-
@dr-es78 حرفت درست شرایط تورو نمیدونم ولی ولی خودم با ی ادم صفر فرقی ندارم
دیگه چ امیدی ...
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ
نکنه از من یه آدمی توی ذهنتون ساختید که همه درسارو یه دور خونده الان داره سوالای کنکورو حفظ میکنه؟!
ما پشت کنکوری هستیم و دوبرابر یه دانش آموز زمان داریم ، پس حداقل توی زمان از کلی داوطلب جلو ایم (کنکور رقابته...!)
اگه بخوایم... -
@dr-es78 اره منم رسیده بودم به ته دنیا انگار روز کنکور
کلی سرزنش کردم خودمو ولی... واس همین میگم من ادمش نیستم
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ اخییی
درمان تو دست منه فرزندم
-
@m-bahrami1378 امو مشتی یه سوال داشت من نفهمیدم چی میگه گفتم شما کمکش کنین
بد کار ی کردم؟
اصلا ببخشید
شرمندتم
عذر >......
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ehsan-z
دشمنتون شرمنده
خب سوالارو به نیابت ازش میپرسیدین شاید دلش نخواد اسمی ازش باشه -
رُزِعــآبیـ
نکنه از من یه آدمی توی ذهنتون ساختید که همه درسارو یه دور خونده الان داره سوالای کنکورو حفظ میکنه؟!
ما پشت کنکوری هستیم و دوبرابر یه دانش آموز زمان داریم ، پس حداقل توی زمان از کلی داوطلب جلو ایم (کنکور رقابته...!)
اگه بخوایم...نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-es78 نمیدونم ... الان به نظرم از من تباه تر نیس
-
@m-bahrami1378 جو عوض بشه
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@m-bahrami1378 به دل نگیر من امروز جواب همه رو میدم مامان بابا دوستام
کلن در سال چنروزشو اینجوریم با همه دعوا دارم
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه بدل نمیگیرم
️
-
sandiiii
آخ قبلا گفته بودید حواس ندارم ببخشید
به عنوان کسی که بارها کنکورو تجربه کرده اینارو میگم
کنکور توی سن ما خیلی چیز بدیه ، خیلی از ماها هنوز آمادگی یا شایدم درک درستی نداریم نسبت به کارایی که داریم انجام میدیم ، هنوز توی عالم نوجوانی کلی رویا توی سرمونه ، کلی دوس داریم کارای مختلف کنیم ، با دوستامون بریم بیرون ، ماشین سواری کنیم! ، و و و...
ولی یهو ازمون میخوان یه کاریرو انجام بدیم که اصلا دوس نداریم ! ازمون می خوان درسی مثل فیزیکو بخونیم که شاید اصلا هیچ علاقه ای بهش نداریم یا زبانیرو یاد بگیریم که به هیچ دردمون نمیخوره...
تازه توی کوتاه مدتم هیچ بارقه ای از حال خوب واسمون نداره...
ماها باید اینارو بخونیم ، یعنی اگه میخوام توی رشته ای تحصیل کنیم که دوس داریم باید تحملشون کنیم ، هیچ راه دیگه ای هم نیست ، چرا اگه بابا پولدار باشی میتونی بری خارج و بعد یه مدت اپلای کنی بیای ایران (اونم با این وضعیت ارز که خود طوله...!) که خوب باید با واقعیت رو به رو شد ، هیچ راهی به جز خوندن این درسا وجود نداره...
ولی ما چون بچه ایم هنوز ، تحمل این همه فشارو از سمت خونواده ، آزمون ، فامیل ، دوست و آشنا نداریم و بماند که خود درسا هم چه فشار روانی به آدم وارد میکنه...
واسه همین دست به یسری کارا میزنیم که کلمون گرم بشه ، که فراموش کنیم ت چه منگنه ای هستیم...میام مجازی ، میریم بیرون ، آهنگ گوش میدیم ، تو پیج این یک اون یک همش ولوییم که این زمانه زودتر رد شه و بیه خیال خودمون از زیر فشار بیام بیرون...
به خدا که هیچ کاری جز درس خوندن نمیتونه مارو از این شرایط نجات بده (شدیم مث بیمارای سرطانی که مسکن میخوره و به خیال خودش داره درمان میکنه خودشو...)
به خدا که موقع اعلام نتایج ، موقعی که اون صفحه لعنتی میاد بالا و یه عدد میشه تموم شخصیتت ، تنها به یه چیز فکر میکنی "چرا درس نخوندی" همین...
#تو_دلینوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-es78 خیلی حرفاتون خوب بود
ممنون از کمکتون
خیلی خوب میتونین درک کنین این وضعیتو
واقعا حرفاتون مثل تلنگر بود -
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378 امو حرفا میزنیا
-
رُزِعــآبیـ اخییی
درمان تو دست منه فرزندم
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ehsan-z اول خودتو درمان کن بعد واسه دیگران نسخه بپیچ
-
mahsaaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه بدل نمیگیرم
️
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-bahrami1378 گل مال دختراس
مگه دختری؟
-
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مگه دختری؟
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@ehsan-z اول خودتو درمان کن بعد واسه دیگران نسخه بپیچ
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ بیاهو خوبی کن
هیچ ساقی نمیادمواد بکشه
-
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahsaaaa خوب میشی
-
مگه دختری؟
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@dr-es78 اره منم رسیده بودم به ته دنیا انگار روز کنکور
کلی سرزنش کردم خودمو ولی... واس همین میگم من ادمش نیستم
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ
ته دنیا اون جاییه که میری سر جلسه ، ساعت یازده دفترچه اختصاصیرو تموم میکنی و واسه زدن یه سوال ده بار دفترچه رو از اول به آخر مرور میکنی!...
من ته دنیارو دو بار تجربه کردم که میگم... -
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!