • پزشکی بقیه الله و دبیری فرهنگیان

11
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    506 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    سلام . https://iranmoshavere.com/شرایط-ثبت-نام-دانشگاه-بقیه-الله/
  • فارغ التحصیل تجربی و شرکت در کنکور ریاضی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    294 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @amir-sh-0 :heart_suit:
  • کمک لطفا ):

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    371 بازدیدها
    Sajjad RezaiS
    @1381sahar سلام اگه فک میکنی عقبی و امسال به کنکور نمی تونی برسی فقط دوازدهم رو جمع کن و واسه سال بعد محکم بخون اما اگه فک میکنی میتونی بهتره که دوازدهم رو جمع کنی و همزمان مباحث مرتبط رو از پایه با اون مبحث بخونی اینطوری به فضل خدا میتونی واسه امسال آماده بشی و تازه تا کنکور ۵ ماه داری پس اول امیدت رو از دست نده بعد یه برنامه تاحدودی فشرده بریز