-
این شکاف قشنگ نیست
-
امیدوارم منتقمین خون بیگناهان کشته شده و نوابغ بیان واسه این سیل که سیستان اومده و باز مثل همیشه با کمترین بودجه و امکانات برو بچه های سپاه و انقلابی و جهادی مثل خوزستان و گرگان باید برن کمک بیان جوابگو باشند همینطور که انتقاد میکنند تشکر هم بکنند.
-
هرچقدر ما اینجا بحث کنیم عزیزای از دست رفته زنده نمی شن کسی هم به حرف ما گوش نمی ده فقط اعصابمون به هم می ریزه
من که از صبح تا حالا دوبار گریه کردم@Neda-Hossieni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هرچقدر ما اینجا بحث کنیم عزیزای از دست رفته زنده نمی شن کسی هم به حرف ما گوش نمی ده فقط اعصابمون به هم می ریزه
من که از صبح تا حالا دوبار گریه کردماعصاب خوردی در کار نیست وقتی حرف حق زده بشه آدمی دلش آروم میگیره
-
marzyeh78 اگه نبود با عکس العمل ایران
هواپیما هاش وارد منطقه نمیکرد:-)
من.موندم چرا کسایی ک کنار من هستن
و درس خوندن رفتن سرکار:-\نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh اقرادی ک کنار تو بودن شاید درس نخونده شغلشون مشخص بود
مثلا بشون میگفتن برو فلان رشته رو بخون ک بیای جای ما:)
تو فیلم هیولا هوشمند بودااونم شغلش از طرف باباش معلوم بود رفته بود ب مشاورش میگف تو بگو چی بخونه ب شغلش بخوره
خودتم ک اشنایی با این ماجراها؛) -
-
امیدوارم منتقمین خون بیگناهان کشته شده و نوابغ بیان واسه این سیل که سیستان اومده و باز مثل همیشه با کمترین بودجه و امکانات برو بچه های سپاه و انقلابی و جهادی مثل خوزستان و گرگان باید برن کمک بیان جوابگو باشند همینطور که انتقاد میکنند تشکر هم بکنند.
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad-am دقیقا
وقتی سردار سلیمانی میاد کمک سیل زده ها
واین ادمای ک هزار ادعا دارن از دور تماشا میکنن
طبل توخالی صدا داره -
@MaryaM-_-sh اقرادی ک کنار تو بودن شاید درس نخونده شغلشون مشخص بود
مثلا بشون میگفتن برو فلان رشته رو بخون ک بیای جای ما:)
تو فیلم هیولا هوشمند بودااونم شغلش از طرف باباش معلوم بود رفته بود ب مشاورش میگف تو بگو چی بخونه ب شغلش بخوره
خودتم ک اشنایی با این ماجراها؛)نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 اگه منظورت ب خودم هس
ک شاید الان میشه فهمید نباید همه حرف تو انجمن زد
ک بخوان ازت سو استفاده کنن
ن عزیزدلم
اگه بابای من شد کارمند بانک با بی پدری شد
من اجازه نمیدم کسی بخواد ب بابام توهین کنه
وترجیح میدم حرفی باهاتون نداشته باشم
بسلامت:-) -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا شخص اول کشور همون روز اول تسلیت نگفت؟چرا الان ک گندش دراومد تسلیت گفتن و اسم شهید دادن بهشون
چرا واسه ی نفر تمامی شبکه های صدا سیما مشکی پوش شد چرا ی نوار مشکی الان واسه 147نفر بالای شبکه ها نیست؟
شدین کبک و سرتونو کردین زیر برف
چرا الان مدارسو تعطیل نمیکنن واسه تسهیل حضور در مراسم عزاداری!! -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی
بهتره ی سر ب انجمن یک هفته پیش بندازیم
یاعلی
شب خوش -
marzyeh78 اگه منظورت ب خودم هس
ک شاید الان میشه فهمید نباید همه حرف تو انجمن زد
ک بخوان ازت سو استفاده کنن
ن عزیزدلم
اگه بابای من شد کارمند بانک با بی پدری شد
من اجازه نمیدم کسی بخواد ب بابام توهین کنه
وترجیح میدم حرفی باهاتون نداشته باشم
بسلامت:-)نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh منظورم بابات نبود منظورم خودت بود!
بابای رفیق خودم کارمند بانکه داداششو فرستادن حسابداری ازاد بخونه بره جای باباش:)
توام نگی تو انجمن تو جامعه ب وفور دیده میشه -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه بس کنید من حوصلم سر رفت....
-
@Neda-Hossieni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من که از صبح تا حالا دوبار گریه کردماعصاب خوردی در کار نیست وقتی حرف حق زده بشه آدمی دلش آروم میگیره
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad-am دوست عزیز من کوردم و ۱۳ نفر از اون مسافرا کورد بودن و میشناختمشون و دلم خونه ولی به جای این که دنبال مقصر بگردم تا الان شیش تا سوریه قرآن برای شادی و آرامش روحشون خوندم
خوبه که شما هم این کار رو بکنید -
مراقب %(#ff0000)[دل] هم باشید هممون ایرانی هستیم!!!
نشستین از پشت کیبورد کلمه و جمله به هم شلیک میکنید که این شکاف بزرگ و بزرگ تر بشه(: -
واقعا فک میکنی امریکا با اون ابهتش وقدرت نظامیش از ایران میترسه؟؟؟؟
جمله اخرت
درس بخونن به کشور کمک کنن؟وقتی راننده اسنپ امروزم فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی اصفهان بود کی جوابگوعه؟؟؟چقد کار فراهم کردن؟؟ببخشید سرچ کنید ببینید که بچه ها امریکایی حرومزاده رو وادار کردن زانو بزنه بگه آپولوجایس
امریکا قدرت داره ولی جنم عرضه قوت قلب فقط تو دل و قلب مومنه.
هیمنه و هيمونی امریکا شکسته این حرفا مال قبلها بود نه الآن از فیلمای اکشن و قهرمانای پوشالی و فیک تو هالیوود و بازوهای امثال سیلوستر استالونه نترسین قوت قلب رو فقط مومن داره مثل شهید سلیمانی که بدون لباس رزم و بدون جلیقه ضد گلوله وارد میدون نبرد میشد
اگه قدرت داشت میومد تو میدون نه بزدلانه ترور بکنه -
@MaryaM-_-sh منظورم بابات نبود منظورم خودت بود!
بابای رفیق خودم کارمند بانکه داداششو فرستادن حسابداری ازاد بخونه بره جای باباش:)
توام نگی تو انجمن تو جامعه ب وفور دیده میشهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 منظورت هرکس بود حق توهین نداشتی
نگران نباش من نمی رم جای پدرم -
مراقب %(#ff0000)[دل] هم باشید هممون ایرانی هستیم!!!
نشستین از پشت کیبورد کلمه و جمله به هم شلیک میکنید که این شکاف بزرگ و بزرگ تر بشه(: -
marzyeh78 منظورت هرکس بود حق توهین نداشتی
نگران نباش من نمی رم جای پدرمنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh تویک در هزاری
بری یا نه فرقی به حال جامعمون نداره
شاید تو طرز فکر خوبی داشته باشی و بخوای رو پای خودت وایسی و خودت پیشرفت کنی
ولی بقیه ک اینجوری نیستن -
دیگه باید بگم کافیه چون بحثتون داره به توهین میرسه!
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
جمله اخرت
درس بخونن به کشور کمک کنن؟وقتی راننده اسنپ امروزم فوق لیسانس عمران از دانشگاه صنعتی اصفهان بود کی جوابگوعه؟؟؟چقد کار فراهم کردن؟؟ببخشید سرچ کنید ببینید که بچه ها امریکایی حرومزاده رو وادار کردن زانو بزنه بگه آپولوجایس
هیمنه و هيمونی امریکا شکسته این حرفا مال قبلها بود نه الآن از فیلمای اکشن و قهرمانای پوشالی و فیک تو هالیوود و بازوهای امثال سیلوستر استالونه نترسین قوت قلب رو فقط مومن داره مثل شهید سلیمانی که بدون لباس رزم و بدون جلیقه ضد گلوله وارد میدون نبرد میشد
اگه قدرت داشت میومد تو میدون نه بزدلانه ترور بکنهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad-am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جمله اخرت
اگه قدرت داشت میومد تو میدون نه بزدلانه ترور بکنهاونقدی میدوشه و واسش سود داره ک نیاد تو میدون و حمله کنه