Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • نظر شما در مورد اینکه .....

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    400 بازدیدها
    alireza.9.6A
    @Marjan-77 متشکرم
  • سلام الان اردوی نوروز واسه سوماهم هست؟؟؟واسه اونا چه شکلیه؟؟؟چه درسایی تدریس میشه اگه هستش؟؟؟

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    157 بازدیدها
    T
    پاسخ: اردوی مطالعاتی نوروز با نظارت مستقیم آلاء
  • نیاز به برنامه فوری...

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    156 بازدیدها
    M
    سلام. دوستان آلایی و مشاوران محترم من الان سوم تجربی ام و درسم هم متوسط هستش یه برنامه میخوام که نصف به نصف برای امتحان نهایی و کنکور بخونم.از امروز فردا برای کنکور میخوام شروع کنم بخونم.:disappointed:
  • مشاوره

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    325 بازدیدها
    T
    سلام من دیپلمه ریاضی هستم ممکنه راهنمایی کنید که برا زیست چطور پایمو قوی کنم ممنونم
  • درخواست راهنمایی و مشاوره از تمامی دوستان

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    573 بازدیدها
    sahbaS
    @کوزت در درخواست راهنمایی و مشاوره از تمامی دوستان گفته است: @sahba ن ب خداا دوستی نمیخوااستم تووهینن کنم ناراحت نشی ی وقت.......اره مشاوره فک کنم ی تختش کم بوود ی چیزای مسخره دیگم گفت.. نه باباااا نارحت نشدم :)
  • عربی

منتقل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    588 بازدیدها
    A
    هر روز نیم ساعت عربی به زبان ساده مبتکران رو بخون....فقط قسمت فعلش رو بخونی...البته مقدمه رو هم بخون...هم چنین سعی کن هر روز از اول مرور کنی...جوری که همه چی رو حفظ شی...بعدش همون همایشو ببین ....خیلی فرق خواهی کرد...من تضمین میکنم!!!!
  • سهمیه ای

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    503 بازدیدها
    S
    شماهیچی نخونید هم یه رشته تاپ قبولید اینو دیدم که میگم... اصلا مخالف امتیاز دادن به جانبازا و ایثارگرام عزیزمون نیستم ولی بنظرم این امتیازا تو جاهای دیگه باید داده میشد به هرحال از الان هم بخونید قبولید. موفق باشید
  • کتب کنکور97

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    373 بازدیدها
    D
    اگه خدای نکرده کنکوریای 97 پشت کنکور بمونن تکلیفشون چیه؟
  • درخواست مشاوره

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @mehrab572 سلام.یه آزمون ثبت نام کنید.مثلا قلم چی .چون الان استارت پیش 2 هستش و میتونید از پیش 2 به خوبی شروع کنید . قلم چی رو میدونم که این قضیه برای یه سال پایه هم میتونید پیاده کنید.مثلا سوم.بعد پیش 1 و دوم میمونه که کم کم لابه لای برنامه اتون باید بگنجونیدش و صد البته دوران نوروز هم 1 ماه زمان برای اینکار دارید...زمان دارید اما بسیار تلاش نیازه، اگر هم تصمیمتون رو گرفتید وقطعی هستش پس تو اولین فرصت استارت بزنید.موفق باشید
  • بنظرتون مدرسمو عوض کنم ؟

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    947 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @rohullah24 در بنظرتون مدرسمو عوض کنم ؟ گفته است: @sky-daughter نه کلا مدرسه منظورم بود که همینجا بمونم و یا برم نمونه همینجا(اونجا ینی :/) بمون!
  • کنکور دادن اتباع خارجی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    238 بازدیدها
    sky daughterS
    @Rttt78 بله میتونید مثل بقیه ی بچه ها کنکور بدید فقط این که یه سری از رشته ها و یه سری مناطق برای اتباع خارجی ممنوعه یعنی تو انتخاب رشته نباید اونا رو انتخاب کنید که تو این لینک هست : http://www.mehrnews.com/news/3788208/رشته-ها-و-مناطق-ممنوعه-برای-داوطلبان-اتباع-غیرایرانی-اعلام-شد و اینکه اگه دانشگاه سراسری قبول شدید باید 80 درصد شهریه ی شبانه رو بدید که البته زیاد نیست موفق باشید
  • ازمون قلمچی 8بهمن

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    697 بازدیدها
    VezraV
    0_1485430022065_برنامه رااهبردی چهارم ریاضی.pdf این کل برنامه راهبردی!
  • کمک...

11
    1 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    545 بازدیدها
    N
    سلام دوستان من امسال کنکور کارشناسی قبول شدم اما نرفتم ثبت نام حضوری رو انجام ندادم اما غیر حضوری رو انجام دادم خاسم ببینم ایا میتونم تو کنکور 96 چ نظری و فنی شرکت کنم؟؟
  • ثبتنام فارغ التحصیلان آلا

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    599 بازدیدها
    mohammad7M
    سلام بچه ها من شماره پرونده مال سنجشمو ندارم حالا چطور می تونم ثبتنام کنم؟
  • نخواندن کنکور تا حال

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    مهسامم
    @سرباز-ولایت سلام!وضعیت خیلی هامون مثل شماس، نگران نباشین بعضيا تازه شروع کردن،بعضيا مثل شما الان به فکر افتادن و خيليا هم هنوز کاری نمیکنن؛و سعی کنین شما شروع کنین زودتر حتماً ميتونين اگه تلاش کنین!این نظر منه!
  • مشاوره تحصیلی

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    530 بازدیدها
    mmshqM
    سلام خسته نباشید یه سوال داشتم لطفا سریعتر جواب بدید هندسه و تحلیلی و زبان هم 94-95 داخل سابت گذاشته میشه یا باید سال های قبلو ببینیم ؟:blush:
  • امتحان نهایی :)

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    938 بازدیدها
    ZNPAZ
    @کوزت ممنون از راهنمایی خیلی خوبت عزیزم ^_^
  • سلام سوالی در مورد عربی

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    307 بازدیدها
    ALI_hezbollahA
    سلام لطفا جواب بدید من میخوام رشتم انسانیه میخوام عربی بالای60بزنم میخوام معتلات حذف کنم کلا حوصلم نمیکشه بخونمش حذفش کنم یا نه راهنمایی کنید:confused:
  • معرفی کتاب کمک درسی

1
    2 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    199 بازدیدها
    M
    دوستان سلام میخوام هر کتابی رو که استفاده کردین و نتیجه خوبی گرفتین معرفی کنید تا دیگران هم استفاده کنند مثلا یه کتاب قوی و خوب برای حسابان (تست و اموزش) و ریاضی پایه معرفی کنید دارم گیج میشم الان خیلی سبز رو دارم ولی.. حس میکنم خوب نیست از چه منابعی استفاده کنم تا بتونم توی کنکور ریاضی رو خوب بزنم!!درسمم خوبه ولی حس میکنم از ریاضی هیچی بلد نیستم تازه هم میخوام شروع به تست زدن کنم کمک کنید ((خالصانه)
  • بهترین منبع برای شیمی؟

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    830 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @مهدی2020 در بهترین منبع برای شیمی؟ گفته است: نظرتون در مورد ای کیو به عنوان منبع تست جامع من ندارمش ولی کتاب خوبیه! تستاش قوین و چالشی :/