Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • ساعت مطالعه

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @سارا-m-0 در ساعت مطالعه گفته است: @abolfazl-mousavi واقعا برای روزهایی ک مدرسه هست سه ساعت کافیه؟ البته مطالعه کنکوری منظورم هست .من خودم روزهای مدرسه ک تکالیف و دیدن فیلم های آموزشی مدرسه هست ....به اجرای کامل برنامه خودم نمیرسم و ناراحت میشم😑 سلام . نگفتم سه ساعت ،گفت حداقل
  • موفق شدن از الان

موفقیت
    11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    504 بازدیدها
    Ayratin poorghazA
    @زهرا-عزیزی-0 سلام اگه دوازدهمی نیستی استراحت کن
  • مشاوره چیکار کنم؟؟؟

34
    1 رای ها
    34 دیدگاه‌ها
    665 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @kosarf-fakhri در مشاوره چیکار کنم؟؟؟ گفته است: @abolfazl-mousavi دانشجو هستن؟؟ اخه مشاور منم همینطورن هر لحظه هستن تو تل و هر هفته یکی دوبار زنگ میزدن سلام . بله اما در طول هفته فقط یکبار برا چک کردن شما تماس میگیرند .
  • حوصله مطالعه

45
    8 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    pouya hosein pourP
    سلام تازگی ها یه کار دیگه هم می کنم چندر تا بحث و مقاله علمی کوتاه در رابطه با اون درسی که حوصله ام رو برده می خوانم
  • چطور از الان شروع کنم؟

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    201 بازدیدها
    melika erfaniM
    مرسی از راهنمایی هاتون💙
  • برنامه ریزی‌تحصیلی

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    Amir Abbas 0A
    @sedigheh-hossiny ی دوست داشتم قتی سال دهم بودم به من ی نصیحتی کرد. من انجامش ندادم وحالا میفهمم که چقدر نصیحت خوب خوبه اگه به نصیحت های من گوشش بدی انگار با من ززندگی کردی و بدون هزینه تجربیات رو بدست اوردی
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • احساس ضعف در ریاضی

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    ChandlerinaC
    @ایلشاد-احمدیان فقط و فقط باید تمرین کنی من تا قبل از دبیرستان اصلا ریاضی نمیخوندم و کلا هیچ بودم الان اومدم لنگ شدم میخونم از دهم شروع کن مباحث رو آقای لکستانی ضبط میکنن ببین جامع هست
  • انتخاب رشته

13
    1 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    387 بازدیدها
    Mohammadjavad LotfiM
    سلام میشه از تجربی وارد مهندسی هوافضا سپاه در دانشگاه امام حسین شد؟
  • تغییر رشته

منتقل شده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    350 بازدیدها
    Imrah GamerI
    سلام من دهمی هستم انسانی هسا رشتم میخواستم جوری برنامه ریزی کنم تو ۴.۵ ماه فرصت به امتحان تغییر رشته برسم کسی میتونه کمکی کنه از تجربیاتش بگه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • سردرگمی

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    329 بازدیدها
    مبینا دامغانیم
    @abolfazl-mousavi عه ببخشید ظاهرا نگفتم:face_with_head-bandage: :face_with_head-bandage: :expressionless_face: :expressionless_face:
  • چجوری برنامه ریزی کنم؟انسانیااا

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    179 بازدیدها
    AbanA
    @e-hosseiny تو شهرتون مگه مشاور نیست؟
  • راه موفقیت در کنکور چیه؟

منتقل شده
    4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    kosariK
    @کیمیا-ثمربخش سلام تلاش تلاش اراده انگیزه ویکیم درس هارو بیشتر بخونی (البته منظورم این نیس که تند تند بخونی تموم بشه .مفهومی و اینکه رو مطلب سوار شی)زیاد تست بزنی زمانتم مدیریت کنی
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • پیش بینی زمان برگزاری کنکور 1400؟

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    423 بازدیدها
    Niloofar GhiasiN
    @abolfazl-mousavi خیلی ممنون
  • آرام تر از لاک پشت

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    R
    خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم
  • محاسبه تراز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    سلام . https://www.kanoon.ir/Article/262592
  • برنامه ریزی

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها
    HADIS.7 .TATALITY78H
    @ریاضی-فیزیک
  • نحوه خواندن

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    192 بازدیدها
    Zeinab SiriZ
    @morvarid-hamediسلام..روشهای مطالعه کردن هر درسی میتونه برای افراد مختلف متفاوت باشه و هرکسی یجوره،بطور مثال یکی با خوندن درستنامه بهتر یادمیگیره و یکی صرفا با خوندن کتاب،این روشهایی که میگم برای من جواب داده امیدوارم بدرد شما هم بخوره🙂 ⭕شیمی:اول از همه اگر جزوه ای برای فصل موردنظر داشته باشم بصورت کامل و دقیق مطالعه میکنم و بعدش میرم سراغ کتاب و اون بخش موردنظرمو کامل(یعنی طوری که خوب یاد بگیرم و دیگه نیاز نداشته باشم که برگردم) میخونم و اگر وقت داشته باشم بلافاصله بعدش میرم سراغ تست آموزشی زدن و بیشتر و بیشتر تست زدن ⭕عربی:برای عربی هم دقیقا عین شیمی عمل میکنیم و سعی میکنم اول روی مطالب جزوه و کتاب یه تسلط نسبی پیدا کنم و بعد میرم سراغ حل تمرین و تست ⭕زبان:اگر برای زبان از کلاسهای آموزشی بیرون استفاده میکنید که از نظر من احتیاجی به خوندن کتاب درسی ندارید و فقط کافیه که درسنامه های کتابکاراتون رو بخونید و یه خلاصه نویسی نموداری از گرامرها داشته باشید که توی حل تست و تفکیک مطالب بهتون کمک کنه و اگر هم که نمیرید و کلا پایه ی ضعیفی دارید اول برید کتابتون رو یه دور کار کنید تا مطلب دستتون بیاد و بعدش برید سراغ درسنامه های کتابکار موفق و پیروز باشید💫🌈