Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • دانشگاه افسرییی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    OpalO
    @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • راه ابریشم فیزیک تجربی یا ریاضی؟

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    608 بازدیدها
    setareh rezaeeS
    @mhd-a توی تست ها چی ؟ تعداد تست هاکم نیست ؟ و اینکه تستی که مربوط به رشته ریاضی هست و تو کتاب تجربیا نیس رو میگن بهمون ؟
  • سردرگمی سال دوازدهم

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    _Biliifti__
    @mandi اگر مشاوری کمکم کرد و واقعا اثر گذاشت شمارو هم درجریان میزارم😁
  • معافیت سربازی

منتقل شده
    28
    3 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    351 بازدیدها
    -Dr_Ugger--
    @dr-aryan-0 دادش اگه میشه پیویت رو باز کن
  • حال بد

17
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    250 بازدیدها
    _Biliifti__
    @masih-shirdel جواب این سوال دست خودتونه فقط چون پرسیدید من دخالت میکنم و واقعا شرمنده ام شما میدونی عشق چیه؟ هوس چیه؟ وقتی عاشق میشی فقط اونو میبینی ،تو افکارت اونو میبینی حتی داخل خیالاتتم هست تمام کارات رو برای رسیدن به اون انجام میدی بدون اون و بدون فکر کردن بهش انگار یه چیزی کم داری یه چیزتو گم کردی.تمام هدف زندگیت میشه رسیدن به اون.حالا هوس چیه؟شامل یه رنج وسیعی از چیزاست مثلا شما میخواین یه ماشین بخرید و براتون هیچ فرقی یا محدودیتی بین پراید یا بنزو لوکس نداره هرکودوم که راحت تر به دست بیادو میخرین به نظر من شما بیشتر خواسته هاتون و اون نگرشتون هوسه چرا؟ چون پشت کنکوری هستی و بدون شک فقط فکر رتبه ی خوبی و ننشتی فکر کنی رتبه ی خوب یعنی بین ۱تا ۱۰ یا ۱۰۰۰تا ۵۰۰۰ و حتی نمیدونی کودوم دانشگاه قراره کنکور بدی به همین دلیله که اگه کسی بیاد به شما بگه درس چیه الان همه لیسانساش بیکارن بدون شک میزاری کنار تمام آرزوهاو رویاهاتو فراموش میکنی چون عاشق آیندت نیستی .شاید تنها دلگرمی شما اینه که پست بزاری و نظر بقیه رو بپرسی آدمایی که هر کودوم مثل خود من نظر یا عقیده ای دارن این سختیا،خستگیا روهمه دارن تفاوتش در چجوری کنار اومدنه خیلیا جا میزنن خیلیا تا تهش پاش وایمیستن شما بشین با خودت خلوت کن ببین چند چندی خودتو بشناسو آیندتو به چالش بکش ببین ارزش داره از همه چیزت بگذری تو رو مشکلات وایسی یا اصلا ارزش داره دربارش حرف میزنی یا نه .به نظرم هدفتو مشخص کن که بدون شک تا تهش میری فقط هدفه که باعث میشه بری جلو این خستگی شما خودش به نظر من یه موفقیت بزرگه همین که براش میجنگی وخسته میشی همین که دوسال دیگه به همچین روزایی میخندید خودش یه موفقیته هیچی از رتبه برترا کم ندارید به خودت قول پیشرفت بده و اعتماد به نفس خودتو ببر بالا همه ی کسایی که پیشرفت کردن چیزی ذاتی یا مادرزادی نبوده بدون شک یه روز جای کسایی مثل منو شما بودن همشون از صفر شروع کردنو جلو سختیا کم نیوردن اگه عاشق خودتو آیندتی واسه هدفت تلاش کن! این رمان منم به عنوان شعار در نظر نگیرید چون خودمم مثل شما بودم و درکتون میکنم اینقد زیاد شد موفق باشین... 3 7 از 7
  • تغییرات کتاب زیست دهم

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    176 بازدیدها
    Z
    @زهرا-ظفری سلام مطالب حذفی که هست ولی استاد موقاری کامل توضیح میدن حتی تو فیلم معرفی هم گفتن اصلاحیه اگر لازم باشه دارند..استاد ذبحی هم هستن که برای کتاب امسال فیلم ضبط میکنن...میتونید برای هر دو استاد رو ببینید و تفاوت‌ها رو متوجه بشید😊
  • عقب افتادن از دروس

13
    5 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    585 بازدیدها
    محمد پارسا کریمی 0م
    @bahar-khanoom ممنون همچنین شمام موفق باشین
  • اتم

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    علیرضا رجبیع
    پاسخ: برنامه ریزی رشته تجربی: شروع از بهمن ماه
  • تسلط لغات زبان با کتب درسی

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    269 بازدیدها
    Fatemeh SoheilikiaF
    @رضا-امیری من خودم هر لغت جدیدی که بهش بر میخورم یادداشت میکنم که بعد در دوره های مروری اونهارو مرور میکنم اگر اینکار براتون سخته میتونید از کتاب جیبی گاج استفاده کنین که منبع کاملی هست .
  • شروع از الان

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    aylar moA
    @فاطمه-رضایی-0 بله میرسی مگه میشه تلاش کرد و نرسید بعدشم قرار نیست که همه رو صد بزنی 90درصد مباحث و مسلط با رتبه زیر 100 میشی
  • کنکور تجربی به کنکور انسانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    سهیل واحدیس
    @سهیل-واحدی در کنکور تجربی به کنکور انسانی گفته است: سلام من تجربی خوندم وسال ۹۹کنکور تجربی دادم اما امسال می خوام کنکور انسانی بدم نمی چیکار کنم بخصوص درس عربی که چقدر از نظر قواعد فرق می کند
  • روش مطالعه ریاضی و فیزیک

تجربیمشاوره
    18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    774 بازدیدها
    Yazdan GonabadiY
    @یسنا-حسینی اصلا به این جور مسائل فکر نکنید از کم شروع کنید و از چقدر میتوانید بعد کم کم کم کم زیاد کنید هم تست ها رو و هم ساعت مطالعه رو
  • برنامه ریزی در کنار امتحانات

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    @ta-pi برا برنامه ریزی و امثالهم میتونین وویسای اقای افشار رو گوش بدین، تو گوگل سرچ کنین علیرضا افشار میاره براتون، از اونجا میتونین وویسای مربوط به برنامه ریزی که رایگان هم هست رو گوش بدین و استفاده کنین اینکه میگین وقت برا تست زدن نمیمونه رو اره قبول دارم شما هرچقدر که تونستین تست کار کنین، همون قدر از بقیه جلوترین هرچند تشریحی رو فراموش نکنین، تو یازدهم و دهم تشریحی زیاد کار کنین جای بدی نمیره واقعا مفهوم مباحث خیلی بیشتر دستتون میاد
  • آموزش گدار

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    Amir EzadpanahA
    @maziyar-alipour نه جمع بندی نیم سال اولو حتما باید بزنی
  • تند خوانی

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    ta piT
    سلام دوستای آلایی خسته نباشید اگه بلدین لطفا روشی برای تندخوانی دروس بهم معرفی کنین چون کندخوان هستم خیلی وقتم الکی گرفته میشه ، ممنون🙏🏻
  • جمع بندی شیمی دوازدهم نیمسال اول

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    M
    سلام.کسی جزوه یا کتابی برای جمع بندی دو فصل اول شیمی دوازدهم میشناسه؟یا داره که pdf شو برام بفرسته به نظرتون خوندن کتاب خالی برای امتحان خوبه؟ @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
  • کم کاری در ترم اول

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    219 بازدیدها
    Atieh ZareiA
    @fateme-s-0 اون که صد در صد. ولی خب باید بدونیم که چطوری باید جبران کرد.
  • فیزیک یازدهم تجربی استاد یاری

منتقل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    154 بازدیدها
    SuccinateS
    @زهرا-بنده-خدا منظورم توزیع بار الکتریکی بود چون یادمه سیگما و فرمول رو اونجا داشتیم ولی خب ما مفهومش رو داشتیم
  • مرور زیست

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    دریا دریایید
    @mohammad-kebryia در مرور زیست گفته است: @دریا-دریایی ممنون از توجهتون حتما اینکارو میکنم موفق باشی 🌷
  • دوازدهم بریم مدرسه یانه

17
    1 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    679 بازدیدها
    Fatemeh DehestanF
    سلامدبنظرم اگر سال دیگه رو طبق برنامه با آزمون های آزمایشی پیش ببرید برنامه ریزی راحتتره و خب اینجوری از فضای رقابتی هم دور نیستید اگر بشه مدیر مدرسه رو راضی کرد