Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. هرچی تو دلته بریز بیرون 4
هرچی تودلته بریز بیرون7
M.anM
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
انتخاب رشته
F
سلام من هنرستان رشته ماشین آلات کشاورزی سبک خوندم و الان مهندسی هوافضا پیام نور قبول شدم و ریاضیم هم ضعیفه بنظرتون میتونم ادامه بدم یا نه یا بنظرتون چه رشته ای باید برم؟
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
A
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
پناه دل 🌱
_
بعضی وقت‌ها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمی‌دونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعه‌ای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیه‌هایی از قرآن که آرامش‌بخشن و همین‌طور فیلم‌ها، عکس‌ها یا جمله‌هایی که می‌تونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظه‌های سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
تست زنی
T
دورود دوستان شما چه منبع تستی رو پیشنهاد میکنید
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
کانال شـــ🌱ـــروع یه جامعه برای استارتاپ های تازه نفس
Sadra00S
داشتم داستان شروع استارتاپ‌های خارجی رو می‌خوندم و دیدم اکثرشون با به اشتراک گذاشتن محصول اولیه‌شون توی Hacker News و Product Hunt خیلی کمک گرفتن: هم بازخورد گرفتن، هم شناخته شدن و مسیرشون سریع‌تر جلو رفت. مثل Dropbox وقتی فقط یه ویدئو کوتاه دمو داشت، اون رو توی Hacker News منتشر کرد. هزاران نفر دیدن، عضو لیست انتظار شدن و همین شد جرقه‌ی رشدش. یا Notion یکی از بزرگ‌ترین جهش‌هاش رو بعد از لانچ در Product Hunt گرفت؛ بازخوردها باعث شد خیلی سریع‌تر مسیر توسعه رو درست کنن. . اون موقع به خودم گفتم: «چرا ما یه جای رایگان نداشته باشیم که هر نفر محصول یا ایده‌ش رو معرفی کنه و بازخورد واقعی بگیره؟» برای همین کانال «شروع» رو زدم. صرفاً برام بودن یه جایی مثل Hacker News بودن مهمه و هر کسی که این کارو بهتر بلده می‌تونه بهم بگه تا من کمکش کنم و کلا قید کانالو بزنم. این کانال رو زدم تا هر کسی که چیز جدیدی لانچ کرد یا می‌خواست ایده‌ای رو تست کنه، سریع بازخورد بگیره از یه جامعه واقعی. من می‌تونم کمک کنم اعضای کانال زیاد بشن، ولی محتوای واقعی و ارزشمند برمی‌گرده به شما و فعالیتتون. لینک کانال :https://t.me/IRstartnews
غیر درسی
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
یعنی تو این جلسه چی می گذره؟
M.anM
Topic thumbnail image
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
قادر به پخش نیست
Hg L 0H
بعد مدت ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه گاهی وقتا یه ویدئو درسی رو که داخل تلگرام میبینم یه کاری پیش میاد و از تلگرام کامل خارج میشم ولی تل هنچنان تو پس زمینه هست دوباره که میرم ویدئو رو پخش کنم با وجود این که قبلا نصفشو دیدم این برام میاد که برنامه قادر به پخش ویدئو نبود و..... لطفا اگه راهکاری دارین واسه این که درستش کنم بگید خیلی از کارام مونده🥲 @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @فارغ‌التحصیلان_آلا
غیر درسی
ته تقاریِ تابستون:)
ari_14A
سلام سلام امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه خیلی وقت بود تاپیک تولد برای کسی نزدم ولی خب اوشون فرق دارن هم اینک هم ماهِ خودمه:)هم اینک یکی از آدمایی بود ک از اینجا برام موند. تولدِ @Aqua اوشونه. همونجا‌که‌شایع‌میگه: بهترین‌رفیق‌منی پایه‌ثابتی،شریک‌غمی بعید میدونم دیگه مثل تو ببینه زمین از خوبِ خیلیا خیلی بهتری:)🫂 سنت از خیلیا کمتر بود ولی معرفتت از خیلیا بیشتر. خلاصه ک امیدوارم امسال بشه همونی ک میخوای چون میدونم چقد براش تلاش کردی و چقد لایقشی آرزوهات برات خاطره شن🤍️ @Michael-Vey @Narges_ @ماهلین-سایتمون @Zahra2020 @Anzw-18 @Ainoor @Ramos9248 @Hhh-Hh دیگ بقیه یادم نیست اگه کسی میدونین تگ کنین مرسی ازتون🤌
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی

هرچی تو دلته بریز بیرون 4

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
846.7k دیدگاه‌ها 1.6k کاربران 2.9m بازدیدها 1.2k Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ARTA ART

negar salehi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

@baharnarenj خوشبختم از آشناییتون

همچنین عزیزم😊 🌸 🌸

negar salehiN آفلاین
    negar salehiN آفلاین
    negar salehi
    یازدهم تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@baharnarenj راستی اسمتون بهاره؟؟

ARTA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • ARTA ART

@baharnarenj خوشبختم از آشناییتون

همچنین عزیزم😊 🌸 🌸

N آفلاین
      N آفلاین
      nafas.m
      فارغ التحصیلان آلاء
      این پست پاک شده!
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • negar salehiN negar salehi

ARTA آفلاین
        ARTA آفلاین
        ART
        تجربی دوازدهم

بله

@tanhaii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

@baharnarenj بهار بیا پیوی

باشه

بازیافت بهترین راه واسه ادامه ی روند طبیعیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • S slml

@M-Gol مصرع دوم پیچ و تاب کنایه داره از بی قراری

QuizQ آفلاین
          QuizQ آفلاین
          Quiz

@Adler در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

@M-Gol مصرع دوم پیچ و تاب کنایه داره از بی قراری

اون استعاره نیست؟

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • ا آفلاین
            ا آفلاین
            ابراهیم طاها

سلام

Dr.agonD 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • ا ابراهیم طاها

سلام

Dr.agonD آفلاین
              Dr.agonD آفلاین
              Dr.agon
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شده

@عشق-جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

سلام

سلام روزتون بخیر

ن ب قشنگی حرفا خودم،ن ب زشتی قضاوت شما،معمولی تر از معمولی=)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • پایانپ آفلاین
                پایانپ آفلاین
                پایان
                اخراج شده

۱۷ دسامبر سال ۱۹۰۳ میلادی، یک روز سرد که باد هم می وزید، در تپه های کیل دِویل کارولینای شمالی، اورویل رایت، برادرش ویلبر را تماشا کرد که سوار هواپیمای ساخت خودشان شد و به طرز معجزه آسایی ۵۹ ثانیه در هوا پرواز کرد و نزدیک به یک کیلومتر را هم طی کرد.»

با این که امروز، همه با شنیدن کلمۀ پرواز و هواپیما احتمالا یاد برادران رایت می افتند، اما زمانی بود که این دو نفر، به هیچ عنوان افراد شناخته شده ای نبودند. راستش را بخواهید، در مسابقۀ فتح آسمان، همگان روی آدم دیگری شرط بسته بودند. همان کسی که اسمش را تا حالا نشنیده بودید؛ آقای لانگلی!

آقای لانگلی، یک ستاره شناس، فیزیک دان و پیشگام هوانوردیِ شدیدا مشهور بود که در میانۀ راه ماموریت تاریخ ساز خود قرار داشت. شهرت بالای لانگلی به عنوان یک مقام دولتی در یک موسسۀ علمی معروف، هم اعتبار لازم و هم انگیزۀ کافی را برای جلب حمایت و توجه تمام امریکا برایش دست و پا کرده بود.

لازم به گفتن هم نیست که لانگلی، حمایت بی چون و چرای وزارت جنگ امریکا را هم با خود داشت. یک بودجۀ ۵۰ هزار دلاری برای به پرواز درآوردن اولین پرندۀ ساخت دست بشر در آسمان ها.

خلاصۀ سخن این که علی رغم همۀ این هیجان ها و سروصداها، در نهایت ماشین پرندۀ لانگلی سقوط کرد و آتش گرفت؛ اما هواپیمای ساختۀ برادران رایتِ بی ادعا و گمنام، به پرواز درآمد و هر لحظه بیشتر از پیش اوج گرفت.

دقت کردید که چه شد؟ یکی از رقبا حمایت همۀ دنیا را در پشت خود داشت. همۀ منابع و پول لازم را هم در اختیار داشت؛ در حالی که آن یکی، فقط و فقط یک مغازۀ کوچک دوچرخه فروشی و میزان زیادی اشتیاق به پرواز داشت.

حالا یک بگذارید بپرسم… به نظر شما چرا هواپیمای برادران رایت با موفقیت به پرواز درآمد و لانگلی به هدف خودش نرسید؟

تمجید و تشویق زودهنگام به انسان حس برنده شدن و موفقیت را می دهد
                پیروزی برادران رایت بر لانگلی ناشی از اشتیاق و انگیزۀ درونی و ذاتی آن ها بود؛ در حالی که لانگلی شخصیت مشهوری بود و دائما در حال ستایش و تشویق شدن از سوی سایرین بود.
                در حالی که لانگلی مشغول به اشتراک گذاشتن ایده های جاه طلبانه اش با دنیا و دریافت تشویق ها و ستایش های بی اندازه بزرگ برای قله هایی بود که هرگز آن ها را فتح نکرده بود، کسی برادران رایت را نمی شناخت و به آن ها توجهی نداشت.

بعضی از متخصصان معتقدند که تحسین زودهنگام، ممکن است در شخص این حس را به وجود بیاورد که او همین حالا هم به اهداف خود رسیده است… و این باعث می شود که شخص از تلاش برای ادامۀ مسیری که برای موفقیت خود و رسیدن به اهدافش برنامه ریزی کرده بود، دست بکشد.

برای نمونه، پیتر گولویتزِر، در مقالۀ خود با عنوان «زمانی که نیات، به طور عمومی بیان می شوند» این سوال را مطرح می کند:

آیا دانشمندان وقتی در مورد ایده های علمیِ خودشان با همکاران و دوستانشان حرف می زنند، بیشتر مقاله می نویسند یا زمانی که در مورد آن حرف نمی زنند؟

گولویتزر و محققان هم تیمی اش، مطالعات زیادی را انجام داده اند که خلاصۀ آن ها را در زیر مشاهده می کنید:

«توجه دیگران نسبت به ایده ها و مقاصدی که تا حد زیادی به هویت ما ربط دارد، حسی نارس و گول زننده از تکامل و دستیابی به آن مقاصد را در ما پدید می آورد.»

به زبان ساده، گولویتزر فهمیده بود که وقتی شخص، اهدافی را تعیین می کند که تا حد زیادی به شخصیت و هویت او گره خورده و سپس آن اهداف و مقاصد را با دیگران در میان می گذارد، احتمال رسیدن او به این اهداف کم تر می شود.

مثال: اگر هدف شما این باشد که از این به بعد بیشتر آب بنوشید و این هدفتان را به دوستان و خانواده تان هم بگویید، احتمالا این عمل شما، تاثیری در این که آیا واقعا زیاد آب خواهید نوشید یا نه، ندارد.

چرا؟ به دلیل این که نوشیدن آب، چیزی نیست که نزدیکی چندانی با هویت شما داشته باشد. ولی اگر هدف شما کاهش ۲۰ کیلو وزن یا کم کردن ۲ تا ۳ سایز باشد، به احتمال زیاد، در میان گذاشتن این هدف با دوستان فیسبوکی تان، کار عاقلانه ای نخواهد بود. چرا که ظاهر شما، تا حد زیادی به هویت و شخصیت شما گره خورده است. پس اگر که به مردم بگویید که قصد دارید وزن کم کنید و آن ها هم به شما بگویند که «به به! این هدف، عالی است« و «خیلی بعد از کاهش وزن خوشتیپ می شوید» و از این دست حرف ها، احتمالا دیگر رغبتی به انجام رژیم و ورزش برای کاهش وزن نخواهید داشت.

این یافته ها البته تا حدی با پیش فرض های ما در تناقض هستند. تا بحال فکر می کردیم که اگر در مورد اهداف خودمان با اساتید، معلمان و دوستانمان حرف بزنیم، احساس مسئولیت بیشتری برای انجام کارهای مورد نیاز خواهیم داشت.

اما بخواهیم یا نخواهیم، این یافته ها به نظر واقعا درست هستند. این همان ایده ای است که برخی از بزرگ ترین کارآفرینان دنیا، مانند درِک سیوِرس، بنیانگذار ebay از آن استفاده کرده اند.

سیورس، یک تِدتاک (Ted Talk) دارد در مورد همین موضوع؛ آن هم حدود یک دهه قبل! برای اثبات این ادعا هم از مخاطبین پرسید که وقتی اهدافشان را با دیگران در میان می گذارند، چه حسی دارند؟…

«تصور کنید که آن ها به شما تبریک می گویند و هدف والای شما را ستایش می کنند. حس خوبی است که هدف خودتان را فریاد بزنید. نه؟ حالا آیا خودتان را به هدفتان یک قدم نزدیک تر احساس نمی کنید؟ گویی که این هدف به بخشی از هویت شما تبدیل شده است؟

خب… خبر بدی برایتان دارم. باید دهانتان را بسته نگه می داشتید. این احساس خوبِ ناشی از تشویق و حمایت دیگران، احتمالا باعث می شود که اهتمام کمتری برای دستیابی به آن هدف خاص به خرج دهید.»

سیورس ادامه می دهد و می گوید که این «حسِ گرم» است که ما را از مبارزه و درگیری «واقعی» برای دستیابی حقیقی به اهدافمان باز می دارد. وقتی با گشودگی تمام، در مورد هدف هایتان حرف می زنیم، حسی از موفقیت را تجربه می کنیم که به طور معمول فقط زمانی رخ می دهد که به آن هدف مورد نظر رسیده باشیم.

نتیجه؟ دیگر حقیقتا پیگیر رسیدن به هدف یاد شده نمی شویم!

جایگزین هایی برای به اشتراک گذاری اهداف
                حالا بیایید در مورد این حرف بزنیم که چه کارهایی به معنی کلمه، دستیابی به اهداف را میسر می کند.

اگر از اینجا به بعد کمی و فقط کمی بحث پیچیده می شود ببخشید. در این جا، دو روش و فلسفۀ مهم به نام «ترس گذاری[۲]» و «محاصره کردن خود با رقابت» را پیشنهاد می کنیم.

به جای «به اشتراک گذاری اهداف»، به سمت «ترس گذاری» بروید.

تیم فریس که یک کارآفرین و سرمایه گذار بزرگ است. او یک تدتاک فوق العاده دارد که در آن در مورد ترس گذاری و تاثیر ساختاری آن در دستیابی به اهداف بحث می کند. او پیشنهاد می دهد که به جای به اشتراک گذاری بیش از حد اهداف، باید در مورد تمام ترس هایی حرف بزنید که مانع رسیدن شما به اهدافتان می شوند.

برای مثال فرض کنید که هدف شما راه اندازی یک کسب و کار باشد. فریس پیشنهاد می دهد که تمام ترس هایی را که به راه اندازی آن کسب و کار مربوط می شوند، روی کاغذ بنویسید.

لیست شما ممکن است چیزی توی این مایه ها باشد: «از دست دادن تمام پول هایم… اخراج از شغلی که الان در آن کار می کنم… مورد تمسخر و تحقیر قرار گرفتن در صورت شکست خوردن» و…

وقتی که همۀ این ترس ها را نوشتید، باید در مورد این بنویسید که چطور می شود جلوی به وقوع پیوستن این ترس ها را گرفت، یا دست کم احتمال رخ دادن آن ها را کاهش داد.

برای مثال، برای اولین ترستان که همان «از دست دادن تمام پول هایم…» بود، راهکار پیشگیری می تواند این باشد که: «فعلا فقط می خواهم ۵ میلیون تومان در این کار سرمایه گذاری کنم. بنابراین همۀ پول هایم را از دست نخواهم داد.»

در نهایت، بعد از این که راهکارهای پیشگیری را هم نوشتید، باید راهکارهای کنترل و مهار اثرات ترس ها در صورت وقوع را بنویسید. پس برای کنترل از دست دادن ۵ میلیون تومانتان، می توانید این را بنویسید: «پیدا کردن یک کار پاره وقت در کنار کار فعلی مثل گارسون تا زمانی که ۵ میلیون تومانم را برگردانم».

تمرکز بر ترس گذاری به جای اشتراک اهداف، به شما اجازۀ از بین بردن ترس هایی را که «واقعا» ممکن است مانع شما در رسیدن به اهدافتان می شود، می دهد.

خودتان را با رقابت محاصره کنید

علاوه بر ترس گذاری، ایدۀ خوبی است که انواع رقابت ها را برای خودتان ایجاد کرده و خودتان را با آن ها احاطه کنید.

میزان متناسبی از رقابت، ممکن است حتی برای کسب و کارتان خوب هم باشد. کسب و کارهای موفق، معمولا از مزیت های ایجاد رقابت و حتی برگزاری رویدادهایی در این زمینه استفاده می کنند.

پژوهشی که ۲ سال پیش در یکی از نشریات معتبر پزشکی منتشر شد، میزان تاثیر رقابت در دستیابی به اهداف را به صورت علمی بررسی کرده است:

پژوهشگران، ۸۰۰ دانشجو و فارغ التحصیل دانشگاه پنسیلوانیا را در یک برنامۀ بدنسازی ۱۱ هفته ای مورد بررسی قرار دادند. برنامه ای که در آن، به هریک از افراد، وظیفۀ تمرین با تیم یا به تنهایی داده شده بود. علاوه بر این، تیم ها باید انتخاب می کردند که می خواهند حمایتی یا رقابتی فعالیت کنند.

در انتهای پژوهش، محققان دریافتند که دانشجویانی که در تیم های رقابتی فعالیت می کردند، ۹۰% بیش از افرادِ تیم های دیگر، در جلسات تمرینیِ تیم به صورت منظم شرکت می کردند.

این درصد تفاوت، علاوه بر این که بسیار سرسام آور است، به خوبی اثبات می کند که رقابت تا چه حد می تواند تعهد افراد را در مسیر اهداف خود افزایش دهد.

البته وقتی خودتان را با رقابت های گوناگون محاصره می کنید، باز هم به این معنی نیست که باید همۀ اهدافتان را با رقبایتان در میان بگذارید. لزومی ندارد به هم باشگاهی هایتان، همکلاسی ها و همکارانتان در مورد اهداف مهمی که دارید چیزی بگویید.

این را یادتان باشد که چیزها و کارهایی که برای دیگران جواب می دهند ممکن است دردی از شما دوا نکنند و کارهایی که شما انجام می دهید ممکن است از نظر دیگران دیوانگی باشند. چیزی که امروز جواب می دهد ممکن است راه حل مناسبی برای استفاده در مشکل مشابهی که فردا خواهید داشت نباشد.

پس این لطف را در حق خودت و دیگران بکن و «اهدافت را جار نزن!».

#کاپی
                #تجربه ی نو:/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • مليكابانوم مليكابانو

@silent_thoughts ميشه قبل رفتن يه فال بيدل واسم بگيرين 😂🙏

پایانپ آفلاین
                  پایانپ آفلاین
                  پایان
                  اخراج شده

مليكابانو
                  ببخشید دیشب نبودم،پست رو الان دیدم،
                  میتونید از این صفحه استفاده کنید
                  https://ganjoor.net/bidel/ghazalbi/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • ا آفلاین
                    ا آفلاین
                    ابراهیم طاها

ببخشید بچه ها شما هم تو دیدن فیلم ها مشکل دارید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • ا آفلاین
                      ا آفلاین
                      ابراهیم طاها

اصن کیفیت بالا رو باز نمیکنه

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M marzyeh78

@M-an سلام صبحتون بخیر
                        من پسوردمو عوض کرده بودم که نتونم بیام:/ولی الان میخوام ریستش کنم ایمیل انجمن نمیاد واسم..آدرسمم درست وارد میکنم ولی از دیروزتاحالا هرچی تلاش کردم ایمیلی که بتونم باهاش پسوردمو عوض کنم نیومده واسم و الان فقط با حساب گوگلم میتونم لاگین شم☹
                        ممنون میشم بررسی کنید

M.anM آفلاین
                        M.anM آفلاین
                        M.an
                        مدیر

marzyeh78

سلام ممنون

ممنون اطلاع دادی

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • M.ba78M M.ba78

مليكابانو در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

@M-bahrami1378 به مدير سايت دايركت پيام بده رو شما كراش دارم 😂😂😂😂😂😂😂😂

پی ویش مگه بازه؟
                          @M-an 😂

M.anM آفلاین
                          M.anM آفلاین
                          M.an
                          مدیر

@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

پی ویش مگه بازه؟
                          @M-an 😂

چیشد؟

پی وی کی ؟

0
                          • ا ابراهیم طاها

اصن کیفیت بالا رو باز نمیکنه

M.anM آفلاین
                            M.anM آفلاین
                            M.an
                            مدیر

@عشق-جهاد

الان باید درست باشه کی دیدین؟

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • M.anM M.an

@عشق-جهاد

الان باید درست باشه کی دیدین؟

ا آفلاین
                              ا آفلاین
                              ابراهیم طاها
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ابراهیم طاها انجام شده

10دیقه قبل مشکل داشت
                              الان حل شد ممنونم
                              ببخشید در مورد این فالو کردن هم اگه میشه یه فکری کنین خیلی واجب نیس ولی اگه حل بشه عالی میشه
                              ممنونم از زحمات الایی های گل

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • M.anM M.an

پی ویش مگه بازه؟
                                @M-an 😂

چیشد؟

پی وی کی ؟

Dr.agonD آفلاین
                                Dr.agonD آفلاین
                                Dr.agon

@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

پی ویش مگه بازه؟
                                @M-an 😂

چیشد؟

پی وی کی ؟

دیشب جرعت و حقیقت بازی میکردیم 😂

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • ا ابراهیم طاها

10دیقه قبل مشکل داشت
                                  الان حل شد ممنونم
                                  ببخشید در مورد این فالو کردن هم اگه میشه یه فکری کنین خیلی واجب نیس ولی اگه حل بشه عالی میشه
                                  ممنونم از زحمات الایی های گل

M.anM آفلاین
                                  M.anM آفلاین
                                  M.an
                                  مدیر

@عشق-جهاد

درسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Dr.agonD Dr.agon

پی ویش مگه بازه؟
                                    @M-an 😂

چیشد؟

پی وی کی ؟

دیشب جرعت و حقیقت بازی میکردیم 😂

M.anM آفلاین
                                    M.anM آفلاین
                                    M.an
                                    مدیر

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

1
                                    • M.anM M.an

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

Dr.agonD آفلاین
                                      Dr.agonD آفلاین
                                      Dr.agon

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

قراربود یکی از بچه ها ب شما پیام بده😂

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Dr.agonD Dr.agon

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

M.anM آفلاین
                                        M.anM آفلاین
                                        M.an
                                        مدیر

@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

چی بگه😂

M.anM Dr.agonD 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • M.anM M.an

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

چی بگه😂

M.anM آفلاین
                                          M.anM آفلاین
                                          M.an
                                          مدیر

@FatiJoooooni

خب تعریف کن😂

چی بگه😂

فهمیدم😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 11428
                                          • 11429
                                          • 11430
                                          • 11431
                                          • 11432
                                          • 42335
                                          • 42336
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه