-
مثلا واسه این امتحان قلم چی یا هر چیزی هدف بزاریم اونجا بنویسیم بمونه بعد امتحان که تعداد محدودی عضوشن (واسه عدم سوئ استفاده عام) ببینیم کی به هدفش رسیده یا بیشتر یه جایزه بدیم
مسخرم نکنید یهویی به ذهنم رسید من همین طوری قبول تیزهوشان شدم یازده تا کتاب از معلمم جایزه گرفتم
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miss-besharati من از دستت عصبانیم🥺
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@M-bahrami1378
چرا؟🥺 -
uu ی دفه داشتم خواهرمو میبردم کلاس بعد اومدم سوار ماشین شدم دیدم عه! فرمون نیس..پریدم بیرون دادو هوار ک ای فرمون ماشینمونو بردن کمک ای هوار
بعدش پسر همسایمون اومد یه نگاه عجیبی بم کرد گف سمت راست نشستی خانوم :|
ینی منو میگی محو شدم.. -
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@hosein-ghorbonalizadeh
این تعداد محدود رو با چه معیاری تعیین می کنید؟
سو استفاده از چی؟منظورم فضا همین طوری باشه مثلا فقط شما بدونید بهتره در عوض هرکی به هدفش رسید جایزه بدین
نرسید جریمه سنگین بکنیدش -
@M-bahrami1378
چرا؟🥺نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati چون اسم منو اخر از همه تگ کردی🥺این یعنی اینکه منو دیرتراز همه یادت اومد
.
.
.
.
-
uu ی دفه داشتم خواهرمو میبردم کلاس بعد اومدم سوار ماشین شدم دیدم عه! فرمون نیس..پریدم بیرون دادو هوار ک ای فرمون ماشینمونو بردن کمک ای هوار
ینی منو میگی محو شدم..نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatijoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ینی منو میگی محو شدم..در این حد؟؟
لابد درس زیاد خونده بودی -
@hosein-ghorbonalizadeh
این تعداد محدود رو با چه معیاری تعیین می کنید؟
سو استفاده از چی؟منظورم فضا همین طوری باشه مثلا فقط شما بدونید بهتره در عوض هرکی به هدفش رسید جایزه بدین
نرسید جریمه سنگین بکنیدش -
@miss-besharati چون اسم منو اخر از همه تگ کردی🥺این یعنی اینکه منو دیرتراز همه یادت اومد
.
.
.
.
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-besharati چون اسم منو اخر از همه تگ کردی🥺این یعنی اینکه منو دیرتراز همه یادت اومد
.
.
.
.
فلسفه 20
-
@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.
.
.
.
فلسفه 20
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hosein-ghorbonalizadeh ها؟
-
.
.
.
.
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.
.
.
.
از پایین ب بالا تگ کرده
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hosein-ghorbonalizadeh
اشکال نداره شما جایزه ها رو بگیرید بفرستینفکر خوبیه
نه دیگه ایده از من هزینه از آلا
-
.
.
.
.
از پایین ب بالا تگ کرده
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.
.
.
.
از پایین ب بالا تگ کرده
نخیرم🥺
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر شما چه کارایی میشه تو انجمن انجام داد که جاش خالی هست؟
تو پی وی ایموجی بزارین
اممم فعلا همین تو مغزمه -
uu در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.
.
.
.
از پایین ب بالا تگ کرده
نخیرم🥺
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
uu در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.
.
.
.
از پایین ب بالا تگ کرده
نخیرم🥺
من ک دلمو به همین خوش کردم
-
@hosein-ghorbonalizadeh
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hosein-ghorbonalizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@hosein-ghorbonalizadeh
واال... جواب میده امتحانش ضرری نداره