-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n نفس بانو چطوره !؟
-
تروخدا تورو ابرفرض پروفایلتونو یه کاری کنید آدم بفهمه داره با چه جنسی صحبت میکنه
از یه طرفم آدم روش نمیشه بپرسه پسری دختری... -
_Mohammad_reza_
خانوم
اگه ناراحت شدین، معذرت میخوام و طلب حلالیت میکنم.در پناه حق باشین دوستان : )
@Amir-Bernousi شما ببخشید این چ حرفیه:) امیدوارم دوباره شما رو اینجا ببینم:)
-
خانوم نخیر، اینجا بقیه فکر میکنن که چه چیزایی هست و ازش بی خبر هستنو کلی چیز دیگه به ادم مچسبونن، اینکه مثلا رفتار من احساسیه یا منطقی یا چیزای دیگه. ادم میاد چارتا حرف حسابی بزنه، میگن ببین چه نفعی بهش میرسه.
یکم مراقب آلا باشین، حس میکنم داره از اهدافش دور میشه، البته انجمنش.
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم نخیر، اینجا بقیه فکر میکنن که چه چیزایی هست و ازش بی خبر هستنو کلی چیز دیگه به ادم مچسبونن، اینکه مثلا رفتار من احساسیه یا منطقی یا چیزای دیگه. ادم میاد چارتا حرف حسابی بزنه، میگن ببین چه نفعی بهش میرسه.
یکم مراقب آلا باشین، حس میکنم داره از اهدافش دور میشه، البته انجمنش.
نمیفهمم واقعا ! تو اومدی یه حرفی زدی ! کسی هم بهت بی احترامی نکرد ! ولی خب قیاسی اشتباهی اونجا انجام دادی ! این حرف حسابیت بود !؟
کسی هم فکر خاصی نکرده این وسط ! -
ما فردا میخوایم تومدرسه یه کارایی برای مدرسه انقلاب میخوام جمله و متن درباره افزایش معنویت واخلاق درجامعه با انقلاب بنویسم تو اینترنت چیز خوبی پیدانکردم چیکارکنم
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ما فردا میخوایم تومدرسه یه کارایی برای مدرسه انقلاب میخوام جمله و متن درباره افزایش معنویت واخلاق درجامعه با انقلاب بنویسم تو اینترنت چیز خوبی پیدانکردم چیکارکنم
یه تایپک بزنید بچه ها همه کمک میکنن
-
صلوات بفرس این کارا چیه
-
تروخدا تورو ابرفرض پروفایلتونو یه کاری کنید آدم بفهمه داره با چه جنسی صحبت میکنه
از یه طرفم آدم روش نمیشه بپرسه پسری دختری...نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-alirezaq واااا پروفایلم خوبه ک
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 میگن متن هاباید کوتااه باشه بامحوریت جامعه دیروز یعنی همون قبل انقلاب
-
@nafas-n نفس بانو چطوره !؟
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh عاولی عخشولی... چطوری مهربون؟
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 اها پس من بلد نیستم
-
_Mohammad_reza_
خانوم
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
_Mohammad_reza_
خانوم
خیر سرم اومدم بهت سلام بدم با هم خوش و بش کنیم
یه تایمی ست کنیم دورهم جمع شیم
ولی انگار این اخرین مکالممون شد
عزیزم من تو رو خیلی دوست دارم هر وقتم ببینمت خوشحال میشم...روز بخیر -
@M-bahrami1378
من نمیگم بده که سر کار خانوم
عکس پروفایل شما رو هم ممکنه پسر بزاره هم دختر
آی دی شما هم که فامیلی مبارک هست
نمیشه تشخیص داد حق بده دیگه
البته جسارت نکرده باشم -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n
شکر بیبی
منم خوبم قشنگم -
@M-bahrami1378
من نمیگم بده که سر کار خانوم
عکس پروفایل شما رو هم ممکنه پسر بزاره هم دختر
آی دی شما هم که فامیلی مبارک هست
نمیشه تشخیص داد حق بده دیگه
البته جسارت نکرده باشمنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-alirezaq نه کلا همه با اسم من مشکل داشتن از همون اول هم خیلیا فک میکردن پسرم و بهم میگفتن ابراهیم
-
@jahad-20
"دانشگاهی دانشگاه است که دانشگاه باشد،دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست"
خیلی پر مفهوم و پر بازده هم هست -
@Dr-alirezaq نه کلا همه با اسم من مشکل داشتن از همون اول هم خیلیا فک میکردن پسرم و بهم میگفتن ابراهیم
@M-bahrami1378
حلال کن خلاصه فکر میکردم پسری⚘
-
@M-bahrami1378
حلال کن خلاصه فکر میکردم پسری⚘
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-alirezaq حالال حالالی
-
@M-bahrami1378
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معصومه:)