Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • میزان مطالعه

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    525 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @DR.PeRshIA در میزان مطالعه گفته است: نهایی با توجه به مثبت شدن دیگه هییییچ مهم نیست شما باید تا اردیبهشت کنکوری وار بخوونی حتی اگر بتونی وقت بزاری اختصاصیا دومتم بخوونی زیست و شیمی عالیه از اریبهشت به بعد واسه نهایی بعدش ساعت مطالعه اصلا مهم نیست کیفیت کارت مهمه بستگی به خودت داره که هدفت چیه و چقد میخایی بخونی مثلا اگر روزی 6 ساعت میخونی 5 ساعت اختصاصی کارکن 1 ساعت عمومیاتوو مبحثی بخوون توی تایمای کوچیک مثلا 15 دقیقه ایات 15 دقیقه ارایه تست بزنی قرابت متنارو بخونی و بفهمی معنی ینی چی 15 دقیقه مثلا لغات زبان و درک مطلبو اینا البته کنکور سال 97 معلوم نیس!ولی باز نمیدونم که میشه یا نه!
  • چک کردن ضابطه ها در توابع دوضابطه ای مبحث پیوستگی

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @mehdi_zangane ممنون
  • دوستان لطفا کمکم کنید برنامه م کامل بشه

13
    0 رای ها
    13 دیدگاه‌ها
    989 بازدیدها
    VezraV
    برای عربی معلم نگیرین...استاد ناصح زاده عالی هستن!!! بر فرض محال اگه جواب نداد بعدش معلم بگیرین که همون استاد ناصح زاده جواب میده! فیزیک سوالات کنکور کار کنید...30 سال کنکور کتاب خوبیه برای تیپ شناسی....بعدش سطح بالاتر خواستید نشرالگو برای پیش...گاج هم برای پایه خوبه! فیزیک به قول استادان درس بامعرفتیه....سوالاش تو کنکور پیچونده نمیشه!! تیپ خاص داره که با تمرین سوالات کنکور متوجهش میشید....
  • انتخاب رشته

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    تو گوگل بزن رشته های زیر گروه هارو بگیر ببین رشته ی که میخایی هست توشون یا نه
  • مقایسه زیست جامع گاج و زیست سال به سال خیلی سبز و نشر الگو

28
    0 رای ها
    28 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    AmirbernosiA
    خیلی سبز هم کتاب خوبیه!من تستاشو دیدم!اما منبع کاملی نیس برای تست!
  • مدت مطالعه روزانه و نحوه برنامه ریزی آلایی ها

29
    0 رای ها
    29 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    M
    @DR.PeRshIA :دی
  • سوال مشاوره ای

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    290 بازدیدها
    AmirbernosiA
    پیوسته بخونین دروس رو باهم!نتیچه نمییده!البته استثناهایی هم هسش!ولی تو این برهه از زمان فک نکنم وقت آزمون و خطا باشه
  • سوال مشاوره ای

حل نشده
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    254 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    بستگی داره روزی چندسااعت مطالعه کنی ببین من الان برنامم ی جوریه هر روز تمام درسای اختصاصیم با دوتا از عمومیام تو برنامس شما ببین روزی چندساعت میخونی حالا بسته ب زمان مطالعت بیا درسا رو بچین ی سریا رو حذف کن ی سریا رو بیشتر یا کمتر بزار اما اینکه بخایی کلا بزاری کنار نکن ب نظرم
  • ریاضی عربی ادبیات انسانی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    989 بازدیدها
    R
    سلام چون دیدم که تقریبا به سوال بنده مربوطه ترجیح دادم به جای ایجاد تاپیک جدا در همینجا سوالمو مطرح کنم : آیا زبان و ادبیات فارسی انسانی علاوه بر بیشتر بودن مطالب و بار درسی، زبان و ادبیات فارسی سایر رشته های نظری رو در بر میگیره؟ به بیانی کسی که زبان و ادبیات فارسی انسانی رو خونده میتونه در تست های زبان و ادبیات فارسی تجربی یا ریاضی موفق عمل کنه؟ عربی چطور؟ آیا کسی که عربی انسانی رو بخونه میتونه تست های عربی تجربی یا ریاضی رو بزنه؟ یا مطالبشون کاملا از هم فرق داره؟
  • برنامه راهبردی کانون

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    571 بازدیدها
    A
    @Dorsa سلام.هر چی گفته همونا رو بخون .تو جمع بندی ها قسمت های باقی مونده رو میخونی.
  • زیست رو چطوری بخوانیم؟؟؟

5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    778 بازدیدها
    A
    @javid-speidnameh در زیست رو چطوری بخوانیم؟؟؟ گفته است: باسلاااام.زیست رو چطوری باید بخوانیم که کمتر فراموش بشه،وبهتریادبگیریم...... یه چیز میگم جدی بگیر. این سوال شما از اول زمانی که بشر تونسته بخونه همراهشه.خیلی جالبه.خخ
  • سلام به نظر من خلاصه برداری خیلی میتونه کمک کننده باشه +مرور مطالبی که قبلا خوانده شده البته مرور صحیح

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    135 بازدیدها
    M
    پاسخ: زیست رو چطوری بخوانیم؟؟؟
  • آوردن یک رشته دانشگاهی، به درصد کنکور بستگی داره؟؟

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    عااطفهع
    @DR.PeRshIA من دیگه کلن قلم چی رو قبول ندارم ........ هر چیش باشه
  • با این درصد ها میتونم دانشگاه متوسط به بالا بیارم؟

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    590 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @pico در با این درصد ها میتونم دانشگاه متوسط به بالا بیارم؟ گفته است: پاسخ: با این درصد ها میتونم دانشگاه متوسط به بالا بیارم؟ آره اون درصدایی که گفتم رو همین الانشم 70 رو میرام از هر دوتاشون تو آزمون های تستی (گزینه 2) ولی ریاضیات و هیچی حالا به خاطر گل روی شما یه ادبیاتم میزارم کنارش... :grimacing: حالا ادبیاتم گزاشتی کنارش بخاطر روی گل الا یی دینی هم بزن ک خیلیی اسووونه دیگه ازیت نکن درضمن گزینه دو 70 میزنی کنکور 50 میزنی اینم حسساب کن گزینه دو رو شما بدون استرس میشینی
  • فيزيك و رياضي

فيزيك و رياضي
    6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    782 بازدیدها
    ARTHURA
    @HaDs در فيزيك و رياضي گفته است: ممنونم از پاسختون، يعني تمام تيپ تستايه مختلف در مجموعه كار ميشه؟ ميشه بگين زمان اتمام كلاسا كي هستش؟ سلام. آلاء قول داده تا قبل از عید همه ی درس ها تموم میشن.
  • برنامه ریزی

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    487 بازدیدها
    M
    @navayedell در برنامه ریزی گفته است: سلام خداقوت من پشت کنکوری انسانیم پارسال امسال 2000 شدم وانتخاب رشته نکردم ولی امسال ک کلا تو خونم نمیتونم برنامه بریزم ینی نحوه چیدن درسا کنارهم و تعیین وقتش دچارمشکلم و زودم خسته میشم کمکم کنید سلام، بهتون پیشنهاد میدم از فایل های مشاوره ای زیر استفاده کنید: http://forum.alaatv.com/topic/2131/مشاوره-اهمیت-برنامه-ریزی/9 http://forum.alaatv.com/topic/2207/مشاوره-_برنامه-ریزی-قسمت-2/4 http://forum.alaatv.com/topic/2359/مشاوره-برنامه-ریزی-قسمت-3
  • سال سوم دبیرستان:نهایی یا کنکور؟؟

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    433 بازدیدها
    بهارهب
    @javid-speidnameh در سال سوم دبیرستان:نهایی یا کنکور؟؟ گفته است: سلاااام.واسه سال سوم باید برای نهایی درس بخوانی؟؟یاکنکوری؟؟منی که سال سوم ریاضیم ومیخوام کنکور تجربی بدم باید کدام کار رو بکنم؟؟ سلام شما چه واسه نهایی بخونید چه کنکورفرقی نداره ... هدف شما باید یادگیری دقیق و کامل مطلب و تسلط باشه !......اول مبحث رو خوب بخونید و بعد سوالای امتحان نهایی اون رو حل کنید ..کتابای دوسالانه قلم چی برای این کار مناسبن...بعد از اون میتونید برای تست زدن وقت بذارید و بیشتر تست های تیپ رو حل کنید
  • روش تغییر متغیر در مبحث حد

11
    0 رای ها
    11 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    A
    @farhadhamid29 سوال رو گذاشتم
  • مشاوره

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    558 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @arash-hosseini در مشاوره گفته است: با سلام خدمت الایی های عزیز واقعا ممنونم به خاطر زحماتتون یک سوال داشتم اینکه من سر کلاس خوب گوش میدم جزوه ام هم همیشه کامله اما در خونه که میخووام درس رو یاد بگیرم و تست بزنم همه وقتم به یادگیری ازروی جزوه و کتاب درسی و کتاب غیر درسی میره و وقت کافی برای تست زدن پیدا نمیکنم لطفا راهنماییم کنید .اگر جواب رو به تلگرامم بفرستید خیلی خیلی ممنون میشم@aloneshoonam اول اینکه گوشیتو بزار کنار و تلگرامت ههه بعدشم ببین سعی کن یکم ک خوندی ب بقیه درسو بری از روی تست یاد بگیری میدونم خیلیا این وسواس رو دارن ک هی میخان از رو جزوه کار کنن خود تستم ی جور جزوه هست برای یادگیری
  • دانشگاه های خارج از کشور

14
    1 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    788 بازدیدها
    Dr.SaraaaD
    @مارال در دانشگاه های خارج از کشور گفته است: @DR.PeRshIA خوب یه مطب بزنه بیرون ....... اکثرن این وری پول در میارن دیگه .... اما جالبه یکی از دوستام باباش پزشک .... درس حسابی تو قزوین معروف اما نذاش دخترش پزشکی بخونه تازه رتبشم میرسید چون واقعن مسولیت داره ...اون که میگف به خاطر شیفت شب نذاشته دیگه من راس و دروغش رو نمیدونم تو یه درصد فک کن حرفش درست بوده :|