-
MOHAMMAD80
بالاخره همه پاس شد یا نه؟نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 نه متاسفانه :|
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته ریاضی یک عادیه :|
-
البته ریاضی یک عادیه :|
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 (خود را توجیح میکند)
-
@M-bahrami1378 نه متاسفانه :|
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 پس ابرو داری کردین
-
MOHAMMAD80 پس ابرو داری کردین
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378
اره چیکار کنم کشته مرده رفاقتم
-
:| :| :| :| :| :| :| :|
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378 سلام بیبی خوبی !؟
MOHAMMAD80 هلو مستر پوکر :|
خوبین !؟ -
@M-bahrami1378 سلام بیبی خوبی !؟
MOHAMMAD80 هلو مستر پوکر :|
خوبین !؟نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh
سلام خوبین؟
ممنون بدک نیستم -
رفتیم پایِ چاه، عزیزِ کسی شویم
نوبت به ما رسید، برادر تمام شد...#فرامرز_عرب_عامری
-
@eli-smiler انصافا هم کاره اشتباهی کردن شما ببخش
بعدشم که دیدی واسه اینکه طرف ضایع بشه یه لینک گذاشتم دیگه واسش کافی بود -
Morteza Khodaie اوله اگه میشه جزوه کامل آقای موقاری رو بزارین سپاس
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پدرام-م همه عکس هارو به پی دی اف تبدیل کردم 12 مگ شد نمیشه بفرستم پی دی اف رو شما میدونی چطور بفرستم یا همینجور عکسشو بفرستم
-
@sheyda-fkh
سلام خوبین؟
ممنون بدک نیستمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شدهMOHAMMAD80
خوبم ممنون
خداروشکر ایشالله خوب باشین -
@پدرام-م همه عکس هارو به پی دی اف تبدیل کردم 12 مگ شد نمیشه بفرستم پی دی اف رو شما میدونی چطور بفرستم یا همینجور عکسشو بفرستم
Morteza Khodaie ممنون.نه والا نمی دونم اگه بشه پی دی اف عالی میشه.واگه زحمت بکشین فصل هارم مشخص کنید خوب میشه مرسی
-
Morteza Khodaie ممنون.نه والا نمی دونم اگه بشه پی دی اف عالی میشه.واگه زحمت بکشین فصل هارم مشخص کنید خوب میشه مرسی
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پدرام-م فصل هارو مشخص کردم
-
@پدرام-م فصل هارو مشخص کردم
Morteza Khodaie نه نشده.کسی میدونه پی دف نشونشون بده؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پدرام-م یکی دو تااز فصلا مشخص نشده بقیه شده اگه پی دی اف بشه دیگه نیازی نیست همشون ب ترتیب هستن
-
خانوم خانم ناظم الان تاپیک بی کلام قفله؟
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پدرام-م جزوه فاگو زیست و جیبی خیلی سبز خیلی خوبه حیف نمیشه هیچ کدومو بفرستم
-
@پدرام-م یکی دو تااز فصلا مشخص نشده بقیه شده اگه پی دی اف بشه دیگه نیازی نیست همشون ب ترتیب هستن
Morteza Khodaie وای خواهشن یه جوریی پی دی افشون کن.
-
@پدرام-م جزوه فاگو زیست و جیبی خیلی سبز خیلی خوبه حیف نمیشه هیچ کدومو بفرستم
Morteza Khodaie نه ممنون فقط جزوه آقای موقاری رو میخوام تشکر
-
Morteza Khodaie وای خواهشن یه جوریی پی دی افشون کن.
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پدرام-م پی دی اف کردم میخوام بفرستم اخطار میده که حجمش زیاده حالا بزارین ببینم چیکار میتونم بکنم