Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.1k دیدگاه‌ها
  • انتقالی دانشگاه

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    68 بازدیدها
    ساررآس
    بچه هاااااااا من ساکن اهوازم ولی دانشگاه یزد رشته مهندسی مواد آوردم میشه همین الان بدون اینکه یه ترم اونجا بخونم انتقالی بگیرم برا اهواز؟؟؟؟😢😭
  • اسامی مشاورین آلا

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    94 بازدیدها
    MM.zahedM
    @administrators @M-an @sohrab
  • فراموش کردن ریاضی !

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    712 بازدیدها
    dr-elahe-khanoomD
    @saeidrad19 این مقاله رو بخون به سایتشم سر بزن https://forum.alaatv.com/topic/8042/تک-رقمی-ها-چطور-ریاضی-میخوانند-کنکور-98-99-واجب
  • نحوه صحیح برنامه ریزی

5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    211 بازدیدها
    شاخ الاش
    بهترین راه اینه ی مشاور بگیری
  • ریاضی و فیزیک0

منتقل شده
    13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    999
    اول تنفرتو بزار کنار دوم تمرین و تمرین و تمرین و تمرین هرچی تمرین کنی بازم کمه...
  • کنکور مجدد تجربی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    99 بازدیدها
    s.amir.rS
    @superstar سلام کار که نشد نداره :grinning_face: ولی قبل از این گه تصمیم بگیری پیش یه مشاور برو ببین هدفت چیه . ببین علاقت چیه . تو زندگی به چی میخوای برسی اگه به این نتیجه رسیدی که بری تجربی برو و حتما موفق میشی :winking_face:
  • بسیار حیاتی ... لطفا اگر اطلاعی دارید کمکم کنید

27
    2 رای ها
    27 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    اکالیپتوسا
    @mas-oud2خواهش . امیدوارم جواب سوالتون رو بگیرین
  • دانشگاه فرهنگیان

قفل شده است منتقل شده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    260 بازدیدها
    MR.SINA.AZIZIM
    اهان پس خیلی ممنون بابت نظرتون
  • برنامه ریزی تحصیلی

برنامه ریزی نحوه مطالعه برنامه
    11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    813 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام فیلمای آقای امینی راد واقعا خوبن بشین یه چند جلسشو ببین خوشت میاد ازش این جلسه دومشه : https://sanatisharif.ir/c/6319 بقییه جلسه هاشم دوست داشتی ببین
  • برنامه ریزی

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    MahbubeM
    @FatiJoooooni http://www.alirezael.ir/ این ادرس سایتشونه احتمال زیاد ویس هاشونو گزاشتن رو سایت سایتشون برامن باز نشد حالا ایشالله برات بازبشه. خودمم این شرایطو ندارم حالا شاید بچه های دیگه بتونن ازشون سوال کنین حتما... اینجوری که میگین انگار میخاین برین یازدهم ...ازاین نصفه شهریور خیلی استفاده کنین حالا اگه واسه یازدهم پیش نیازی لازم هست اونو رو بخونین که خاطرتون از دهم راحت باشه... من هرکاری ازدستم بربیاد انجام میدم عزیزم
  • مشاورحضوری یاتلفنی

16
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    513 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام فک کنم فیلمای مشاوره ای آلا رو هم ببینی خوبه شاید به دردت خورد مال آقای امینی راده جلسه 1 ( مدیریت آزمون تشریحی ) https://sanatisharif.ir/c/6320 بسته به نیازت بقییه جلسه ها رو هم ببین ( با هر کدوم حال کردی همونو ببین :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: )
  • پکیج شتاب

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    180 بازدیدها
    elhame.HE
    @avin_r اخه اینا مجازیه.نه سابقه کاری دارن نه چیزی اصلا معلوم نیس قانونی باشن بجای این چرت و پرتا.بشین یه برنامه خوب بنویس براخودت بشین بخون یا میتونی از یه مشاور خوب حضوری استفاده کنی.یا ازاون بهتر فیلمای مشاوره ای اقای امینی راد و ببین
  • سوابق تحصیلی به کجا رسید بلاخره/

منتقل شده
    12
    2 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    440 بازدیدها
    999
    17شهریور تصمیم نهایی گرفته میشه به احتمال بالا مثبت
  • موضوع حذف شده است!

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
  • نحوه ی مطالعه ی فیزیک

منتقل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    236 بازدیدها
    C
    @njzamin من سال قبل از نوسان به بعد و اینه ها رو خوندم البته بقیه ی فصلاروهم خوندم ولی نتونستم بعدازعید جمع کنم برا همین تعداد فصلا کم شد الان به نظرتون از چه فصلی شروع کنم که زده نشم و بتونم تا اخر جمع و جورش کنم؟همیشه بعداز درسنامه هایی که میخونم میتونم بیشتر تستارو بزنم ولی بعداز اینکه چنتا فصل پشت سرهم خوندم فصلای اولی رو یادم میره اگه درمورد اینکه چجوری تو برنامم بزارمش و مرور کنم هم توضیح بدین ممنون میشم
  • کنکور مجدد

منتقل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    138 بازدیدها
    999
    @s-amir-r در کنکور مجدد گفته است: سلام فک کنم چون دیپلمت نظام قدیمه کنکور هم باید نظام قدیم بدی حالا باز از یکی که تو این مسایل آگاهه بپرس فعلا هیچ کی نمیدونه سنجش باید بگه خیلی چیزارو....
  • عدم تمرکز حین مطالعه

منتقل شده
    16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    819 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام یه بنده خدایی میگفت وقتی اینجوری میشی پنج دقیقه درس بخون بعدش سی ثانیه الی یک دقیقه استراحت کن ( یعنی دیگه درس نخون و مغزتو خالی کن و به چیزای غیر از درس فکر کن ) من که حس کردم وقت تلف کردنه و اجراش نکردم اما شاید برا شما مفید باشه موفق باشی :red_heart:
  • چگونه همت خود را برای مطالعه افزایش دهیم؟

انگیزشی
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    s.amir.rS
    سلام من وقتی حس درس خوندن ندارم میریم تو اتاق کتابا رو نگاه میکنم . همینجوری نگاه میکنم :face_without_mouth: بالاخره دلم یکی ازونا رو میخواد . اونو برمیدارم و شروع می کنم . بعد جاشو توی برنامه با درس اون ساعت عوض میکنم . (حتما عوض کنید یه وقت یه درسو زیاد نخونید یه درسو خیلی کم:face_with_tears_of_joy: )خداوکییییلی خیییلی جوابه:smiling_face_with_open_mouth: حداقل برا من که نتیجه میده شما هم تست کنید ایشالا جواب میده :smiling_face_with_heart-eyes:
  • معرفیِ مشاور و برنامه ریز:))

30
    2 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    877 بازدیدها
    MahbubeM
    @gollnar اقای دکتر افشار
  • دلم گرفته

قفل شده است منتقل شده
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها