Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • فردا امتحان دارم اونم شیمی فقط کمک

33
    2 رای ها
    33 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Fateme Sh 0F
    @dr-aryan-0 در جریانید که من از صفر شروع کردم خیلی خوبه عالیه منکه راضیم تا استفاده نکنین نمیفهمین استوکیومتری هارو با خاک یکسان کردن اصلا عالی البته الا هم جای خود دارد
  • برنامه ریزی روزانه یازدهمی /هر روز چه درس هایی و چقدر بخونم؟

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    218 بازدیدها
    atena saghiA
    @fatemeh-sadat-kheradmand در برنامه ریزی روزانه یازدهمی /هر روز چه درس هایی و چقدر بخونم؟ گفته است: @atena-saghi منم یازدهمم با این تفاوت که رشته م ریاضیع اما زیست رو خودم کنارش میخونم امشب مشاورم بهم گفت که ساعت مطالعه م خیلی پایینه و توی روزهای درسی پنج الی هفت ساعت و روز های تعطیل ده الی دوازده ساعت درس بخونم و دقیق ش بستگی به خودم داره من بهش گفتم که خیلی زیاده و من نمیتونم چون از درس زده میشم و نتیجه من از حرف زدن هامون این بود که یعنی دیگه سه چهار ساعت مطالعه مفید روز درسی باید داشته باشم در کل مشاورم به درصد هام نگاه کرد و گفت اونایی که پایین ترن وقت بیشتری میخوان و اونایی که بالاتر با همون روال قبلی پیش برو من پیشنهادم اینه که حتما یه آزمون رو شرکت بکنید و خودتون رو محک بزنید و اینکه به دو تا نکته نگاه کنید اول اینکه توی چه درسی ضعف دارین و دوم اینکه کدوم درس توی کنکور تون مهمه آره واقعا درسته
  • وقتی چیزی میخونم بعد یادم میره

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    257 بازدیدها
    M
    @elmira-ranjbar در اینترنت راجب منحنی ابینگهاوسو جعبه لاینتر بخونید مشکلتون حل میشه
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • ساعت مطالعه

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    143 بازدیدها
    ایلین حیدرزهیا
    @soheila-heidari عالیییب از این به بعد به همین روال میرم مرسی 😻😻😻🌸🌸
  • فردا ازمون دارم...

آزمون تجربی تست دهم مدرسه
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    355 بازدیدها
    ta piT
    @parnia-nzri اشکال نداره دوست عزیز نا امید نباش دفعه بعدی جبران کن😉
  • تند خوانی:|

20
    2 رای ها
    20 دیدگاه‌ها
    527 بازدیدها
    C
    @یسنا ممنون عزیزم:beaming_face_with_smiling_eyes: :gem_stone:
  • چکار کنم پایه هندسه هم قوی شه؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    182 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    هندسه رو فقط و فقط میشه با تست زیاد بع تسلط توش رسید بعد به مدت تیپ تستا دستتون میاد یکم بابد صبوری کنین
  • فراموش کردن مباحث تدریس شده با فیلم آموزشی

درس خواندن مجازی
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    362 بازدیدها
    hassan golestaniH
    @maryam-baghery خیلی ممنون حتما از راهنماییتون استفاده میکنم🌷
  • وقتی خسته میشی؟

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    224 بازدیدها
    Ali Ranjbari 1A
    سلام سلام این حالت فقط و فقط توسط یه نفر درست میشه که قوی تر از اون ادم برای شما وجود نداره و اونم خودت شماست !! من خودم یه مدت شل کن و سفت کن درس می خوندم ، نشستم هر عاملی که ممکن این شرایط رو برام بوجود بیاره رو پیدا کردم یکی یکی حذف شون کردم و تا می تونم ازشون دوری می کنم اگه یه موقعی هم بیان سراغ ، سریع فرار می کنم و اصلا اصلا باهاشون درگیر نمیشم اگر هم زمانی از دست رفته ، فردا که کنکور نیست ، هنوز فرصت برای جبران زمان از دست رفته هست فقط باید منسجم و با قدرت بری جلوووووو(برنامه ریزی فراموش نشه ) هر موقع نتونستی درس بخونی ، به اون لحظه ای فکر کن که بهت می گن: خانم دکتر !!!!!!!!!!!!!!!!!! امیدوارم تونسته باشم یکم بهتون کمک کنم یاحق
  • آقا یکی بگه این فارسی دهم کی میاد؟!!!

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    Dr Aryan 0D
    اگه میگفتید سال بعد یه چیزی وقتی میگید فیلمای سال تحصیلی ۹۹ ۱۴۰۰ آدم انتظار داره دو ماهه که فیلم جدیدی از فارسی نیومده😔😔😔😔
  • مشاوره ایی

14
    0 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    Aaaa PpppA
    @dr-aryan-0 😂👌
  • چگونه برنامه ریزی کنم؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    Elmira RanjbarE
    @ilya-mansouri چشم ممنون 💖💖
  • یک سوال سرنوشت ساز

حل شده
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    386 بازدیدها
    aaa bbbA
    @mohammad-gando متاسفانه توی ایران واسه بیشتر رشته ها بازارکار خوبی نیست و محدودیت های زیادی هم هست😔 امیدوارم بتونین رشته ی مورد علاقتون رو پیدا کنین🙂 خودمم هنوز نمیدونم چ رشته ای بخونم😅 میخواستم مهندسی پزشکی انتخاب کنم ولی فهمیدم هم نمیشه با کنکور تجربی این رشته رو خوند و هم بازارکارش خوب نیست😑 موفق باشین🌷
  • موضوع حذف شده است!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
  • عدم تمرکز ...

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    318 بازدیدها
    Mahdiyeh FakhriM
    @romi_fr من خیلی هواسم پرت میشه خیلی زیاد درحدی ک رویا میبافم و اصلا یادم رفته چطوری درس بخونم
  • کدام گزینه؟؟

فیزیک دهم دبیر آلا مشاروه مشکل درسی
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    sadegh.gh32S
    @mohammad-gando سلام شما اگه دوازدهم هستید بنده اقای یاری رو قطعا معرفی نمیکنم چون ویدیوهاشون بشدت زیاده ، من دوبار اقای کارزانیان رو معرفی میکنم :) چرا دوبار؟ بار اول جلسات اول هر فصل کارگاه نکته و تستشون ک یه درسنامه ی جامع هست اگ دیدی اوکیی ک خوت برو تست بزن وقت نزار برا فیلمی اگ دیدی نه پایه ایی مشکلت برو سراغ صفر تا صد های کنکوری اقای کارزانیان.... البته اگر مفهوم یه کمیت رو مشکلی رو میخوی بفهمیییی برو سراغ اقای داداشی .
  • برنامه ریزیه درسی مناسب

@دهمریاضی
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    537 بازدیدها
    BlAcKWO_OLFB
    @mahboobe-barkhordari دیوانه اید مگه ..!؟ چه خبرتونه ..! بنده خدا پشیمون شد از مشاوره خواستن ..!-_- ببین همین اول مسیر بهت می گم .. برای کنکور به 3 چیز خیلی باید اهمیت بدی .. درک مفهومی دروس و حفظ کردنشون .. تکنیکای تستی و استراتژی کنکور .. مورد اول رو باید هر 3 سال انجام بدی یعنی امسال که دهم هستی فقط روی دروس دهمت تمرکز کن و کامل یاد بگیر درسارو .. سال یازدهم هم همینطور و سال دوازده نیز هم .. یادگیری تکنیک های تستی رو به مرور زمان بعضیاش رو یاد میگیری از کتاب های تستی .. ولی تکنیک هایی هم هست که خیلییی کاربردین ولی باید تو کلاسای آنلاین بعضی موسسات شرکت کنی تا بتونی یادبگیریشون .. (غالب این تکنیک هارو سال دوازدهم با شرکت در کلاس های جامع یادبگیر) و اما استراتژی کنکور .. که مهم ترینه بین این 3 مورد .. ببین تو در طی این 3 سال باید یاد بگیری چطور کنکوری فکر کنی و چطور یه دانش آموز کنکوری بشی .. دانش آموز کنکوری می دونه هدفش چیه .. شرایط کنکور چیه .. چه سوالاتی مطرح می شه در کنکور .. تیپ تست های مختلف چیه .. تعداد سوالات و زمان پاسخگویی به سوالات چقدره .. می دونه به کدوم درسا بیشتر علاقه داره و به نقاط قوت خودش آشناست .. می دونه هر درسی رو چطور باید خوند و مرور کرد .. می دونه تست زدن چقدر می تونه پر اهمیت باشه .. و...... حالا یه برنامه و اصولی رو بهت می گم که بتونی در پایان سال دوازدهم هر 3 مورد رو 100% آماده باشی .. اولا تو امسال دهم هستی .. باید اول اینو بفهمی که وارد دبیرستان شدی و باید تفاوت سطح دروس با دوران متوسطه اول رو متوجه بشی .. همین روزا شروع کن برای خودت یه نقشه راه بکش .. ببین می خوای در آینده چه هدفی رو دنبال کنی .. راجب دانشگاه ها و رشته ها تحقیق کن و اون چیزی که خیلی بهش علاقه داری رو پیدا کن (انگیزه مهم ترین عامل محرک یه دانش آموز کنکوریه) .. امسال که دهم هستی ازت چند چیز می خوام .. اولا خیلی به خودت فشار نیار (اگه از الان سفت بچسبی آخراش شل می شی .. افراط و تفریط نکن و گاماس گاماس جلو بیا) .. 2. در کنار آموزش دبیرای مدرستون حتما از فیلم های آلا استفاده کن (برای یادگیری مفهومی و بعضی تکنیکای تستی) .. 3. خیلی آروم آروم ساعت مطالعت رو ببر بالا .. ببین وقتی سال دوازدهم شدی باید روزهای تعطیل بیشتر از 10 ساعت درس بخونی بدون اینکه خسته بشی .. پس از سال دهم شروع کن به عادت کردن .. یعنی در طی 3 هفته روز های تعطیل 5 ساعت بخون .. یا 4 ساعت! .. سه هفته بعد نیم ساعت بیار روش (می خوام آروم آروم عادت کنی) تا اواخر سال دهم تا 7 یا 8 ساعت بیاری کافیه .. تا اواخر سال یازدهم هم تا 10 ساعت بیاری کافیه .. و سال دوازدهم هم ببر بالای 10 ساعت .. اینم بگم که کنکور درسته همه چیز نیست .. ولی مهم ترین چیزی هست که در این سن باهاش روبه رو می شی .. در این مسیر شاید خیلیا با قصد و مرض بخوان روحیت رو خراب کنن یا مانعت بشن .. این رو بدون که اگه استوار باشی و ادامه بدی .. در پایان راه این تو هستی که بهشون می خندی .. هر سوال دیگه ای داشتی از چت بپرس .. فعلا همینا به ذهنم رسید ..
  • دروس دهم و برنامه ریزی

برنامه ریزی
    9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    291 بازدیدها
    سید شایان عادلی نسبس
    یلام میشه برای من برنامه ریزی کنید؟
  • منابع کمک درسی چی بخرم

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    204 بازدیدها
    ارام رشیدیا
    ![متن جایگزین]([image: 1606066092675-_-resized.jpg] آدرس عکس) اینا معرفی کردن هرکس خونده خوب بود منم الان زیستش خوندم