Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • کتاب مناسب زیست

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    B
    برای زیست نظام قدیم چ کتاب تستی خوبه ؟؟؟ پارسال 44 زدم ..گاج نقره ای یا نشر الگو یا ..؟؟؟
  • بچهای کنکور نظام جدید رشته تجربی به یاری سبزتان نیاز مندیم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    najafiali78N
    @Z-AD چرا دقت نکردین تو انتخاب رشته مشکل سربازی ندارین ؟
  • دانشجو

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    148 بازدیدها
    Dr.Omid IshalaD
    @حامیان-آلاء-مشاور @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • سر درگمم...

سر درگمم
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    226 بازدیدها
    R
    @hamid2323 https://hasangoli.com/lose-summer/
  • المپیاد

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    M
    البته من نظر مشاوره نمی خوام بدم و باید از اهل فنش بپرسی، ولی این موضوع که المپیاد کاملا وقت تلف کردنه رو قبول ندارم اولا اگه آدم در زمینه ای که علاقه داشته باشه و سعی کنه، حتما موفق میشه دوما بیشتر کسایی که المپیاد رو اصولی خوندند ولی نتوستن حتی مرحله دو رو قبول شن، به هیچ وجه از مسیری که رفتند، پشیمون نیستند (مثل من:slightly_smiling_face: ) سوما حتی رتبه های اول کنکور هم درس خوندن جدی رو از تابستون سال آخر شروع کردن، پس نیازی نیست که سال های قبلش رو هدر داد چهارما اونایی که المپیاد خوندند، راحت تر خودشون رو با کنکور وفق میدن. چون المپیاد به اونا نظم و سخت کوشی رو یاد میده. شاید هدف اصلی همه تو این مسیر، مدال طلا باشه، ولی خود به خود این مسیر نتایج خیلی بهتری رو جلو پات میزاره پنجما بیشتر رتبه های زیر صد کنکور، تو دوران دبیرستانشون، المپیاد شرکت کردن پس به هیچ وجه این درست نیست که بگیم، المپیاد وقت تلف کردنه ولی به زور و بی علاقه خوندن المپیاد هیچ کدوم از نتایج بالا رو نداره، حتی مدال:slightly_smiling_face:
  • پشت کنکوری

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    A
    سلام عزیزم منم مثل شما پارسال مشکل داشتم و شرایط سخت بود و امسال پشت کنکور موندم از مهر شروع کن ولی با جدیت و مفید چون فقط امسال و باید قبول بشی و ان شاءالله که موفق میشی
  • موارد عجیب در کارنامه سبز

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    L
    @SAHAR_BANOO در موارد عجیب در کارنامه سبز گفته است: @dr-Irani سلام خسته نباشید یه سوال : نتایج کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شده؟؟؟ اگر نه کی اعلام میشه؟؟ برید به سایت دانشگاه آزاد(azmoon.org)
  • سوال مشاوره ی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    60 بازدیدها
    3
    @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء
  • پرسش راجب نحوه ی برخورد با نقاط ضعف درسی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    217 بازدیدها
    MohammadHM
  • استارت از اول مهر برای کنکور 98

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    MOHAMMAD80M
    @west1wolf دوست عزیز ب ساعت مطالعه شما بستگی نداره واقعا
  • تحصیل در دانشگاه آزاد و مطالعه برای کنکور ۹۹ هم زمان باهم

18
    0 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    406 بازدیدها
    elhame.HE
    @لیلا-کیانی-پور نه نمیشه.فقط یه دانشگاه
  • @همیار

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    78 بازدیدها
    Z
    پاسخ: تحصیل در دانشگاه آزاد و مطالعه برای کنکور ۹۹ هم زمان باهم
  • کنکور و دانشگاه .

18
    3 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    764 بازدیدها
    ف
    اره دقیقا من همینجورم :face_with_cold_sweat: تجربی هستم ،آزاد رشته ی ژنتیک ثبت نام کردم ولی به ادبیات علاقه دارم و دارم کتابای انسانی رو میخونم که اگه خدا بخواد سال دیگه ادبیات قبول بشم و اگه تونستم هر دو رشته رو همزمان بخونم :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: چون درسم خوبه
  • ساعت مطالعه

7
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    277 بازدیدها
    A
    با برنامه ریزی دقیق و ساعت مطالعه کافی چرا دیر باشه ؟؟؟؟؟
  • میخوام شروع کنم لطفا کمک کنید دوستان

8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    360 بازدیدها
    romisaR
    اینکه میشه یا نمیشه به شما بستگی داره و مطمئنا اگه بخواید و تلاش کنید میشه:slightly_smiling_face: برای روش خوندن و برنامه ریزی هم به نظرم ویسا و فیلمای مشاوره ای خیلی میتونه بهتون کمک کنه
  • برنامه ریزی برای یازدهم تجربی

یازدهم یازدهم تجربی برنامه ریزی ازمون سنجش
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    560 بازدیدها
    faaa31F
    سعی کن تو برنامه نوروزیت بسشتر به جای اینکه روی یازدهم کار کنی رو دهم و ضعفات کار کنی و تابستونم دهم رو دیگه سعی کنی ببندی تا بعدا دوباره دورش کنی همراه با پایه یازدهم .ولی سعی کن یازدهمو که میخونی دهم رو هم تموم درساشو تو برنامت قرار بدی.
  • نظام جدید یا قدیم در کنکور سال99

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    144 بازدیدها
    fatemeh.2tF
    نه.فقط 98 اینجوریه
  • آیا برای دوره دروس دیر شده؟

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    فاطمه بوشهرف
    @moein سلام خیلی عالیه ولی شما نخونده ۵۷۰۰بودین الان وضعیت تحصیلی من زیر سطح فقره :/
  • شیمی وفیزیک

منتقل شده
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    158 بازدیدها
    zahra_afnZ
    @haniezojaji چندحالت دارد: شما فاصله زمانی بین مطالعه و حل تستون رعایت نمیکنید. تست های زماندار حل نمیکنید. مهارت کنترل استرس در آزمون ندارید. نوع تستی که تو خونه حل میکنید استاندارد نیست.
  • حتما خلاصه نویسی لازمه تا نتیجه بگیریم ؟؟؟

قفل شده است
    18
    6 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    673 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام من پارسال خلاصه نویسی کردم ولی هییییچ وقت به دردم نخورد :neutral_face: اگه میخوای خلاصه نویسی کنی مثل من وسواس نداشته باش چون اونوقت خلاصه ای که نوشتی بی فایده میشه فقط و فقط چیزای خییلی مهم رو بنویس هی نگو اینم مهمه اونم مهمه , فقط چیزای خیلی مهم