Skip to content

سوال مشاوره ای

سوالات مشاوره ای خود را اینجا بپرسید

6.9k موضوع ها 81.0k دیدگاه‌ها
  • معرفی رشته فیزیوتراپی و خدمت کردن به مردم و درآمد آن

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    458 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @parastu23 در معرفی رشته فیزیوتراپی و خدمت کردن به مردم و درآمد آن گفته است: @t.mohammadmahdi1999gmail.com در معرفی رشته فیزیوتراپی و خدمت کردن به مردم و درآمد آن گفته است: سلام و خسته نباشید به همه ی الایی های عزیز در صورت امکان اگر میشود آقای امینی راد در مورد رشته ی فیزیوتراپی کنکوری ها را راهنمایی فرمایند. با تشکر تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید خیلی جواب محکمی بود ههه
  • بهترین روش حفظ کردن لغات انگلیسی؟

50
    2 رای ها
    50 دیدگاه‌ها
    6k بازدیدها
    M
    @javadm328 اره منم همینکار میکنم مشکل دارا دوباره ی صحهه میسازم به نام تیک 12 :دی
  • خیلی ناامید شدم

16
    3 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    A
    @محبوبه سلام این روز رو به یاد داشته باشید .یه ماه مونده به کنکور به این پست برگردید و جواب خودتونو بدید.خواهش داریم این کار را بکنید.یا حق
  • تعیین دامنه برای سوالات مبحث حد

9
    0 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    F
    @Anita در تعیین دامنه برای سوالات مبحث حد گفته است: @farhadhamid29 ممنون از لطفتون. من جزوتونو خوندم خودم هم تو نت سرچ کردم،ولی نمیدونم کجاها باید همسایگی محذوف رو چک کرد بلاخره? من میدونم کجاها باید حد چپ و راستو بررسی کنم،اما بررسی همسایگی رو نمیدونم واسه چه توابعی یا چه مواقعی باید چک کنم? رادیکال
  • خلاصه نویسی و حاشیه نویسی

حل نشده
    10
    3 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    AmirbernosiA
    درود!من تمام دروس اختصاصیمو خلاصه نویسی میکنم!البته برای زیست از همه ویژه تره!تو کتاب میذارم برگه هامو!برای عمومی ها هم فقط ادبیات و عربی!عربی که از چزوه استاد ناصح زاده استفاده میکنم و ادبیات هم آرایه ها و مفهوم های بیت ها!مثلا درمورد ستم ستیزی تو درس 9 دوم یه چمله داریم به طور خلاصه مینویسمش و چلوش میگم چه مفهومی داره!تو کتابش هم تمام نکاتشو از لغت،معنی عبارات و کنایه ها و آرایه ها مینویسم!وقت گیره اما بهم میچسبه!
  • جزوات استاد امینی راد

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    326 بازدیدها
    royaaaR
    اولا میگم از کتاب دور نشین ثانیا هم استاد امینی هم ویدیوهای اموزشیشوون و هم جزواتشون حرف ندارن بینظیرن استاد
  • یک سوال کوچک در مورد مبحث حد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    208 بازدیدها
    A
    سلام دوستان من فارغ التحصیل هستم و چند سال از درس ها فاصله گرفتم ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید. میخواستم بدونم شما برای حل سوالات مبحث حد اول دامنه ی اون تابع رو بدست میارید که ببینید ایا در یک همسایگی محذوف تابع تعریف شده یا نه? یعنی برای حل مبحث حد باید اول دامنه ی تابع رو بدست بیاریم? اخه من دارم ابی قلم چی مبحث حد رو تست میزنم همون صفحات اول دیدم که برای اکثر سوالا ابتدا دامنه رو تعیین کرده که مشخص بشه تابع از کدوم طرف تعریف شده و از کدوم طرف تعریف نشده. مثلا ممکنه وقتی برای یک تابع x به 2 از طرف چپ میل میکنه،اصلا تابع از چپ تعریف نشده باشه. راستش من تو دبیرستان یادم نیست دبیرمون این کارو کرده باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.مرسی
  • آزمون سنجش

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    682 بازدیدها
    pirozP
    @reza.satea ... konkur.in یه سر بزن
  • بهترین کار چیه؟؟؟/

10
    0 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    692 بازدیدها
    ghavami94G
    @ترنم در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است: @sadegh73 در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است: @ترنم در بهترین کار چیه؟؟؟/ گفته است: شیوه ص تست پوششی / تست زمان دار / تست ترکیبی / تست هایی که قبلا درست زدید و اشتباه زدید اهان متوجه شدم مرسی خواهش می کنم ولی هر کدوم توضیح داره
  • دارم در جا می زنم...

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    884 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @fatemeh تست فقط
  • سوال درباره کنکور 97

8
    0 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    royaaaR
    @majid.hm Movafagh bashiiid
  • تحصیل مجدد

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    270 بازدیدها
    ا
    سلام آقای امینی عزیز. سوالی داشتم. من فوق لیسانس دارم. میخوام کنکور مجدد بدم. در صورت قبولی آیا باید شهریه بدم؟شنیدم امسال شهریه حذف شده. آیا درسته و شما اطلایی در این مورد دارید؟ممنون میشم جوابمو بدید.
  • کتاب کمک اموزشی برای ریاضی و فیزیک تجربی

15
    0 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    oktayO
    سلام من بهت کتابای اموزشی نشر دریافت استاد ذهبی رو معرفی میکنم هم تست داره هم اموزش 2 میتونی از کتابای فیزیک فرید شهریاری انتشارات مبتکران هم استفاده کنی (این سطح تست هاش واقعا خیلی بالاس)
  • سوال مشاوره ای کاسبی 40 -50 درصدی فیزیک تجربی

حل شده
    10
    1 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    Marjan 77M
    @Sky-Daughter ممنونم نازنینم:rose:
  • تازه میخوام شروع کنم

61
    1 رای ها
    61 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @Aryan-Mg نمیشه گفت چندساعت بستگی ب توانایی هات داره ولی خب حداحل دیگه چون فارغ التحصیلی باید روزی ده ساعتو بخونی
  • چطور درس بخونم؟هرطوری میخونم بازم موفق نمیشم

79
    3 رای ها
    79 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    M.anM
    سلام به نظر من یه فیلم رو که دیدین تا تستشو نزدین سراغ فیلم بعدی نرین( فقط یه جا می تونید چندتا فیلم شت سرهم ببینید اونم اگه یه مبحث که تو چندتا فیلم تدریس شدن و جواب دادن به تست ها نیاز به دیدن همشون داره این کار رو بکنید ان شالله که نتیجه می گیرید شرایطی که تو آزمون براتون پیش اومده تو تست زدن تو خونه براتون پیش میاد و با تمرین میفهمین چیکار باید بکنید
  • تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟

32
    4 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    10k بازدیدها
    sky daughterS
    http://bayanbox.ir/download/4882013708503035446/چرا-ترازمان-کم-میشود-استاد-www.hasangoli.comگلی.mp3 منبع : http://nomre.blog.ir/
  • کسانی که دیپلم تجربی ندارند اما میخواهند کنکور تجربی بدهند

6
    0 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    royaaaR
    @fatemeh67 خب ما هنرستانیا پیش نداریم ولی چون کاردانی رو گذروندیم الان یه مقطع بالاییم
  • دوستان لطفا کمک کنید!!آزمون قلمچی

10
    2 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    811 بازدیدها
    DR.PeRshIAD
    @parastu23 خب دو سه ساعته بخون هر چی موند بزار چهارشنبه پنج شنیه جمعه عقب موندگی هاتو راستو ریس کن یا ازموناتو هرچی کم خوندی بزار اخر هفته
  • یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات

83
    0 رای ها
    83 دیدگاه‌ها
    5k بازدیدها
    mostafa gholamiM
    این چه وعضشه اقایون دنبال یه روش اساسی برای خوندن ادبیات بودم نه کتاب این بحث ها کتاب ریخته توبازار که ادم میتونه خودش بره ببینه بدردش میخوره یا نه ///سوال من بحث کتاب نبود بحث روش خوندن ادبیات بود.این کتابایی که گفتین همه خوبن اما به استفاده ککندش ربط داره که ایا این کتاب برای اون شخص قابل قبول و قابل درک هست یا نه