Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • کمک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    64 بازدیدها
    دیوارد
    سلام اینکه وقتی میخواید درس بخونید نمیدونید چی بخونید بر میگرده به بر نامه ریزی درسیتون، با توجه به اینکه پایه دهم هم هستین هر روز درسای روز بعد و درس هایی که همون روز در مدرسه آموزش داده شده رو باید بخونید ، البته لزومی نداره که حتما همه ی درس هایی که اون روز آموزش داده شده رو بخونید، اگه آزمون میرید مطابق با برنامه آزمون پیش برید ، اگه آزمون هم ندارید مطابق با برنامه آزمون های یکی از موسسات مثل قلم چی پیش برید مثلا قلم چی ۷ فروردین یه بخشی از درس ها رو دوره میکنه شما هم اون ها رو تا جایی که می تونید بخونید ، با توجه به تعطیلی مدارس هم یه پیش خوانی برای دروس جدید و یادگیری اون ها با استفاده از آلا داشته باشید ، این پیشنهاد من بود . برای تست هم ،من پیشنهادی ندارم چون تاحالا تجربه نکردم بیشتر بی حوصلگی برای خوندن رو تجربه کردم تا بی حوصلگی برای تست زدن، ولی خب شاید یکی از دلایلش اینه که خیلی میخونید و انرژی زیادی برای خوندن میذارید که بعد برای حل تست خسته می شید
  • مشکل در حسابان

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    ThePowerT
    سلام ، وقت خوش من پایه دوازدهم رشته ریاضی هستم،چند وقتیه تو درس حسابان اصلاً هیچ نتیجه ای نمیگرفتم و نمیگیرم،تو اون قدیمیا به خاطر تایم طولانی مدرسه و... چون نمیرسیدم خیلی تست بزنم فکر میکردم باید وقت بیشتری رو میزاشتم و هنوزم قبولش دارم که قبلیا رو میشه با یه خورده تایم گذاشتن خیلی بهتر کرد ولی از وقتی وارد فصل 4 و 5(مشتق و کاربرد مشتق) شدیم،موضوع بهم ریخت،اصن حس میکنم کتاب تستی که داریم(حسابان2 نشر الگو) به درد من که وضعیتم متوسط رو به پایینه نمیخوره چند نفر هم ازش بدی گفتن از جمله مشاور مدرسه ولی کتابی بوده که دبیر معرفی کرده کتاب دیگه ای هم کسی معرفی نکرده علاوه بر اون توی بحث نقاط بحرانی،کتاب درسی بر خلاف نظر پارسالش،امسال نقاط ابتدا و انتهای بازه رو بحرانی گرفته که بر اساس همین میگن بیشتر کتاب های تست هنوز تست هاش و پاسخ هاش بر طبق تعریف پارساله نقاط بحرانیه و غلطه!! مشکل منم از مفهوم نیست،مفهوم رو کامل بلدم و تمرین های کتاب درسی رو هم از پسش در میام ولی تو آزمون های اخیری که داشتیم و به مشتق مربوط بوده نتایج خیلی ناامید وار کننده بود همین هفته حدود 10 ساعت برای حسابان وقت گذاشتم و تو آزمونی که امروز دادم حسابان به طرز عجیب و افتضاحی پایین بود درصدش! اگه کسی کتابی داره که تونسته باعث رشدش بشه و یا راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه @دانش-آموزان-آلاء
  • تغییرات حسابان نظام جدید

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    FCB61F
    @Fateme-Asadi سلام والا بنده رشتم ریاضیه و تا جایی هم که اطلاع دارم ، کتاب حسابان تو نظام قدیم فقط یک سال تدریس میشده و سال بعد جاشو به حساب دیفرانسیل میداده ، ولی حالا تو نظام جدید هم سال یازدهم و هم دوازدهم کتاب حسابان ۱ و ۲ تدریس میشه ، برای اون دیفرانسل هم دوره صفر تا صد دیفرانسیل اقای ثابتی داخل سایت موجوده.
  • در ستايش گاج 😕

42
    1 رای ها
    42 دیدگاه‌ها
    664 بازدیدها
    مليكابانوم
    @محمدعلی-نیکوسحن در همين لحظه اي كه داشتم باهاتون حرف ميزدم دلم ميخواست بميرم 😐 ممنون كه كمكم كردين 🌹
  • میکروبیولوژی و ژنتیک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    31 بازدیدها
    خانومخ
    سلام لطفا عنوان کوتاه و مناسب برای تاپیکتون انتخاب کنید و متن اصلی رو داخل پست بنویسید. 🌱
  • تدریس فیزیک و ریاضی

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    116 بازدیدها
    A
    @Kaveh-FCB61 سلام دایرکتتون رو باز میکنید
  • چند ساعت بخونم؟

23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    NIKON
    با شیب ملایم ولی دائمی
  • درمان وسواس فکری...

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    127 بازدیدها
    Ali2001A
    @پشمک خب منم این وسواس رو داشتم که اونی رو که خوندم خوب یاد گرفتم هی استرس و ... اما این کارو کردم از اون مبحث ی جزوه ی خوب واس خودم نوشتم که خیلی مختصره با دوره کردن اون خیالم راحت شد
  • مطالعه کنکور!

14
    2 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    141 بازدیدها
    R
    @به-سان-خورشید مرسی❤❤❤
  • سلام من دهمیم میشه کمکم کنید❤️❤️

منتقل شده
    9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Amin.thA
    @الینا-میرنجی در سلام من دهمیم میشه کمکم کنید❤️❤️ گفته است: @Amin-th مرسی از نظر کاملتون🌷 حتما بهش عمل میکنم خواهش میکنم
  • درک بیشتر

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    romisaR
    سلام تاپیک خوبیه نکته برداری وقتی سوالی میخواد حل بشه اولش خودمون روش فک می کنیم بعد جواب استادو بعد از هر جلسه تستای آموزشی مربوط به اون مبحثو حل می کنیم کم کم تست می زنیم نگیم بذا کل جلساتشو ببینم بعد یهو همه تستاشو بزنم این از پایه غلطه
  • مطالعه دروس در ایام عید

6
    6 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    Mojtaba9233M
    @امیر-رضایی-0 داداش من فارغ التحصیلم
  • مشاوره برای نظام قدیم هایی که میخوان سال۱۴۰۰ کنکور نظام جدید بدن

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    999
    @oman در مشاوره برای نظام قدیم هایی که میخوان سال۱۴۰۰ کنکور نظام جدید بدن گفته است: سلام متاسفانه فقط کتاب های همون سال میده برای دهم که باید سال 97 بخریم چیکار کنم دست دوم باید گیر بیارید. یا نو بگیرید تغییرات جزیی همون سال را اعمال کنید.چون معمولا تغییرات جزیی هستند
  • روش درس خوندن

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    F
    @amirhossein-javadi سلام بنظرم الان تمرکزتو بزار رو درسای یازدهمت.بعد از وقتی که مدارس کم کم دیگه حال و هوای عید پیدا میکنن،درسای یازدهمی که قبلا نخوندیشون رو بخون. کلا سعی کن تا قبل خرداد بحث یازدهم رو کامل جمع کنی طوری که بتونی بعدا با تست مرورشون کنی .تابستون هم دهم بخون و سال دیگه هم که کلا مختص دوازدهم. (البته اکثر مشاورا میگن سعی کنین دوتا از درسای دوازدهم رو تو تابستون پیش خوانی کنید)
  • موضوع حذف شده است!

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    6 بازدیدها
  • درخواست راهنمایی برای دیپلم جدید (خیلیییی مهم )

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    sandiiiiS
    @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
  • کنکور تجربی شروع

19
    2 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    N
    @مليكابانو خاهش میکنم کاری نکردم
  • برنامه ریزی درسی انسانی

منتقل شده
    4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    خانومخ
    @مليكابانو در برنامه ریزی درسی انسانی گفته است: @خانوم سلام ☺️ منظورشون اينه كه مشاورين الا كمك كنن الا مشاوره فردی نداره دوست عزیز:) همیار ها و فارغ‌التحصیلان خوب و رتبه برتر های درجه یک داریم منشن میکنم کمک کنن:) @رتبه-های-انجمن-آلاء 🌱 @فارغ-التحصیلان-آلاء 🌱 @همیار 🌱
  • قبولی در دانشگاه فرهنگیان

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    49 بازدیدها
    M
    تاپیک جدید براتون زده شد. @پری-کریمی @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها