Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • نظرتون راجب کلاس کنکور

کنکور98 کنکور ریاضی
    11
    2 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    556 بازدیدها
    SharllotS
    @Kaveh-FCB61 به نظر من به عنوان مهمان تو کلاسا شرکت کنین من خودم با معلم فیزیک مدرسم زیاد جور نیستم( : نمیفهممش؛ شایدم بخاطر جوِ منفی ای ک بچه ها پشتش ایجاد کردن درسشو متوجه نمیشم تو الا هم چیزیو پیدا نکردم ک دلم میخواست:/ مهمان رفتم کلاسای قلم واقعا تدریسشو دوس داشتم( : فصل۲فیزیک۲ رو تو ۲تخته خلاصه کرد... البته تاکید میکنم اول آلا رو بگردین اگه نشد برین کلاس ! وقت تلف کنیِ( : خستگیش و تکالیفی ک باید بعدش انجام بدی( :
  • در آرزوی ثبات وآرامش

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
    I
    @Shahryar-Rakhshandeh در در آرزوی ثبات وآرامش گفته است: @iCy-HeARt زنونه مردونه نداره همت همته موفق باشید سلامت باشید
  • مشاور خصوصی

قفل شده است منتقل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    45 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) روزتون به خیر به علت تکراری بودن، بسته میشه :)
  • استرس

46
    3 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    777 بازدیدها
    مليكابانوم
    @پشمک از همين الان از فكرش رو ابرام 😍😍😍
  • تموم كردن درسا

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    142 بازدیدها
    my nameM
    @مليكابانو در تموم كردن درسا گفته است: @M-mohamadi اگه هفته ي اول خرداد تموم شه خيلي ديره؟ 😥 ب نظر من نه
  • چطورخودموبه خرداد برسونم؟

کمک،فیزیک،ریاضی کمک دهم امتحان ترم
    9
    2 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    359 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @Saahaar همین چیزی که ایشون گفتن، پیشنهاد خوبیه فقط به این شرط که مستمر باشه خود من آرزوم بود زمانی که مدرسه میرفتم با آلا آشنا میشدم
  • معرفی کتابخانه درشیراز

1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    lnzL
    سلام به الایی های پرتلاش💪 لطفا اگه کتابخونه ای درشهر شیراز می شناسید که هرروز برای بانوان هست بهم معرفی کنید🌼 متاسفانه نود درصد شیفت بندی هستن و فقط در ساعات اداری بازهستن🤦‍♀️ ادرس،ساعت کاری و شماره تلفنش هم باشه چه بهتر💫 اگه پانسیون مطالعاتی هم می شناسید بگید🌻 ممنونم💝 @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @شیرازی_های_الا😐😅
  • شیمی و فیزیک و زبان

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    M.anM
    سلام در واقع از هر دو می تونید استفاده کنید فقط به تغییرات توجه کنید تغییرات زیادی تو این دروس نداشتیم برای زبان دبیر نیاز دیدن مجدد ضبط بشه
  • کارگاه و صفرتاصد ریاضی کنکور و المپیاد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    سيد مهدى علايي نژادس
    سلام دوستان خوبید من پایه یازدهمم آیا فیلم های مربوط به المپیاد و همچنین کارگاه نکته و تست و صفر تا صد ریاضی کنکور به دردم میخوره امسال یا اینکه امسال فقط فیلم های مربوط به یازدهم و همچنین دهم و نگاه کنم در سایت و اپلیکشن ؟ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ناظم @خیرین-کوچک-دریا-دل @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @Global-Moderators @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    3 بازدیدها
  • درس خوندن برای آزمون

10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    مليكابانوم
    @zeinab-kh به نظر من هفته ي اول تراز بالا واسه خودت در نظر ميگيري و واسش شروع ميكني هفته ي دوم ميبيني غيرمنطقيه و نميشه بهش رسيد و ول ميكني 😬
  • برنامه ریزی

16
    4 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    528 بازدیدها
    sandiiiiS
    @lnz خواهش عزیزم❤
  • زیست 12 آقای موقاری

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    AliReza_AlaaA
    سلام. خیر فعلن تدریس نکردن، احتمالن از چهارشنبه شروع میشه مجدد
  • سهمیه

57
    3 رای ها
    57 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    Hossein ParviziH
    استفاده کن چون کنکور سال 1400 بدردت نمیخوره ولی دلتو بش خوش نکن که سهمیه دارم میتونم کمتر درس بخونم موفق باشی
  • منابع پیش دانشگاهی بزرگسالان تجربی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    Royaaa08 08R
    @Boy-Good اگه نظام قدیم میخواین امتحان بدین فصلایی که بارم زیاد داره رو بخونین با نمونه سوالای نهایی سالای گذشته رو راحت نمره قبولی میگیرین
  • یکمی آروم تر..

21
    5 رای ها
    21 دیدگاه‌ها
    363 بازدیدها
    ZxSevenZ
    سلام وقتی قراره فعالیتی را برای مدتی طولانی مثل درس خواندن برای کنکور را هر روز تکرار کنی، بی حوصلگی و تنبلی سراغت می آید و کارها را به بعد موکول می کنی و این کار احساس در ما بی تفاوتی، خستگی، اضطراب، یا عصبانیت ایجاد می کند. احساس عدم رضایت از یک فعالیت، یا علاقه به آن، می تواند منجر به تنبلی و خستگی شود. من برای کم کردن تنبلی و بی حوصلگي برای درس خواندن، یک سوال درسی طرح می کنم و برای یافتن جواب آن کتاب را می خوانم. مثلا من امروز می خواهم درس اول دین و زندگی دهم (هدف زندگی) را بخوانم؛ از خودم می پرسم راستی هدف من از زندگی چیه؟ به خودم میگم بذار این مطلب بخوانم ببینم چه کمکی میتونه به من بکنه. مغز ما برای حفاظت احساس بد در اثر شکست های احتمالی در مسیر رسیدن به اهداف، سعی می کنه با روش های مختلف ما رو از انجام فعالیت باز داره. یعنی با تصویر کردن ترس، حس شکست و ناراحتی، کاری می کنه که حتی ما به سمت امتحان کردن و شروع کردن هم نریم و خیلی سریع دست می کشیم میشیم و حوصلمون سر میره. من علاوه بر طرح سوال جهت ایجاد انگیزه و فعال کردن ضمیر ناخودآگاهم، ابتدا تلاش می کنم (حتی تلاش برای مطالعه یک صفحه در روز) و سپس به خدا توکل می کنم و از یک روشی به نام کایزن (هر روز، در یک زمان مشخص، یک دقیقه لغت انگلیسی میخوانم نه بیشتر) برای درمان تنبلی و بی حوصلگی استفاده می کنم. و البته یک حرکت ورزشی یوگا (5 دقیقه) انجام میدم.
  • کنکور نظام جدید

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    zsadat sfvZ
    سلام بله من سال 88 دیپلم ریاضی گرفتم و الان هم ارشد مهندسی پزشکی دارم و میخوام کنکور تجربی بدم
  • سوال مشاوره ای

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    177 بازدیدها
    Am EliA
    @هاشمی مرسیع🌸🌸
  • تست

منتقل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    102 بازدیدها
    M
    @arvinn سلام، قطعا همه تست ها رو نباید یه جا خرج کنید. ولی بسته به سطح یادگیری و راحتی و سختی درس میتونید یکم از تست هایی که حل میکنن حل کنید، اگر حس میکنید برای شروع زیادی سخت هستن به کتاب تست رجوع کنید و تست های راحت تر رو حل کنید. بعداً برای تست های نکته دار بیاید سروقت فیلم ها تا یادگیری کامل بشه. همه چی بستگی داره به اینکه تو وهله اول راحته براتون یا نه. اما همه تست ها رو یه جا نزنید. مخصوصا اونایی که تو فیلم ها میگن به عنوان نکته دار ها.
  • خریدن جزوه

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    22 بازدیدها
    M.anM
    سلام از لینک زیر می تونی تهیه کنی لینک