Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • مطالعه دروس مختلف برای قلمچی

قفل شده است منتقل شده
    8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    جزوه توپ دارم برا شیمی و فیزیک انشا الله میزارم براتون
  • ریاضی

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    209 بازدیدها
    MmdasnM
    @parto لازم نیست ولی خب توی خیلی از تستا به راحتی میتونی با هم ارزی به جوابا برسی
  • شرکت در آزمون های موسسات

6
    2 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    646 بازدیدها
    مینااام
    اتفاقابایدازمون دادتابفهمی عملکردت تواین مثلادوهفته چجوربوده اگ ازمونهاروخراب بدی قرارنیس توکنکورمعجزه شه میفهی بایدروشت عوض کنی هم اینکه خیالت ازبرنامه راحته و...
  • کمک

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    293 بازدیدها
    P
    @farhadhamid29 میشه بیشتر توضیح راجع به فیزیک بیشتر توضیح بدین؟؟؟یعنی واقعا برای درصد نزدیک پنجاه باید به جز حرکت و دینامیک باید همه رو بخونم:confused:
  • تاثیر دروس عمومی و ریاضی در کنکور تجربی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    855 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @drAlireza سلام.دوست عزیز از کدوم شهر هستید ؟ دروس عمومی رو حتما حتما به سطح عالی برسونید خیلی موثر هستن.ریاضی هم کمک عالی هست هم برای نتیجه کنکورتون و هم کمک تو درسای دیگه. نقاط قوتتون رو تا حد امکان نگه دارید تلاشتون هم برای فیزیک شیمی زیست بیشتر کنید قطعا توانایی پیشرفت دارید و بسیار امیدوار و جنگنده باشید :muscle:
  • حذف زیست1(دوم دبیرستان)برای کنکور؟؟؟

12
    0 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    parastouP
    @javid-speidnameh کار خیلی اشتباهی هست هرگز انجام نده!!!!!!
  • سوال مشاوره ای و درسی و مطالعاتی....

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    470 بازدیدها
    د
    ممنون:rose: :rose:
  • 0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    ALI_hezbollahA
    پاسخ: مشاوره
  • مشاوره

44
    1 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    د
    @mehdi_zangane خوب پس یه تاپیک درست کنین و .... ممنون میشم
  • موضوع حذف شده است!

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    7 بازدیدها
  • سوال مشاوره ای

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    328 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @Mehdi_Zr خواهش میکنم.موفق باشید
  • سوال مشاوره ای

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    240 بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @محمد-phd سلام. ببینید بحثی که هست اینه که عجله ای فیلمارو نگاه نکنید چون فراموش میکنید و عملا کارکردی نداره.به نظر من مطالب کلاس رو باید یادداشت کنید یه چیزی مثل جزوه یا نکته برداری که اگر بهش رجوع کردید انگار یه بار دیگه فیلم رو دیدید.اگر بخواید سریع ببینید که تموم شه به همون سرعتم ممکنه فراموش کنید .
  • سه سال پیش لیسانس گرفتم .میخوام دوباره کنکور بدم

44
    2 رای ها
    44 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    D.r EsmailiD
    @Dr.Bernosi موافقم
  • دانشگاه تهران❤رتبه برتر شدن

12
    3 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    mehdi_zanganeM
    @ازجنس-اراده سلام قطعا میتونید .زمان کافیه برای کارای بزرگ ولی بسیار تلاش میطلبه
  • مطالعه

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    من در حد توانم میتونم بگم خسته نباشی با ااون تایم درس خووندن بدوووود موفق باشی
  • فیلم زیست کنکوری

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    811 بازدیدها
    AmirbernosiA
    @دکترمحمدامین در فیلم زیست کنکوری گفته است: اخه مثلا مباحث پایه ی زیست که فصل های 1تا3دوم هستش رو درس ندادن چطوری دارن بقیه ی مباحثو درس میدن...من پایه رو مشکل دارم از استاد پازوکی و امینی استفاده کنین!فرق اونچنانی ندارهه
  • درخواست راهنمایی و مشاوره

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    471 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    من این شرایط رو ندارم اما مطمعن باشید میشه شک نکنید شدنی هستش حتی امسال هم میشه اگر تلاشتون جدی باشه و واقعا به هدفتون بخایید برسید من میشناسم کسای که تونستن حتی امسال 3 نفر از فامیلامون میخان کنکور بدن شرایطشونو بهتون میگم 29 ساله پرستاری رو تموم کررده میخاد کنکور تجربی بده با دوستش و خواهرشونم فوق لیسانس ادبیات اینم میخاد امسال کنکور تجربی بده
  • تعهدات سهمیه پذیرفته شدگان

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    476 بازدیدها
    A
    @mehdi_zangane در تعهدات سهمیه پذیرفته شدگان گفته است: @آقای-دکتر دوست عزیز اولا که اینجور سوالا حاشیه نیست و دغدغه است برای آینده. ثانیا هیچوقت سرتو ننداز پایین کاری که بقیه میکنن رو انجام بده. بازم خود دانی اینم قابل قبوله.ولی ایشون بعد کنکور به قدری وقت داره برای این کاراکه قابل قیاس با الن نیست.در حال حاضر ایشون موضوع اصلیش درس خوندن و بقیه چیزا حاشیه هست.حالا اینم نظر منه.بازم ممنون که به ایشون کمک کردین
  • جی 5 و لایتنر

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    586 بازدیدها
    بهارهب
    سلام من دوتاشو داشتم ...جی 5 واسه زبان خیلی خیلی خوبه تنها تفاوت این دوتا اینه که واسه جی 5 جی برگ ها آماده و از قبل نوشته شدس شما فقط باید بخونی البته یه سری جزوه و کتاب متاب هم داره ولی بیشتر همون جی برگ ها به درد میخورن ...ولی جی برگ های لایتنر رو باید خودت بنویسی ...من لایتنر رو ترجیح میدم چون خود فرد میتونه مباحث رو برای به خاطر سپردن انتخاب کنه الانم سه تا دارم ...عالیه
  • ایده در تست شیمی

حل نشده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    626 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @آقای-دکتر در ایده در تست شیمی گفته است: @DR.PeRshIA در ایده در تست شیمی گفته است: تست ک میزنی سعی کن نکاتشو حاشیه بنویسی اینجوری خود نوشتن تو فرایند یادگیری کمک میکنی و نزدیکای کنکورم کلی نکته داری ک میتونی بخونی هم از کتاب غافل نمیشی هم نکات تستارو داری و اون تستای ک به نظر خودت خیلی خوبنو علامت بزن برای مرور بعدن ممنون از ایده تون. اما این روش خیلی وقت نمیگیره؟؟؟منظورم اینه ایا بر حسب زمانی که میگیره بازدهی داره یا نه؟ شاید وقت گیر باشه اما باید انجام بدی دیگه ببینید شما بعد عید دیگه وقت ندارید ک بشینید کلی تست بزنید باید ی سری نکته دم دستتون باشه ی مرور سریع و زدن کلی تست بعد اون موقع تازه بخایی نکته یاد بگیری دیگه هیچییییی بعد خیلی وقت گیرم نیستاا مثلا شما ده تا تستی شاید دو سه تاش ی نکته ی خطی داشته باشه بقیش اشتباه و خطا هی خودتونه ک شاید اشتباه بشه سوال