Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • میشه یه کمک به ما کنید

5
    2 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    52 بازدیدها
    romisaR
    @Mahdis-Bazzazi سلام اگه پایه ریاضیتون سطح خوب و بالاست فیلمای استاد ثابتی اگه نه فیلمای استاد امینی بله حتما🙂 هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه تا روز کنکور بی وقفه تلاش کنید
  • چطور فشار خانواده رو هضم کنیم

6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    117 بازدیدها
    RAMIN1380R
    @hosein-ghorbonalizadeh :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من درست برعکس تو هستم تراز میانگینم 6000 به بالاست ولی امتحان ریاضیم 12 شد (البته با روش تستی حل کردم معلمون قبول نمیکنه)
  • نظام قدیمی ها سوال^_^

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    Am EliA
    @M-bahrami1378 خودمم به فکرش بودم،مرسیع
  • روش خواندن دینی

12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    285 بازدیدها
    AIDENMAHDIA
    @dr-es78 فقط ببخشید ی چیز دیگه الان پایه یازدهم تجربی هستم این دینی بدردم میخوره صفرتاصد کنکور و اینکه معلم های خوب الا رو توی درس های متفاوت به من معرفی میکنید و درس هایی که معلماشون خوبن و چه معلم هایی خوبن مرسی
  • دیدن فیلم های زیست و شیمی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    131 بازدیدها
    ali borhanA
    سلام من هم به فیلم ها نگاه میکنم لازم نیست همه چیزها رو موبه مو بنویسی فقط مهم هارو
  • سوال مشاوره ای

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    AIDENMAHDIA
    @محمدعلی-نیکوسحن خیلی ممنون از راهنماییت
  • ادبیات

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    67 بازدیدها
    AIDENMAHDIA
    @محمدعلی-نیکوسحن مرسی متشکرم
  • تست یا اموزش بیشتر

منتقل شده
    25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    474 بازدیدها
    اکالیپتوسا
    @ali-borhan پیوسته بخون تست زیاد بزن مرور زیاد کن خوندنی که اینارو نداشته باشه نتیجه ای هم نمیده این تجربه و نظر منه:cherry_blossom: @Amin-Mehraji برای ادبیات این پست میتونه کمکتون کنه :cherry_blossom: https://forum.alaatv.com/topic/12559/ادبیات-نیاز-به-کمک/9
  • چیکار کنم

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    244 بازدیدها
    jahad.20J
    @my-name ممنون از راهنماییتون
  • یه سوال مشاوره ای داشتم

قفل شده است منتقل شده
    18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    M.ba78M
    @eli-smiler مهدی امینی راد
  • قدیم یاجدید

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    P.NP
    @M-an ممنون از راهنماییتون
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    1 بازدیدها
  • تراز قفل شده

13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    481 بازدیدها
    TMT EHZT
    @بآهار منابعم تو همه درسا خیلی سبزه غیر فیزیک ک میکرو طلاییه البته 3 سطحی هم می زنم .... تو خوندن هم همیشه برنهم ریزی می کنم مثلا هر روز 7 تایم 1.5 ساعته بر می دارم 5 تایم رو به اختصاصی می دم و 2 تایم به عمومی واسه اختصاصی ها هم تست تعیین می کنم مثلا می گم برای این ازمون باید 360 تا تست زیست بزنم و تحلیل کنم و این برای هممه درساس برای عمومی ها هم از 1.5 ساعت 45 دقه زبان و 45 عربی یه روز درمیونه ک روزای دیگش باز 45 دقه دینی .و 45 دقه فارسیه که تو یان 45 دقه ازمون می زنم اونم عمومی به سبک خود کنکور از روی خیلی سبز تست هایی که قبلا مشخص کرده بودم اینم از روش مطالعه ام ...
  • چکار کنم

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    lnzL
    سلام:) نظر من اینه که در کنار مدرسه از الا استفاده کنید چون دوست خودم حتی دوره غیر حضوری هم برداشت اما موفق نشد.مدرسه رفتن رو باید از همه ابعاد بررسی کرد نه صرفا یه مورد دو مورد نقص حتی همین سحر خیزی بخاطر رفتن به مدرسه خودش یه نعمته💫 امیدوارم موفق باشید🌻 بچه ها رو هم منشن میکنم نظرشون رو بگن:) @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
  • سوال درباره حذفیات کنکور 99 و 98

حذفیات کنکور
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    lnzL
    سلام:) نه حذفیات هرسال فقط واسه همون ساله💫
  • نحوه مطالعه گسسته

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    ا
    @sandiiii ممنونم
  • کی فیلم نگاه و تست بزنیم و کی دوره کنیم

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    I
    @سید-مهدی-علائی-نژاد اره دیگه پاز میزنی نکته و مینویسی و ادامه من الان با جزوه هام میتونم یه کتاب چاپ کنم از بس زیاده رو برگه اچار نوشتم من ولی شیمی رو تو خود کتاب هرجا لازم بود نکتشو نوشتم
  • جزوه و خلاصه نویسی فیلم ها

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    101 بازدیدها
    AIDENMAHDIA
    @sheyda-fkh نه محدودیت ندارم یازدهمم ایشالله که وقت بشه هم دهم و هم یازدهم و همچنین دوازدهمو بنویسم از راهنمایی تون متشکرم
  • مشاور تحصیلی

منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    140 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) ما توی آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء رو داریم که خیلی خفنن:) امیدوارم بیان و جوابتون رو بدن✨🙏
  • نحوه مطالعه گسسته و فیزیک واسه افزایش تراز

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    S
    @hosein-ghorbonalizadeh در نحوه مطالعه گسسته و فیزیک واسه افزایش تراز گفته است: @sheyda-fkh ممنونم لطف بزرگی در حق من کردید خواهش میکنم :blush::pray: