-
@شاگرد-شهيد-چمران در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
iCy HeARt قبلشم گفتم اين دو تا خيلي به هم وابسته ان
معلومه كه به اراده ي ما بستگي داره اين با اراده ي خدا هيچ منافاتي ندارهقانع نشدم...
این فقط یه تلقینه ک ما یکیو بالاتر بدونیم ک میتونه کمکمون کنه ...فقط انتخاب کردیم یکی باشه وقتی مشکل داریم ازش کمک بخایم
همه انسان ها در طول تاریخ دنبال همچین چیزی میگشتن ..میخاستن حس کنن یکی هست ک میتونه وضعشونو تغییر بده
یه عده سنگ یه عده ماه و یه عده خورشید و گربه میپرستیدن...iCy HeARt در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
معلومه كه به اراده ي ما بستگي داره اين با اراده ي خدا هيچ منافاتي ندارهقانع نشدم...
این فقط یه تلقینه ک ما یکیو بالاتر بدونیم ک میتونه کمکمون کنه ...فقط انتخاب کردیم یکی باشه وقتی مشکل داریم ازش کمک بخایم
همه انسان ها در طول تاریخ دنبال همچین چیزی میگشتن ..میخاستن حس کنن یکی هست ک میتونه وضعشونو تغییر بده
یه عده سنگ یه عده ماه و یه عده خورشید و گربه میپرستیدن...مسیر حرفات تغییر کرد
ی ده دقیقه دیگ میرسی به این که اصلا خدایی نیست.روزت بخیر
-
iCy HeARt در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-Gol در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
iCy HeARt دقیقا الان سوالت چیه؟
همه کارامونو خودمون انجام میدیم یه جاهاییم کاریو نمیکنیم میزاریم بقیه تصمیم بگیرن برامون ..نقش اراده ی خدا واس ما چیه؟
با ی مثال ساده میگم.
مسابقه فوتبال رو در نظر بگیر ی سری قوانین داره
داور ها میتونن تو وقت های مهم و هروقت که حس کنن بازیکن داره خطا میره بهش تذکر میده کارت میده اخراج میکنه
مربی های تیم دارن سعی میکنن بازیکن های تیم خوب بازی کنن
بازیکن ها باید ی سری قوانین رو رعایت کنن.
اگه رعایت نکنن اخراج میشن
ولی اگه تو چارچوب قوانین باشن کسی نمیتونه مجبورشون کنه بد بازی کنن
اونا میتونن گل بزنن لایی بخورن یا جوری بازی کنن که گل بخورن
مربی نهایتا میتونه اونا رو به ی مسیر درست هدایت کنه یا براشون استراتژی بازی کردن بچینه
اما اونا میتونن بازی کنن بهتر یا بدتر. مربی اجازه نداره به جای اونا تو زمین بدوعه
پس بازیکن ها سرنوشت اصلی تیم رو مشخص میکننداور ها میشن قوانین دنیا.
مربی نقش خدا روداره بیرون زمینه بهت میگه اگه پاس بدی گل میشه تو خودت انتخاب میکنی پاس بدی یا نه
بازیکن ها ادم هاندرستع؟
دقیقاااااا ..پس خدا جای ما انتخاب نمیکنه ...فقط یه نقشه کلی داده ..هر کس سرنوشتشو خودش میسازه بدون دخالت خدا
مربی تیم ممکنه انتخاب کنه کی کاپیتان باشه کی دروازه بان کی دفاع
ولی نمیتونه جای بازیکن ها بدوعه داخل زمین
چندتا استراتژی میچینه
اراده تعریفش بااون چیزی که تو ذهنته فرق میکنه
مربی میتونه گاهی بازیکن ها رو عوض کنه حتی توی دو نیمه استراتژی بازی رو هم عوض کنه
به بازیکن ها تمرین میده
مربی بی اراده نیست
بلکه تعریف اراده فرق داره
خدا نمیتونه جای تو کنکور قبول بشه یا کاری کنه
اما گاهی وقتا راه جدید در اختیارت میزاره کمکت میکنه ی راه خطا رو نری این معنی اراده اس:)بنظر من خدا مربی نیست ..خدا فقط خداست ..نمیتونیم بگیم عوامل بیرونی رو یه قدرت برتر داره تغییر میده اخه اون عوامل بیرونی اگه انسان باشن اونام خودشون تصمیم گرفتن
این تصمیمای تک تکمون هست ک رو هم اثر میزاره ن اراده ی برتراین خدا فقط خداست یعنی فقط وظیفش تولیدع و دیگه کاری نداره؟
موافق نیستم.
هرکس با مسیری که انتخاب میکنه رو کس دیگه تاثیر میزاره درست.
ولی گاهی این مسیر ها توسطِ اون بالایی تغییر میکنه
گاهی خدا نمی خاد تو جایی حضور داشته باشی
چون ممکنه بهت صدمه بخوره
تو جریان انفجار برج دوقلو خیلی ها اون روز از پرواز جا مونده بودن.
یکیشون وقتی از خونه میاد بیرون متوجه میشه انگشت پاش درد میکنه داخل کفش
میره داروخونه یه چسب زخم بخره و معطل میشه حتی شکایت هم میکنه که داره جا میمونه
و بعد اخبار رو میشنوه
یا همین هواپیمای اوکراینی ی نفر جا میمونه
من مطمعنم که خدا حواسش به بنده هاش.
و بهشون کمک میکنه
این که ما به خاطر انسان بودن و اشرف مخلوقات بودن گاهی غره میشیم به خودمون
باید بدونیم که هرقدمی که برداشته میشه مطمعنن هدفی پشتشهنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-Gol در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
iCy HeARt دقیقا الان سوالت چیه؟
همه کارامونو خودمون انجام میدیم یه جاهاییم کاریو نمیکنیم میزاریم بقیه تصمیم بگیرن برامون ..نقش اراده ی خدا واس ما چیه؟
با ی مثال ساده میگم.
مسابقه فوتبال رو در نظر بگیر ی سری قوانین داره
داور ها میتونن تو وقت های مهم و هروقت که حس کنن بازیکن داره خطا میره بهش تذکر میده کارت میده اخراج میکنه
مربی های تیم دارن سعی میکنن بازیکن های تیم خوب بازی کنن
بازیکن ها باید ی سری قوانین رو رعایت کنن.
اگه رعایت نکنن اخراج میشن
ولی اگه تو چارچوب قوانین باشن کسی نمیتونه مجبورشون کنه بد بازی کنن
اونا میتونن گل بزنن لایی بخورن یا جوری بازی کنن که گل بخورن
مربی نهایتا میتونه اونا رو به ی مسیر درست هدایت کنه یا براشون استراتژی بازی کردن بچینه
اما اونا میتونن بازی کنن بهتر یا بدتر. مربی اجازه نداره به جای اونا تو زمین بدوعه
پس بازیکن ها سرنوشت اصلی تیم رو مشخص میکننداور ها میشن قوانین دنیا.
مربی نقش خدا روداره بیرون زمینه بهت میگه اگه پاس بدی گل میشه تو خودت انتخاب میکنی پاس بدی یا نه
بازیکن ها ادم هاندرستع؟
دقیقاااااا ..پس خدا جای ما انتخاب نمیکنه ...فقط یه نقشه کلی داده ..هر کس سرنوشتشو خودش میسازه بدون دخالت خدا
مربی تیم ممکنه انتخاب کنه کی کاپیتان باشه کی دروازه بان کی دفاع
ولی نمیتونه جای بازیکن ها بدوعه داخل زمین
چندتا استراتژی میچینه
اراده تعریفش بااون چیزی که تو ذهنته فرق میکنه
مربی میتونه گاهی بازیکن ها رو عوض کنه حتی توی دو نیمه استراتژی بازی رو هم عوض کنه
به بازیکن ها تمرین میده
مربی بی اراده نیست
بلکه تعریف اراده فرق داره
خدا نمیتونه جای تو کنکور قبول بشه یا کاری کنه
اما گاهی وقتا راه جدید در اختیارت میزاره کمکت میکنه ی راه خطا رو نری این معنی اراده اس:)بنظر من خدا مربی نیست ..خدا فقط خداست ..نمیتونیم بگیم عوامل بیرونی رو یه قدرت برتر داره تغییر میده اخه اون عوامل بیرونی اگه انسان باشن اونام خودشون تصمیم گرفتن
این تصمیمای تک تکمون هست ک رو هم اثر میزاره ن اراده ی برتراین خدا فقط خداست یعنی فقط وظیفش تولیدع و دیگه کاری نداره؟
موافق نیستم.
هرکس با مسیری که انتخاب میکنه رو کس دیگه تاثیر میزاره درست.
ولی گاهی این مسیر ها توسطِ اون بالایی تغییر میکنه
گاهی خدا نمی خاد تو جایی حضور داشته باشی
چون ممکنه بهت صدمه بخوره
تو جریان انفجار برج دوقلو خیلی ها اون روز از پرواز جا مونده بودن.
یکیشون وقتی از خونه میاد بیرون متوجه میشه انگشت پاش درد میکنه داخل کفش
میره داروخونه یه چسب زخم بخره و معطل میشه حتی شکایت هم میکنه که داره جا میمونه
و بعد اخبار رو میشنوه
یا همین هواپیمای اوکراینی ی نفر جا میمونه
من مطمعنم که خدا حواسش به بنده هاش.
و بهشون کمک میکنه
این که ما به خاطر انسان بودن و اشرف مخلوقات بودن گاهی غره میشیم به خودمون
باید بدونیم که هرقدمی که برداشته میشه مطمعنن هدفی پشتشهداری میگی عوامل محیطی بوده دیگه ..مثلا طرف تو ترافیک گیر کنه بعد بگه خدا نخواست من به هواپیمام برسم؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط آوانســــیان انجام شده
فیلسوفای عزیز فیلسوفای قَدَر تر از شما نتونستن بفهمن خدا چیکار میکنه شما میخواین بفهمید؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با احساس درد خیلی زیاد اعتراف میکنم داره از انجمن بدم میاد یواش یواش
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
یه عده سنگ یه عده ماه و یه عده خورشید و گربه میپرستیدن...نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiCy HeARt من اصلن انتظار ندارم با جواباي من قانع شي چون من كاره اي نيستم اصن
ولي بهت تبريك ميگم بابت پرسيدن اين سوالا
من هر موقع دنبال همچين سوالايي ميرم اولش گيج ميشم و نااميد ولي جوابو كه پيدا ميكنم اونقدر خوشحال ميشم مه قابل توصيف نيست
از سوالاي مهم زندگيت ساده عبور نكن
يه عده كلا پرتن و از اين چيزا نميپرسن
يه عده چرا ميپرسن ولي دنبال جواب نميرن
اين دسته از گروه اولم بدترن چون فقط نيمه خاليو ميگيرن بدون اينكه از چيزي مطمئن شن عمرشونو سر ميكنن
دنبال جواب سوالت باش جواب خودش بهت نشون داده ميشه اينو قول ميدم بهت -
فیلسوفای عزیز فیلسوفای قَدَر تر از شما نتونستن بفهمن خدا چیکار میکنه شما میخواین بفهمید؟
آوانســــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فیلسوفای عزیز فیلسوفای قَدَر تر از شما نتونستن بهمن خدا چیکار میکنه شما میخواین بفهمید؟
چون داخل بحثی نیستید دلیل نمیشه بقیه رو به سخره بگیرید
هرکس نظری داره. -
iCy HeARt حالا اگه همون طرفي كه شما ميگي يه كتابي معرفي كرده باشه كه تحدي كنه و بگه همتون جمع شين و يه سوره مثل اين بيارين و بعد از ١٤٠٠ سال اين همه دانشمند و اين همه دشمن كه منتظر يه اتو از اسلامن نتونسته باشن مشابهشو بيارن اين چي اسمش معجزه نيست؟ از راه رفتن رو اب نگفتم كه بگي از كجا معلوم راسته . از خاموش شدن آتيش نگفتم كه بگي من كه باور نميكنم. از قرآن روي طاقچه گفتم كه ميتوني از هركسي كه دلت ميخواد كمك بگيري تا جواب تحدي خدا رو توش بدي
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@شاگرد-شهيد-چمران در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
iCy HeARt حالا اگه همون طرفي كه شما ميگي يه كتابي معرفي كرده باشه كه تحدي كنه و بگه همتون جمع شين و يه سوره مثل اين بيارين و بعد از ١٤٠٠ سال اين همه دانشمند و اين همه دشمن كه منتظر يه اتو از اسلامن نتونسته باشن مشابهشو بيارن اين چي اسمش معجزه نيست؟ از راه رفتن رو اب نگفتم كه بگي از كجا معلوم راسته . از خاموش شدن آتيش نگفتم كه بگي من كه باور نميكنم. از قرآن روي طاقچه گفتم كه ميتوني از هركسي كه دلت ميخواد كمك بگيري تا جواب تحدي خدا رو توش بدي
عزیزم من خدارو قبول دارم شدید ..با مخالفاش میجنگم شدید ...اعتقادم بهش خیلی قویه ..ولی یه سوالایی هست ک جوابش اصل موضوع نیست
میبینی معجزه فقط کتاب بود و الان 1400 ساله معجزه ایی نیست ک راه منو تورو تغییر بده بگیم اون بود اون اراده خواست خدا بود:) -
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تکراری نشده؟؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآوانســــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخه یه چیزایی جواب میدن ک به جز تلقین چیزی نیست..
من این سوال داره مخمو میخوره .. -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چرا تو محیطی هستین که اذیتتون میکنه؟
این جمله کنایه نداره اصلا. چون گفتین درد دارم گفتم
استراحت کنید موسیقی گوش بدید -
عزیزم من خدارو قبول دارم شدید ..با مخالفاش میجنگم شدید ...اعتقادم بهش خیلی قویه ..ولی یه سوالایی هست ک جوابش اصل موضوع نیست
میبینی معجزه فقط کتاب بود و الان 1400 ساله معجزه ایی نیست ک راه منو تورو تغییر بده بگیم اون بود اون اراده خواست خدا بود:)نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiCy HeARt شما نگاهتونو به "معجزه" تغییر بدین، میفهمین که خیلی چیزای ساده ای که اطرافتونه معجزس
معجزه لزوما این نیست که یچیز فرابشری باشه -
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب قولی..
ریسک خطره
روتینو روزمرش مرگ
! -
میبینی معجزه فقط کتاب بود و الان 1400 ساله معجزه ایی نیست ک راه منو تورو تغییر بده بگیم اون بود اون اراده خواست خدا بود:) -
چرا تو محیطی هستین که اذیتتون میکنه؟
این جمله کنایه نداره اصلا. چون گفتین درد دارم گفتم
استراحت کنید موسیقی گوش بدیدنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم شاید عادت
درد جسمی منظورم بود -
خانوم شاید عادت
درد جسمی منظورم بود@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خانوم شاید عادت
درد جسمی منظورم بودمنم برای درد جسمی گفتم. استراحت بهترین راهه
-
iCy HeARt شما نگاهتونو به "معجزه" تغییر بدین، میفهمین که خیلی چیزای ساده ای که اطرافتونه معجزس
معجزه لزوما این نیست که یچیز فرابشری باشهنوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
iCy HeARt شما نگاهتونو به "معجزه" تغییر بدین، میفهمین که خیلی چیزای ساده ای که اطرافتونه معجزس
معجزه لزوما این نیست که یچیز فرابشری باشهمعجزه یه چیز مافوق بشری از طرف خداست ...یه سر به کتاب دینیتون بزنید
-
معجزه لزوما این نیست که یچیز فرابشری باشهمعجزه یه چیز مافوق بشری از طرف خداست ...یه سر به کتاب دینیتون بزنید
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiCy HeARt اون معجزه نیست، اون اعجازه
-
نوشتهشده در ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اين بحثا رو با تحكم نبايد گفت
چون من فكر ميكنم چيزي زرسته لزوما درست نيست
من فقط ديدگاه خودمو دارم ميگم