طرح تغيير چهل روزه
-
تا الان داشتم ميخوندم معنيش اين نيست كه 1٢ ساعت درس خوندم
خب به نام خدامنم به قولم عمل كردم و ٦ ساعتمو خوندم
روز يك با موفقيت به پايان رسيد
من با ده دقيقه زياد راحت نيستم يه ربع باشه به نظرم بهتره
روز در ميون يه ربع اضافه ميكنم
پس هدفم واسه فردا همين ٦ ساعته
اين بار از سردار شهيد سليماني مدد ميخوام
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@ALI-FIROZI خدا رو شكر
من از فردا با ٦ ساعت گزارش ميدم شما هم بياين
اجرا شد
تا الان داشتم ميخوندم معنيش اين نيست كه 1٢ ساعت درس خوندم
خب به نام خدامنم به قولم عمل كردم و ٦ ساعتمو خوندم
روز يك با موفقيت به پايان رسيد
من با ده دقيقه زياد راحت نيستم يه ربع باشه به نظرم بهتره
روز در ميون يه ربع اضافه ميكنم
پس هدفم واسه فردا همين ٦ ساعته
اين بار از سردار شهيد سليماني مدد ميخوام
@ALI-FIROZI خدا رو شكر
من از فردا با ٦ ساعت گزارش ميدم شما هم بياين
اجرا شد
-
بچه ها يه مشورت بهم بدين كه يه هفته كلا ٦ باشه و هفته ي بعد كلا ٧ و... بهتر نيست از اينكه روز در ميون زياد سهيه ربع؟
-
@jahad-20 آخه مامانم ميگن بذار يه هفته كاملا به ٦ عادت كني هفته ي بعد يه كم سختي بده به خودت برسونش به ٧
-
مليكابانو روزی ۱۰ دقیقه که جایی رو نمییره ساعتت مطالعتونم زود بالا میره البته اگه اینجوری از درس زده نمیشین
-
منم این چالش رو می پذیرم.
- تقدیم به همه ی شهدای راه آزادی.
-
منم این چالش رو می پذیرم.
- تقدیم به همه ی شهدای راه آزادی.
Mohsen Taheri ممنون
-
@jahad-20 آخه مامانم ميگن بذار يه هفته كاملا به ٦ عادت كني هفته ي بعد يه كم سختي بده به خودت برسونش به ٧
آدما با هم فرق دارن
من خودم اون موقع ک این کار رو میکردم میگفتم 10 دیقه هیچی نیس تو ک تونستی 5 ساعت بخونی 10 دیقه ام میخونی فردا میگفتم تو ک تونستی 5 ساعت 10 دیقه بخونی پس 5 ساعت 20 دیقه چیزی نیس و...
البتع این هفته منم وقتی ب 8 ساعت برسم تا آخر هفته رو 8 میمونم بعد دوباره زیادش میکنمبستگی ب خودت داره من روشم رو گفتم کامل
-
آدما با هم فرق دارن
من خودم اون موقع ک این کار رو میکردم میگفتم 10 دیقه هیچی نیس تو ک تونستی 5 ساعت بخونی 10 دیقه ام میخونی فردا میگفتم تو ک تونستی 5 ساعت 10 دیقه بخونی پس 5 ساعت 20 دیقه چیزی نیس و...
البتع این هفته منم وقتی ب 8 ساعت برسم تا آخر هفته رو 8 میمونم بعد دوباره زیادش میکنمبستگی ب خودت داره من روشم رو گفتم کامل
-
بچه ها يه مشورت بهم بدين كه يه هفته كلا ٦ باشه و هفته ي بعد كلا ٧ و... بهتر نيست از اينكه روز در ميون زياد سهيه ربع؟
مليكابانو
سلام ، یکی از رتبه برتر های کنکور گفته بود اگر بعد از ۳ روز ، ساعت مطالعتون از حداقل ساعت مطالعه ایی که برای خودتون مشخص کرده بودین بیشتر بود ، ساعت مطالعتون رو یک ربع تا نیم ساعت افزایش بدید ، در غیر اینصورت به همون ساعت مطالعه قبلی ادامه بدید ، باز هم تاکید میکنم ساعت مطالعه ی حداقل ، خط قرمز ماست نه پایان مطالعه ی ما ، اینکه ساعت مطالعه کمه دلیل نمیشه که وقتتون رو صرف کارهای غیر ضروری کنید و درس نخونید.یه پیشنهاد هم برای اونهایی که نشستنِ طولانی مدت پشتِ میز براشون کمی مشکله : یه روشی هست به اسم پومودورو، تو این روش ، شما ۲۵ دقیقه درس میخونید ، ۵ دقیقه استراحت میکنید و بعد از ۴ تا بازه ی ۲۵ دقیقه ایی که مطالعه کردید می تونید یه استراحت طولانی مدت بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه داشته باشید .
موفق باشید