-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378
بعد ی ساعت اومدم
ببخشید -
@ROYA78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-bahrami1378
بعد ی ساعت اومدم
ببخشیددیشب خواب پفک هندی میدیدم
-
@m__saDra__b
دمت مشتی طور گرم
فصلای قبلو دارم
به امید حق علیه باطل اگه تونستم PDF کنم میزارم :|نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar اگه تو پی دی اف کردن مشکل داری بگو تا راهنماییت کنیم
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگران...
-
@eli-smiler در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم یک بار گفتم بازم میگم من با هرکس در شأن خودش حرف میزنم!!!!! اینو وقتی میتونستید بگید که من اون حرفارو خیلی بی دلیل به یکی بزنم مثل کار همین دوستان نا آشنا؛!!!
الان اگر حرف شما رو با شوخی اون دوستان تو یک جا بزاریم کدومش قشنگتره؟:)
پست اخرتون در شان خود شما بود؟:)
بله درسته ولی گر تو با بد بدکنی فرق تو چیست:)
کلماتتون قشنگ نبود امیدوارم شاهد اینجور بحث ها نباشیم:) اون دوستان هم مثل شما تذکر گرفتن ادامه دادن این بحث درست نیست:)نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم کار شمام اصلا درست نیست که من جوابی که به هرکسی با توجه به جوابی که داده بودو "شأن" ای که نشون داده بود، دادم اشتباه جلوه میدین و مدام منشنی که در تاپیک من گذاشتید و هی دارین عوض میکنین و سعی میکنین قضیه رو علیه من نشون بدین!!!من صرفا جواب کسی و دادم که نیاز بود یه جواب داشته باشه!!!این که شما سعی میکنین کار اشتباه "ایشان" رو توجیه کنید قابل درک نیست؛!!!!
-
خانوم کار شمام اصلا درست نیست که من جوابی که به هرکسی با توجه به جوابی که داده بودو "شأن" ای که نشون داده بود، دادم اشتباه جلوه میدین و مدام منشنی که در تاپیک من گذاشتید و هی دارین عوض میکنین و سعی میکنین قضیه رو علیه من نشون بدین!!!من صرفا جواب کسی و دادم که نیاز بود یه جواب داشته باشه!!!این که شما سعی میکنین کار اشتباه "ایشان" رو توجیه کنید قابل درک نیست؛!!!!
خانوم کار شمام اصلا درست نیست که من جوابی که به هرکسی با توجه به جوابی که داده بودو "شأن" ای که نشون داده بود، دادم اشتباه جلوه میدین و مدام منشنی که در تاپیک من گذاشتید و هی دارین عوض میکنین و سعی میکنین قضیه رو علیه من نشون بدین!!!من صرفا جواب کسی و دادم که نیاز بود یه جواب داشته باشه!!!این که شما سعی میکنین کار اشتباه "ایشان" رو توجیه کنید قابل درک نیست؛!!!!
بعله من پست آخر شما رو نخونده بودم وقتی خوندم دیدم این حجم از خشونت برای ی شوخی که سوتفاهم بوده واقعا درست نیست:)
منشنی عوض نشده منتقل شد تو دلی:)
کار ایشون غلط بوده من چندبار عرض کردم خدمتتون:)
کارشون رو توجیه نمیکنم ولی حرف شما درست نبود:) -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eli-smiler درسته شروع کننده شما نبودید تیکه انداختن اوشون هم کار درستی نبود اما پست شما بدتر از اون بود اینکه با هر کی مثل خودش حرف زد به نظرم درست نیس
الانم چون حق با شما بود بهشون تذکر داده شد به شمام باید داده میشد پس دلخور نباشید -
بعله من پست آخر شما رو نخونده بودم وقتی خوندم دیدم این حجم از خشونت برای ی شوخی که سوتفاهم بوده واقعا درست نیست:)
منشنی عوض نشده منتقل شد تو دلی:)
کار ایشون غلط بوده من چندبار عرض کردم خدمتتون:)
کارشون رو توجیه نمیکنم ولی حرف شما درست نبود:) -
خانوم پست آخر من و خوندید ؟؟؟خب باید پست آخر کسی و که جوابشو داده بودم میخوندید که متوجه شید خشونتی در کار نبوده و صرفا جوابی که باب میل خود طرف بوده دریافت شده، بله منشن خودتونو چند بار عوض کردین؛)))
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده@eli-smiler در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم پست آخر من و خوندید ؟؟؟خب باید پست آخر کسی و که جوابشو داده بودم میخوندید که متوجه شید خشونتی در کار نبوده و صرفا جوابی که باب میل خود طرف بوده دریافت شده، بله منشن خودتونو چند بار عوض کردین؛)))
بله اصلاح کردم به شما و دوستان تذکر دادم:) نه چندین یکبار بلکه یک بار:)
بله خوندم ولی جواب شما که آخرین جواب بود درست نبود:)
دلیلی به ادامه بحث نمیبینم هر دو طرف به یک میزان مقصر بودن:) -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می گويند با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد !
شما گوش نکنید ،
چون اگر چنين بود از منش و شخصیت هیچكس چيزى باقى نمي ماند !
هركس هر چه به سرت آورد فقط خودت باش...
نگذار برخورد نادرست آدمها ، اصالت و طبیعت تو را خدشه دار کند.
اگر جواب هر جفايى ، بدى بود که داستان زندگی ما خالى از آدم های خوب می شد !
اگر نمی توانى آدم خوبه ى زندگی كسى باشى...
اگر براى ياد دادن همان خوبى هايى كه خودت بلدى ، ناتوان هستی
اگر خوبى كردى و بدى ديدى...كنار بكش!!! ....
اما بد نشو....
اين تنها كاريست كه از دستت بر می آيد...
تو آدم خوبه ى زندگی خودت باش...
و با وجدانت آسوده بخواب! -
بله اصلاح کردم به شما و دوستان تذکر دادم:) نه چندین یکبار بلکه یک بار:)
بله خوندم ولی جواب شما که آخرین جواب بود درست نبود:)
دلیلی به ادامه بحث نمیبینم هر دو طرف به یک میزان مقصر بودن:)نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم هرچند موافق نیستم ولی سخنی ندارم!!!بهرحال با اینجا کلی حال میکردم که خیلی راحت و بدور از هر حاشیه ای صرفن میشه به درس و مربوطیات درس پرداخت و امیدوارم ذهنیتی که دارم هرچند اندکی کج و معوج شده ولی با همین نسبتی که مونده پابرجا بمونه!!؛))
-
@sheyda-fkh دمت گرم وقت میزاری سوال های بچه ها رو جواب میدی جامع و مفید:)
️ خسته نباشی
️
Virus دم شما هم گرم خسته نباشید بابت زحماتتون:)
-
می گويند با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد !
شما گوش نکنید ،
چون اگر چنين بود از منش و شخصیت هیچكس چيزى باقى نمي ماند !
هركس هر چه به سرت آورد فقط خودت باش...
نگذار برخورد نادرست آدمها ، اصالت و طبیعت تو را خدشه دار کند.
اگر جواب هر جفايى ، بدى بود که داستان زندگی ما خالى از آدم های خوب می شد !
اگر نمی توانى آدم خوبه ى زندگی كسى باشى...
اگر براى ياد دادن همان خوبى هايى كه خودت بلدى ، ناتوان هستی
اگر خوبى كردى و بدى ديدى...كنار بكش!!! ....
اما بد نشو....
اين تنها كاريست كه از دستت بر می آيد...
تو آدم خوبه ى زندگی خودت باش...
و با وجدانت آسوده بخواب!نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh جمله اتون خیلی زیباست ولی میدونین این جمله ها بقول یه عزیزی بوتیکیه!!!اگه با توجه به درک طرف مقابلت صحبت نکنی یه کلمه از حرفاتو متوجه نمیشه!!!مثل این میمونه با کسی که حروف الفبای انگلیسی و نمیدونه انگلیسی صحبت کنی!!!
-
خانوم هرچند موافق نیستم ولی سخنی ندارم!!!بهرحال با اینجا کلی حال میکردم که خیلی راحت و بدور از هر حاشیه ای صرفن میشه به درس و مربوطیات درس پرداخت و امیدوارم ذهنیتی که دارم هرچند اندکی کج و معوج شده ولی با همین نسبتی که مونده پابرجا بمونه!!؛))
@eli-smiler انشالله به کمک آلایی ها روال همیشگی و درست خودش رو طی کنه:)
موفق باشید -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
از محبت خار ها گل میشود
-
@sheyda-fkh دمت گرم وقت میزاری سوال های بچه ها رو جواب میدی جامع و مفید:)
️ خسته نباشی
️
Virus دم شما هم گرم خسته نباشید بابت زحماتتون:)
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شدهخانوم وظیفه ست... وقتی لیبل
همیاری
رو گرفتم یعنی همه جوره در خدمت بچه هام مرسی عزیزم : )تو هم خسته نباشی
-
سلام رفقا ( :
خوبین خوشین ؟
من در یه حرکت خودپسندانه جزوه نوشتم گفتم شمارو هم با خط خوش خود مستفیض کنم
از ما که گذشت شما یکاریش کنین
زیست دهم
چیزاییه که اقای موقاری گفتن ...
بعضی از توضیحاتی که رو شکل میدادن رو کنار همون شکل نوشتم برا همین تو اینا نیست متاسفانه
در ضمن فصل 4 تا 7 زیست دهم هست فقط
جزوه سه تا فصل اولم مفقود شده خودمم نمیدونم کجاست
کسی داره بفرسته دعاش کنیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
زیست یازدهم رو هم انشالله سال بعد همین موقعا میفرستمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-dall-S سلام من جزوه کامل رو دارم ولی خطم افتضاحه
-
@sheyda-fkh جمله اتون خیلی زیباست ولی میدونین این جمله ها بقول یه عزیزی بوتیکیه!!!اگه با توجه به درک طرف مقابلت صحبت نکنی یه کلمه از حرفاتو متوجه نمیشه!!!مثل این میمونه با کسی که حروف الفبای انگلیسی و نمیدونه انگلیسی صحبت کنی!!!
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@eli-smiler در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sheyda-fkh جمله اتون خیلی زیباست ولی میدونین این جمله ها بقول یه عزیزی بوتیکیه!!!اگه با توجه به درک طرف مقابلت صحبت نکنی یه کلمه از حرفاتو متوجه نمیشه!!!مثل این میمونه با کسی که حروف الفبای انگلیسی و نمیدونه انگلیسی صحبت کنی!!!
شما مختاری طرز فکر متفاوتی داشته باشی:)
-
@M-bahrami1378
بعد ی ساعت اومدم
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-bahrami1378
بعد ی ساعت اومدم
بنظرت محاکمش نکنیم؟