Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.8k موضوع ها 79.8k دیدگاه‌ها
sin8 100k
sin8 100k
  • نهایی ها- ازترمیم معدل تا لورفتن سوالات

حل نشده
    2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    Saba_ieeS

sata ترمیم نمرات صرفا جهت تاثیریه که توی کنکور ما میزاره و نمرات جدید برای سازمان سنجش میره که تاثیر بهتری تو کنکور مون داشته باشه.و معدل دیپلم تغییری نمیکنه واسه همین بهتون گفتن فقط برای دانشگاهه.
    و این که بعیده مجدد امتحانات برگزار بشه فقط با متخلفین برخورد میشه

• چند سوال برای کنکور 96

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    312 بازدیدها
    K

با سلام درود فراوان
    دانشجوی ترم 6 رشته ی رادیوتراپی هستم و قصد شرکت در کنکور 96 پس از فارغ التحصیلی را دارم.
    چند سوال داشتم:
    1.معدل دیپلم بنده 18.88 میباشد. برای سرمایه گزاری برای رتبه های زیر 100 آیا باید در آزمون های ترمیم معدل شرکت کنم؟
    2.اگر من با بودجه بندی آزمون های گزینه ی دو که برای مهر ماه نوشته میشود از تابستان شروع کرده و تا بهمن ماه درس ها را یک بار کامل تمام کنم و در آزمون ها شرکت نکنم مشکلی پیش می آید؟
    3.با توجه به اینکه در درس فیزیک ضعیف هستم آیا فقط گرفتن یکی از جزوه های آلا بدون دیدن فیلم و گرفتن کتاب تست گاج برای یک درصد بالا کافیست؟ اگر هست کدام یک از اساتید؟
    4. آیا استفاده از جعبه ی لایتنر برای مطالب حفظی دروس کاربرد دارد؟ آگر خیر چه روشی پیشنهاد میکنید؟
    با سپاس فراوان

• تابستون و گیج بودن...........

حل نشده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    249 بازدیدها
    M

با سلام خدمت شما استادن عزیز دانش اموز کنکوری هستم ومیخواستم بدانم چه منابعی بیشتر تست جامع تر و کاربردی تر دارد یعنی از چه منابعی استفاده کنیم؟؟؟؟؟
    وسوال دومم شیوه تست زنی معمولا برای یک نفر صفر چه جوریه یعنی تو دروس چه جوری تست بزنیم؟؟؟

• حفظیااااات...مشکل بزرگ من

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    725 بازدیدها
    E

برای دروس عمومی حفظی باید یک روز یا دو روز بعد خوندن تست بزنید بعد یه هفته مرور کنید و دوباره تست بزنید شما نباید بخونید و بعد یه هفته تست بزنید کاملا اشتباهه دلیل این مشکل شما دو چیز میتونه باشه یا اینکه مفهومی و عمیق نمی خونید و فقط فقط حفظ می کنید و یا اینکه تو زمان درست مرور نمی کنید

• رتبه زیر 20 هزار کشوری

حل نشده
    15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    E

همیشه آدم های موفق با دیگران یه فرقی دارن متفاوتن اگر تا حالا امکان پذیر نبوده شما میتونی برای موفقیت خودت این هدف رو امکان پذیر کنی امام باز هم مثل نظرات بقیه دوستان بستگی داره که چه قدر بلدی و چه قدر نخوندی الان چه قدر میخوای تلاش کنی همه چیز بستگی فقط فقط به خودت داره هیچ وقت تو دنیا چیزی غیر ممکن نیست مگر اینکه خلافش ثابت شه

• واحد مانده های سوم متوسطه

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    690 بازدیدها
    Sarina_77S

بله اگه شهریور درس ها رو پاس کنین دیگه نیازی نیس بزرگسالان ثبت نام کنین

• کنکور سوم و فرسودگی - لطفاً راهنمائی فرمائید

حل نشده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    919 بازدیدها
    ک

Sepehr بله منظورم همایش استاد کازرانیان هست
    برای فیزیک پیش با توجه به اینکه شما مباحث رو قبلا خوندین به نظرم فیلم مباحثی رو که اشکال دارین و یا سوال خیز هستن رو به صورت انتخابی نگاه کنید .
    برای ریاضی کلاس هر دو استاد بدون بحث جانبی هستش و علاوه بر این ادیت شده هستن ..فک کنم بهتر باشه از هردو استاد فیلم هایی رو ببینید و خودتون انتخاب کنید اینجوری کلاس براتون استفاده ی بیشتری داره
    موفق باشی

• انگلیسی نوشتن اعداد در امتحان نهایی

حل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    ک

سلام ،، چند روز پشت سر هم ‌ روز یه ساعت اتمرینی کنی مشکلت حل میشه،،،، من فک نمیکنم یعنی نشنیدم تا حالا ک حتمی فارسی بنویسید ،ولی اینکه فارسی و انگلیسی رو باهم مینوسی ای موضوع احتمال زیاد برات مشکل ایجاد میکنه ،، اگر هم لاتین مینوسی سعی کن طوری بنوسی ک خونا باشه ،، ودیگه قاطی نننوس، یا فارسی بنوس یا لاتین ک طرف بفهمه ک شما چه نوشتین موفق باشی ولی میتونی از معلمان مدرسه بپرسی ک لاتین نوشتن تخلف حساب میشه یا نه،،، چون من ک تا حالا نشنیدم😇 ( یه دانش آموز کنکوری )

• پکیج مناسب برای دیفرانسیل و حسابان؟؟

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    G

درود
    وقتتان بخیر
    من میخوام یک پکیج دیفرانسیل و یک پکیج حسابان مناسب برای کنکور دانلود کنم ولی توی سایت آلاء چندین تا پکیج حسابان و دیفرانسیل وجود دارد. به نظر شما کدام پکیج برای هر کدامشان مناسب تر است که آن را دانلود کنم؟

• روش برای جمعبندی

حل نشده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    331 بازدیدها
    تنها...ت

سلام ،لطفا یه سر به تاپیک(فایلهای همایش رایگان...)در قسمت بحث آزاد بزن...اونجا یه فایلی هست راجع‌به روش های جمعبندی...

• عربي نهايي تجربي رياضي

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    366 بازدیدها
    mohamad_m7M

سلام . دوستان شنبه امتحان نهايي عربي داريم . پيشنهادتون واسه خوندش چيه ؟؟؟

• کمک!!!

حل نشده
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    623 بازدیدها
    miliarderjavanM

اعتماد به نفس لازمه هر پیروزی و موفقیت است!

اعتماد به نفستو یادت نره (؛

• دیفرانسیل و ریاضی تجربی

حل نشده
    3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    499 بازدیدها
    AmirbernosiA

@فاطمه-کنکوری خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون.واقعا نیاز داشم.مونده بودم.ممنون

• تاثیر معدل همین الآن ...

حل شده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    388 بازدیدها
    Y

sata
    http://daryaft-pub.com/ebtal-moaddel/
    آخرین خبر منتشر شده....

• آخه بی دقتی در چه حد؟

حل نشده
    13
    3 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    miliarderjavanM

@ƦƠƠӇƖƛ در آخه بی دقتی در چه حد؟ گفته است:

miliarderjavan

انگلیسی کلا 5 تا تست گرامر داره بقیه اش همه اش با معنی حل میشه
    اما عربی حتی ترجمه هاشم خیلی به معنی نیاز نداره و با یه سری تکنیک میشه همه ی تستای ترجمه رو زد...

انگلیسی ک من قبول دارم ساده ترین درسه همیشه ۹۵ میزدم
    اما عربی خب من نه دنبال تکنیک رفتم نه هیچی حتی کلماتشو شاید من پنجاه تاشو بیشتر نخوندم ولی چون با مشتری عربی و انگلیسی زیاد حرف میزدم بیشتر تستا رو میفهمیدم ولی کسی لغاتشو بلد باشه جواب دادنش کاری نداره

• برنامه ریزی برای یک کنکوری سن بالا

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    miliarderjavanM

سلام
    خب با توجه به گفته هاتوون شما درسای عمومی رو عالی هستی و میتونین با یکم پشتکار درصد بالایی رو ازین درس ها بگییرین. اما ریاضی و فیزیک وققتت دارین ک میتونین کامل و درست یاد بگیرین این دوتا درس رو .
    اما برای هدفتون
    شما یه پنل برنامه رییزی بریز
    ۱- تاریخ کنکور دکتری چه موقعی هستش؟
    ۲- حالا ک تعیبن کردین چقدر زمان دارین منابعی ک قراره کنکور بدین رو مشخص کنین
    ۳-مرجع یا کتاب ها یا ازمون ازمایشی که قراره در این زمینه کمکتون کنه رو مشخص کنین
    بعد همه ی این ها نوبت برنامه ریزی هستش

مثلا شما هشت ماه دیگه کنکور داری
    در این فاصله باید ده تا کتاب بخونی
    میااین این ده کتاب رو از اخر به اول بخش بندی میکنین و از ماه هشتم شروع میکنی و به عقب میای
    مثلا ریاضی: ماه هشتم بحث انتگرال ماه هفتم ببحث مشتق ماه ششم بحث حد ماه پنجم بحث توابع ماه چهارم بحث مثلثات ماه سوم بحث ترکیب ماه دووم بحث تصاعد و ماه اول بحث پایه
    همینطور فیزیک ، شیمی و درسای دیگه رو بخش بندی میکنی
    بعد اینکه ماه ها رو مشخص کردین میایم سراغ هفته
    مثلا ماه اول درس ریاضی هفته اول بحث اعدادهفته دوم رادیکال هفته سوم اتحاد هفته چهارم مرورو تست
    همه درس ها رو اینطوریی بخش بندی میکنی
    و بعد هم اقدام : )
    شاد پیروز و. ثروتمند باشی
    اشتباه تایپی داشتم عذر میخوام با گوشی ام اذیت میکنه😊

• یه سوال

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    252 بازدیدها
    Mobina117M

با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی هم آلایی های عزیز
    میخواستم بدونم که برنامه آلاء برای تابستون امسال و کنکوری های 96 چیه؟؟
    کلاسا از کی شروع میشه و فیلما رو سایت قرار گرفته میشه؟؟
    با تشکر

• سوال درباره بازه های مرور درسها

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    682 بازدیدها
    M

majid.hm لطفا راهنمایی کنین

• کاسبی 40-50 درصدی ریاضی تجربی

حل نشده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    335 بازدیدها
    2

با عرض سلام و خسته نباشید. لطفا در مورد بحث کاسبی 40-50درصدی در درس ریاضی تجربی مشاور محترم جناب آقای امینی راد راهنمائیهای لازم را مبذول فرمایند. با تشکر

• موضوع حذف شده است!

حل نشده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    2 بازدیدها