Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

7.0k موضوع ها 81.3k دیدگاه‌ها
  • اگه میخوای بهتر از حد معمول باشی....🌈

2
    24 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    Amir EzadpanahA
    @سارا-m-0 میگن ی روز ارنولد از محمدعلی کلی پرسید چند تا شنا میزنی؟🤔 کلی جواب داد ۳۲ بیشترین حدمه ارنولد خندید گفت بوکسوری ب بزرگی تو فقط ۳۲ تا شنا میتونه بره؟؟؟ کلی جواب داد از اول ک نمیتونم بشمارم ایقد شنا میزنم تا دردم بگیره هروقت دردم گرفت شروع میکنم ب شمردن اینجوری حسابه
  • تجربیم ولی عاشق هنر هم هستم....

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    374 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @mohammad-kebryia در تجربیم ولی عاشق هنر هم هستم.... گفته است: سلام دوستان من رشتم تجربیه و وضع تحصیلیمم هم در حد متوسط به بالاست و با این حال به رشته هنر (عکاسی نقاشی بازیگری ارتباط تصویری و ........) علاقه مند هستم. از دوستان کسی هست که درباره رشته هنر اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم بگه قربانتون سلام . مثل خیلی از رتبه برتر ها رشته هنر رو هم بخوانید ،کار سختی نیست
  • تغییر رشته

تغییر رشته ، لط تجربی ریاضی کامپیوتر فنی حرفه ای
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    248 بازدیدها
    Amirreza AsariA
    سلام من یازدهم تجربیم معدله سال دهمم حدود هجده و هفتاد بود تقریبا ولی هم پارسال هم امسال تو آزمونهای کانون تراز خیلی خیلی بدی داشتم و اصلا تا الآن نتونستم به صورت جدی درس بخونم تا الآن که به فکر تغییر رشته افتادم به برنامه نویسی علاقه دارم و البته هدفم بعد تحصیل تو ایران مهاجرت به خارجه. و نمی‌دونم کامپیوتر از رشته ریاضی برم یا از رشته فنی چون تو دروس مشترک ریاضی و تجربی هم مشکل دارم و خیلی علاقه ندارم به خوندنشون یعنی در واقع نمی‌دونم علاقه دارم یا نه ولی از خوندنشون لذت نمیبرم بعضی وقتا جو میگیرم با علاقه میخونم ولی نمیتونم پیوسته بخونم الان موندم که تغییر رشته کنم یا نه؟ و اگه بخوام از ریاضی برم کامپیوتر، یا فنی؟
  • پزشکی بقیه الله و دبیری فرهنگیان

11
    4 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    520 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    سلام . https://iranmoshavere.com/شرایط-ثبت-نام-دانشگاه-بقیه-الله/
  • فارغ التحصیل تجربی و شرکت در کنکور ریاضی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    Mahdi Jafari 1M
    @amir-sh-0 :heart_suit:
  • کمک لطفا ):

17
    0 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    404 بازدیدها
    Sajjad RezaiS
    @1381sahar سلام اگه فک میکنی عقبی و امسال به کنکور نمی تونی برسی فقط دوازدهم رو جمع کن و واسه سال بعد محکم بخون اما اگه فک میکنی میتونی بهتره که دوازدهم رو جمع کنی و همزمان مباحث مرتبط رو از پایه با اون مبحث بخونی اینطوری به فضل خدا میتونی واسه امسال آماده بشی و تازه تا کنکور ۵ ماه داری پس اول امیدت رو از دست نده بعد یه برنامه تاحدودی فشرده بریز
  • ساعت مطالعه

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    263 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @سارا-m-0 در ساعت مطالعه گفته است: @abolfazl-mousavi واقعا برای روزهایی ک مدرسه هست سه ساعت کافیه؟ البته مطالعه کنکوری منظورم هست .من خودم روزهای مدرسه ک تکالیف و دیدن فیلم های آموزشی مدرسه هست ....به اجرای کامل برنامه خودم نمیرسم و ناراحت میشم😑 سلام . نگفتم سه ساعت ،گفت حداقل
  • موفق شدن از الان

موفقیت
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    512 بازدیدها
    Ayratin poorghazA
    @زهرا-عزیزی-0 سلام اگه دوازدهمی نیستی استراحت کن
  • مشاوره چیکار کنم؟؟؟

34
    1 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    734 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @kosarf-fakhri در مشاوره چیکار کنم؟؟؟ گفته است: @abolfazl-mousavi دانشجو هستن؟؟ اخه مشاور منم همینطورن هر لحظه هستن تو تل و هر هفته یکی دوبار زنگ میزدن سلام . بله اما در طول هفته فقط یکبار برا چک کردن شما تماس میگیرند .
  • حوصله مطالعه

45
    8 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    pouya hosein pourP
    سلام تازگی ها یه کار دیگه هم می کنم چندر تا بحث و مقاله علمی کوتاه در رابطه با اون درسی که حوصله ام رو برده می خوانم
  • چطور از الان شروع کنم؟

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    215 بازدیدها
    melika erfaniM
    مرسی از راهنمایی هاتون💙
  • برنامه ریزی‌تحصیلی

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    356 بازدیدها
    Amir Abbas 0A
    @sedigheh-hossiny ی دوست داشتم قتی سال دهم بودم به من ی نصیحتی کرد. من انجامش ندادم وحالا میفهمم که چقدر نصیحت خوب خوبه اگه به نصیحت های من گوشش بدی انگار با من ززندگی کردی و بدون هزینه تجربیات رو بدست اوردی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • احساس ضعف در ریاضی

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    165 بازدیدها
    ChandlerinaC
    @ایلشاد-احمدیان فقط و فقط باید تمرین کنی من تا قبل از دبیرستان اصلا ریاضی نمیخوندم و کلا هیچ بودم الان اومدم لنگ شدم میخونم از دهم شروع کن مباحث رو آقای لکستانی ضبط میکنن ببین جامع هست
  • انتخاب رشته

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    Mohammadjavad LotfiM
    سلام میشه از تجربی وارد مهندسی هوافضا سپاه در دانشگاه امام حسین شد؟
  • تغییر رشته

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    365 بازدیدها
    Imrah GamerI
    سلام من دهمی هستم انسانی هسا رشتم میخواستم جوری برنامه ریزی کنم تو ۴.۵ ماه فرصت به امتحان تغییر رشته برسم کسی میتونه کمکی کنه از تجربیاتش بگه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • سردرگمی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    347 بازدیدها
    مبینا دامغانیم
    @abolfazl-mousavi عه ببخشید ظاهرا نگفتم:face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage: :expressionless_face: :expressionless_face:
  • چجوری برنامه ریزی کنم؟انسانیااا

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    186 بازدیدها
    AbanA
    @e-hosseiny تو شهرتون مگه مشاور نیست؟
  • راه موفقیت در کنکور چیه؟

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    kosariK
    @کیمیا-ثمربخش سلام تلاش تلاش اراده انگیزه ویکیم درس هارو بیشتر بخونی (البته منظورم این نیس که تند تند بخونی تموم بشه .مفهومی و اینکه رو مطلب سوار شی)زیاد تست بزنی زمانتم مدیریت کنی