Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • کنکور

منتقل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    M
    @mahdi-zarei-0 در کنکور گفته است: سلام بنظرتون برای کنکور آلا کافیه و کدوم مدرسین برای دروس عمومی خوبن؟؟؟ کسی که تراشکاری بلد نباشه یه سنگ گرون قیمت رو همینطور خام و کدر نگه میداره اما کسی که تراشکاری بلد باشه همون سنگ رو تراش میده و گوهر وجود اون سنگ رو تبدیل به انگشتر میکنع و ارزش چندین برابری پیدا میکنع حالا آلا از نظر من اون سنگس دیگه بستگی دارع درست تراشکاریو بلد باشی یا نع! امیدوارم گرفته باشی چی میگم
  • دوازدهمی های تجربی ک میرن مدرسه بیان

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    327 بازدیدها
    ساقیس
    @mohammad-m :heart_suit:
  • روش صحیح استفاده از آلا

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Negin RamezaniN
    @1381sahar فکر کنم با نوشتن راحت تر باشم ممنون که راهنمایی کردی😘😍
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • چه کنم با آمادگی و جغرافیا

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    342 بازدیدها
    Fatemeh Sadat KheradmandF
    @ana-kamali نخون همچنان خدایی آخه اینام درسن 😐 به نظرم فقط روزنامه وار در حدی که بفهمی و مفهوم رو برسونی چون اصلا مهم نیستن و خودت رو هم نکش براشون حتی اگر معدلت هم بیاد پایین مهم نیستن
  • دینی انسانی وتجربی

حل نشده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    92 بازدیدها
    AbanA
    @سهیل-واحدی من امسال دوازدهمم و کتاب دهم ما با تجربیا و ریاضیا فرقش این بود که سه تا درس :(هدف زندگی،خود حقیقی،اعتماد بر او) رو فقط کتاب انسانی داشت از تغییرات محتوایی بقیه درسها هم اطلاعی ندارم ، اما امسال رو نمیدونم چقدر کتابا تغییر کردن نسبت به دوسال پیش
  • درس خوندن برای کنکور_دوستای با تجربه لطفا راهنمایی کنید!!!

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    274 بازدیدها
    Maedeh HdtiM
    @saad-mollaei-0 مرسی خیلی خوب بود🌹
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • شیمی نظام جدید یا قدیم جناب محمد رضا آقا جانی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    137 بازدیدها
    I
    @rozhan-rasoli در شیمی نظام جدید یا قدیم جناب محمد رضا آقا جانی گفته است: @ilya-mansouri ممنونم از شما خواهش
  • کنکوری های ۱۴۰۱

منتقل شده
    25
    0 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    699 بازدیدها
    Abolfazl MousaviA
    @فاطمه-موسوی-0 در کنکوری های ۱۴۰۱ گفته است: @فاطمه-موسوی-0 یازدهمی ها چیکار میکنید؟برای کنکور میخونید؟ سلام . واقعا من کنکوری میخونم بهتره ،چون جوابگو تشریحی مدرسه هم هست ،برای کنکور شما باید مفهوم رو بگیرید ،پس برا مدرسه مشکلی نداریم 🙃به نظرم همه بچه ها روی تست مانور بدند .
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • عدالت علی را می خواهم

14
    20 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    419 بازدیدها
    atena saghiA
    اگر بخواین به یک یازدهمی رشته تجربی پیشنهاد برای کنکور بهتر بدین , اون چیه؟
  • عربی

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    S
    @roxana-m عربی تستی فقط استاد ناصح زاده
  • #فاقد تمرکز

حل شده مشاروه
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    511 بازدیدها
    Alx AlxA
    @ala-gomnam خواستی بگو شمارتو بگیرم به هم گزارش بدیم شاید زیاد شیم گروهم بزنیم واتس
  • کنکور ریاضی

10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    245 بازدیدها
    منتظر ظهورم
    @shamdoon-shamdooni ببین شدنش میشه هیچ غیر ممکنی وجود نداره اگه واقعا این چیزیه که میخوای باید حسابی براش تلاش کنی دیگه اگه همین چیزایی رو که تو تجربیه رو خیلی خوب باشی میتونی بازم نتیجه خوبی بگیری توی ریاضی هر چی عمومیا رو بهتر بزنی خیلی بیشتر تاثیر داره نسبت به تجربی سعی کن تخصصی و عمومیت رو قوی کنی اگر هم تونستی بعضی قسمتای غیر مشترک رو که همیشه ازش تو کنکور سوال میاد رو یه ذره کار کن مثلا گراف توی گسسته که راحت هم هست خودم برعکس توعم ریاضی بودم دارم تجربی کنکور میدم
  • موضوع حذف شده است!

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
  • حل تست ریاضی

حل نشده
    10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    197 بازدیدها
    I
    @mr-fantastic سلام ریاضی دهم به جز مثلثات و تابعش و کمی هم مبحث ترکیبیات دیگه هیچ دخلی به ریاضی یازدهم نداره! تابع که تو دهم فقط یه تعریفشو خوندید و قسمت سختش توابع ثابت و همانی و قدرمطلق هست که از اینا هم اون قدر مطلق غول ماجراس از بقیه اش هیچ ترسی نداشته باش،صرفا مفهومه تابعه که باید بلدش باشی،تو یازدهم که هِی از تابع تست حل کنی خود به خود دهم هم یاد گرفتی مثلثات هم که سینوس کسینوسه و تانژانت کتانژانته دیگه! یه ۴ تا فرمول و رابطه بین اینا هم بود که اونا هم تو یازدهم نیازت نمیشن فقط تعریف سینوس کسینوس و تانژانت کتانژانتو برای یازدهم بلد باشی کافیه فصل آخر هم تو بحثه احتمالش نیاز به ترکیبیات(جایگشت و فاکتوریل و از این چیزا) پیدا میکنی که من خودم وقتی به مشکل خوردم دو جلسه از تدریس ترکیبیاتِ آقای امینی راد تو دهم رو دیدم برام کافی بود بقیش دیگه تو یازدهم چیزی از دهم نیازت نمیشه دیگه مگه اینکه کلا تو ریاضی مشکلی داشته باشی که اونم حل میشه پ.ن:خودم ریاضیم خیلی بد بود تو یازدهم:/
  • صحبت با دانشجوی پزشکی یا دندان پزشکی

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    romisaR
    @amaryllis-heshmati سلام ورودی ۹۷ پزشکی خیر تکنیک خاصی نبود به نظرم چون به ها اولویتشون حل تست نیست و اگه به مقدار کافی حل تست و مرور با تست داشته باشن موفق میشن با هرچیزی که یاد می گیری فیلم درسنامه جزوه و.... اینا همش بهونه ای برای حل تسته حل تست داشته باشی موفق میشی
  • انگیزشی🎡🌈

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Amaryllis HeshmatiA
    ،👍👍👍
  • کتاب کار ریاضی ۱۱تجربی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    70 بازدیدها