Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • کنکور بعد۱۵سال

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    A
    @النارادمهر در کنکور بعد۱۵سال گفته است: سلام.من سال ۸۵ کارشناسی گرفتم رشته امم تجربیه.فعلابافیلمای سال دهم شروع کردم.من میتونم امسال کنکور نظام جدید بدم؟ یاباید نظام قدیم شرکت کنم.در ضمن من معدل کتبی دیپلم وپیش دانشگاهیمو ک برا ثبت نام کنکور میخواد ازکجا باید پیگیری کنم.آخه ۱۵ سال پیش واسه ثبت نام برگه معدل تایید شده رو ب دانشگاه دادیم. ممنون میشم راهنماییم کنین. منم 89 یه بار کنکور دادم. الان دوباره میخوام شرکت کنم:clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
  • کمک درسی

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    73 بازدیدها
    amirh_hmyfA
    سلام دوستان به نظرتون برای درس های عربی،فیزیک،حسابان یازدهم کدوم کتابای کمک درسی از همه بهترن؟
  • آزمون

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    227 بازدیدها
    maedeh.rjM
    @romisa پس حتما شرکت میکنم مچکرم
  • ترمیم معدل

16
    2 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    656 بازدیدها
    M
    لطفا اگه کسی راجبه ترمیم معدل پیش اطلاعی داره بگه ممنون
  • تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    147 بازدیدها
    N
    @09016883647 سلام لطفا عنوان پستتون رو کوتاه انتخاب کنین.برای کار بهتر با انجمن هم لینک زیر رو بخونید https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم جواب سوالتونم: بله.خیلی ها
  • نمیدونم چکار کنم؟

18
    1 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    646 بازدیدها
    sobhawnS
    @spid بله من در خدمتم
  • حق انتخاب با کدومه؟؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    553 بازدیدها
    ف
    @SAHAR_BANOO سلام وقتی اطلاعاتتون اومد بالای صفحه سمت چپ یه نوار سرمه ای رنگ هست سه تا خط موازی کوچیک سمت چپ بالای صفحه ست وقتی بزنید روش یه صفحه باز میشه نوشته میز کار مشاهده انتخاب رشته اعلام نتیجه ی نهایی آزمون بعد نتیجه رو میبینی موفق باشید
  • قلم چی

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    172 بازدیدها
    Rahaa1999R
    سلام برنامه ش با برنامه ی سالای فبل یکم فرق میکنه اختصاصیا سنگین تر شدن میتونی از دفترچه های پارسال استفاده کنی اما حضوری خیلی بهتره هم تو جو رقابت قرار میگیری هم جدی تر میخونی هزینه هم من چند روز پیش رفتم آزمونارو شرکت کردم یک و دویست هزینه ی پایه س ینی فقط آزمون بدون مشاور وپشتیبان و کتاب و این چیزا هر خدماتی که خودت اضافه تر بخوای هزینه ش بیشتر میشه
  • مشاوره

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    304 بازدیدها
    D
    @M_hsz225 در مشاوره گفته است: سلام میگم من که نظام قدیم هستم میتونم در سال ۹۸ در کنکور نظام جدید با کتابهای نظام جدید شرکت کنم؟! خیر
  • لطفا کمک کنید

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    167 بازدیدها
    M
    مرسی
  • شخصی سازی بعضی دروس خوبه؟

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    174 بازدیدها
    Heroes_HunterH
    @spid کار خوبی نیست ولی شما اگه مجبورید و تراز براتون مهم نیست اینکارو بکنید تا اسفند اگه قشنگ تموم کنید و ببندید عالیه ایشالله که موفق میشید:rose:
  • موضوع حذف شده است!

1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    12 بازدیدها
  • تطبیق با شرایط دبیرستان ...

4
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    134 بازدیدها
    romisaR
    درس هر روز رو همون روز بخونید و این خیلی بهتون کمک می کنه توو درسا از ویس های مشاوره ای هم خیلی میتونید استفاده ببرید برای نحوه برنامه ریزی و...
  • تاثیر معدل

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    299 بازدیدها
    A
    @mona-km در تاثیر معدل گفته است: سلام ولی من توی تحصیلیکو خوندم تاثیر معدل 30 درصد قطعی شده!پس این چیه؟ 10 درصد مثبت 20 درصد قطعی
  • برنامه ریزی برای خواب و ساعت مطالعه

11
    3 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    489 بازدیدها
    alireza.jetA
    @mahdi1378 ممنون:smiling_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_smiling_eyes:
  • سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی

منتقل شده
    16
    5 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    688 بازدیدها
    ب
    @yasamanbanu در سوال مشاوره ای > برنامه ریزی به سبک دانش آموز پیش دانشگاهی گفته است: @_azar_ سلام عزیزم :) آذر شرایط خیلی بدیه ! هر روز 5 ساعت ! همچین کسی باید از تابستون به فکر باشه و سعی کنه از حجم درسا کم کنه با هفته ای 30 ساعت واقعا نمیشه مباحث رو در حد قبولی در پزشکی جلو برد به نظرم 9 تا درس داریم به هر درس حدود 4 ساعت مرسه هر هفته ! من سال قبل کنکور موفق نشدم و امسال پشت کنکورم پس بذار کاری که برادرم کرد رو بهت بگم... برادر من سال پیش دانشگاهی سه روز مدرسه داشتن و سال کنکور هیچ کلاسی نرفت سال سوم که بود برای دروس اختصاصی کنکور رفت کلاس ! برا همین درسای اختصاصی کنکور رو تموم کرده بود قبل ورود به پیش ! حتی مدرسه که می رفت کتاب تست هم می برد زنگایی که عمومی بودن رو تست می زد ! برا همین روزایی که مدرسه داشت حدود 9 ساعت درس میخوند ! قبل مدرسه + یکی دو ساعت مدرسه + بعد مدرسه ( صبح زود بیدار میشه وقت اذان ) روزای تعطیل هم خیلی میخوند ! بالای دوازده ! یعنی میانگین اگه حساب کنیم حداقل روزانه ده ساعت می خوند هفته ای میشه 60 ساعت ( به جز جمعه اگه آزمون داشته باشیم ) این 60 دو برابر تایمی هست که تو میخوای هر هفته بخونی ! ( 30 ساعت ) برادرم میگه سال کنکور نباید سر آدم شلوغ باشه برا همین کلاس نرفت ولی مدرسه رو تا آخر می رفت... به نظرم کلاس هات رو کم کن ! وقتت باید دست خودت باشه خودت درس بخونی... بچه ها پستای یاسمن بانوی عزیزدلو ده بارم بخونی کمه یاد بگیرید ازش:)
  • برنامه ریزی درسی

منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    163 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام پیشنهاد می کنم فیلمای آقای امینی راد رو از این لینک ببینید , کمکتون میکنه
  • آزمون ماز

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    181 بازدیدها
    mahrokhM
    اگر قلم چی نباشی نمیتونی اونو ثبت نام کنی؟
  • شروع سال تحصیلی

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    105 بازدیدها
    romisaR
    درس هرروزو همون روز بخونید نه اینکه بذارید برا شب امتحان
  • تاثیر قطعی معدل

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    287 بازدیدها