Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • آزمون گزینه 2

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    168 بازدیدها
    Amin.thA
    منم نخوندم داداش. من که گذاشتم واسه ازمون بعد.ولی خوندن عمومیا خوبه ب نظرم
  • مطالعه کنکور و ایام امتحانات

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    258 بازدیدها
    M
    @faaa31 در مطالعه کنکور و ایام امتحانات گفته است: سلام بچه ها خوبین؟؟ ایام امتحانات چجوری برای کنکور بخونیم یا چجوری مفید از این زمان استفاده کنیم؟؟ سلام بنده کنکوری نیستم اما بنظرم بعد از هر امتحانی که میدید بیاید خونه ۱ ساعت استراحت کنید و تا اونجایی که درس خوندید برا میانترم چون یادتونه ۱ ساعت الی ۲ ساعت تستشو بزنید هم برا امتحان خوندید و هم تستی کار کردید 😊
  • موضوع حذف شده است!

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها
  • شیمی.دهم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    288 بازدیدها
    Yas FY
    @Amin-Mehraji متشکرم
  • قسمت های مهم ریاضی تجربی

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    f.noori7979F
    @faaa31 میشه برنامه یه روز مدرستونو بگین؟
  • وابستگی به گوشی

19
    3 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    M.ba78M
    @Bahar-banoo در وابستگی به گوشی گفته است: @m-bahrami1378 ممنون از نظرت عزیزم ❤❤ باور کن تا حالا ۱۰ بار زده به سرم بندازمش تو پارچ آب خودمو راحت کنم😂😂 ولی گرونه لنتی گرووون😆 😂😂😂
  • فیلم اموزشی یا تست زیاد؟

منتقل شده
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    255 بازدیدها
    دنیا اسکندری 0د
    @Erfan-11 😐
  • ترتیب زدن سوالات در آزمون آزمایشی

15
    3 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    537 بازدیدها
    yg_ zayY
    @Ata_gh ممنونم
  • موضوع حذف شده است!

1
    1
    -1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    9 بازدیدها
  • لغات زبان

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    241 بازدیدها
    خانومخ
    سلام من لغات رو می‌نوشتم تو خود متن ولی ی سری لغات رو که اصلا بلد نبودم و نمیدونستم معنیش چی هست رو جدا میکردم و دوباره مرور میکردم روش هشت تیک هم روش خوبیه میتونید بعد از هربار خوندن لغات یک بار تیک بزنید اینجوری با هشت تا تیک هشت بار دوره میشه❤️ موفق باشید 🌻
  • تستِ کم فرصتِ کم :(

منتقل شده
    14
    10 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    337 بازدیدها
    Mahdi2001M
    @Negin-Abbasi خواهش میکنم
  • مسعولین الا

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    203 بازدیدها
    dlrmD
    @علیم در مسعولین الا گفته است: @مداد-رنگی دختره؟ مهمه؟
  • روش صحیح استفاده از فیلم ها / خستگی نا امیدی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    Mahdi_mi_iM
    @خـانـومــ در روش صحیح استفاده از فیلم ها / خستگی نا امیدی گفته است: سلام به انجمن الا خوش اومدید(: به نظرم درمورد سوال اولتون درس خوندن یک بخشیش مربوط به حوصله و علاقه اس بقیش پشت کارو تلاش هست باید این انگیزه رو درخودتون ایجاد کنید هدفتون چیه از قبولی دانشگاه!؟ درسته که یازدهم هستید ولی بیشتر کسایی که موفق شدن از پایه شروع کردن و پایه قوی داشتن پس خیلی 11 و 12 رو جدی بگیرید مقاله های انگیزشی هم زمانی به ما کمک میکنن که ما هدفی رو مشخص کنیم درمورد سوال دوم من خودم به شخصه از جملات مهم و نکات استاد نت برداری میکردم خط به خط نمینوشتم ولی نکاتی که میگفتن داخل کتاب یا گوشه شکل ها می‌نوشتم و خلاصه و چکیدش میکردم اگر با خلاصه نویسی آشنا نیستین این تاپیک بهتون کمک میکنه👇👇👇 https://forum.alaatv.com/post/864291 سوال سوم خیلی خوبه که از پایه یازدهم با فضای تست و آزمون آشنا شدین ولی صرفا سرجلسه آزمون رفتن و نتیجه نگرفتن فایده نداره! شما باتوجه به این که مدرسه میرید و ی تایمی رو باید صرف دروس و تکالیف مدرسه کنید باید برای ازمون ی برنامه جداگونه و فشرده تر بنویسید اگر برنامه آزمون مثال میزنم 14 روز وقت داره شما باید دوروز رو کامل حذف کنید و برنامه رو تو 12 روز ببندید درسته که ممکنه سخت به نظر بیاد ولی این اولا به شما انگیزه و وظیفه میده که باید منظم و باثبات بخونید وبهتون کمک میکنه اون حس درس خوندن به شما برگرده تحلیل آزمون از خود ازمون واجب تره با تست مکرر و صرفا تشریحی کار نکردن مرور مداوم میتونید تراز و درصد خوبی بگیرید چندتا از تاپیک های خوب برای روش درس خوندن رو براتون میزارم مطالعه کنید موفق باشید 🌱🌺 تحلیل آزمون تست آموزشی روش مطالعه مرور برنامه ریزی یک بار برای همیشه برنامه ریزی اصولی99 @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء . سلام با تشکر از نظرتون . جواب سوال دومتون درسای مثل فیزک شیمی چطور میشه داخل کتاب نوشت اخه مسله هستن جواب سوم من میگم عقب افتادم چطور کمش کنم من هنوز ازمون دوم درسام تا اونجا نخوندم چه برسه بخوام به ازمون پنجم برسم سوال چهارم من کسی ندیدم علاقه به درس داشته باشه یا ار روی ییکاریه یا از روی مجبور به اینده ....
  • آیا پیش نیازه؟

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    L
    هر چیزی شروعش از پایه قوی تر میشه هر فصل مرتبط با ژنتیک رو از سوم شروع کن تا برسی به اصلی ها که تو کتاب پیش هستن موفق باشی
  • دهم تجربی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    121 بازدیدها
    my nameM
    @mehdi-esfandiari در دهم تجربی گفته است: @my-name ممنون خواهش میکنم
  • قبولی در صنعت شریف یا تهران

منتقل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    271 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    شاید وقت زیادی رو به درسای چرت و پرت و مزخرف میدی ؟ یا هم به قول DedSecشاید مدرست خوبه که وقت نمیاری
  • جمع بندی دهم

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    166 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    اصلا این کارونکن بشین 11 رو بخوان دهمو بعدا میخوانی
  • ریاضی وفیزیک

32
    1 رای ها
    32 دیدگاه‌ها