جواب بده ، بپرس
-
@m-v سلام بنده که آیه رو حفظ نیستم فقط میدونستم که سوره هود هست و متن آیه رو از نرم افزار قرآن مبین در اووردم
تجربی -
@jahad-20 «بَقِیَّت اللَّهِ خَیرٌ لَّکُمْ إِن کنتُم مُّؤْمِنِینَ وَ مَا أَنَا عَلَیْکُم بحَفِیظٍ ، آن چه خداوند برای شما باقی گذارده (از سرمایههای حلال)، برایتان بهتر است اگر ایمان داشته باشید! و من، پاسدار شما (و مأمور بر اجبارتان به ایمان) نیستم!» سوره هود آیه 86
سریع ترین عضله آدم کجاست؟@خون-سرخ در جواب بده ، بپرس گفته است:
@jahad-20 «بَقِیَّت اللَّهِ خَیرٌ لَّکُمْ إِن کنتُم مُّؤْمِنِینَ وَ مَا أَنَا عَلَیْکُم بحَفِیظٍ ، آن چه خداوند برای شما باقی گذارده (از سرمایههای حلال)، برایتان بهتر است اگر ایمان داشته باشید! و من، پاسدار شما (و مأمور بر اجبارتان به ایمان) نیستم!» سوره هود آیه 86
سریع ترین عضله آدم کجاست؟زبان
-
@m-v در جواب بده ، بپرس گفته است:
@خون-سرخ عجیبه .. میدونم رو حفظ نیسین
وگرنه بیشتر مطالبی که علمی سوال شد تو کتابامون هست کار عجیبی نکردم
-
@m-v در جواب بده ، بپرس گفته است:
@خون-سرخ عجیبه .. میدونم رو حفظ نیسین
وگرنه بیشتر مطالبی که علمی سوال شد تو کتابامون هست کار عجیبی نکردم
-
حالا که اینجا سوال میپرسین میگم چه خوب میشد بچه هاسوال های اعتقادیشونم بپرسن میریم دنبالش جواب میاریم
-
@m-v سلام شما درست میگید. این تاپیک برای بچه ها و مخصوصا خودم کاملا مخربه و بایستی پاک بشه. امیدوارم @مدیر پاکش کنن.
@خون-سرخ در جواب بده ، بپرس گفته است:
@m-v سلام شما درست میگید. این تاپیک برای بچه ها و مخصوصا خودم کاملا مخربه و بایستی پاک بشه. امیدوارم @مدیر پاکش کنن.
انشالله استفاده درستی بشه ازش نیاز به پاک کردن نباشه
-
@خون-سرخ در جواب بده ، بپرس گفته است:
انشالله استفاده درستی بشه ازش نیاز به پاک کردن نباشه
-
@m-v به نظرم همه چیز رو دارید خیلی پیچیده میکنید. خب اگه اذیت میشید اصن انجمن رو باز نکنید، یا اصن چیزایی بگید به هم تو اینجا ک دوست داشته باشید این همه دنگ و فنگ نداره.
-
بچه ها این تاپیک تاپیک خوبی بود و خواهد شد حیفه که همینطوری ولش کنید .......(اتفاقا برخلاف فکرتون اینجا خیلی مفید میتونه بشه)
من سوالمو میپرسم امیدوارم دوباره همون روال ادامه پیدا کنه
چرا هندونه با اینکه وزنش سنگینه وقتی میندازی تو آب ته نشین نمیشه؟
دانش-آموزان-آلاء -
بچه ها این تاپیک تاپیک خوبی بود و خواهد شد حیفه که همینطوری ولش کنید .......(اتفاقا برخلاف فکرتون اینجا خیلی مفید میتونه بشه)
من سوالمو میپرسم امیدوارم دوباره همون روال ادامه پیدا کنه
چرا هندونه با اینکه وزنش سنگینه وقتی میندازی تو آب ته نشین نمیشه؟
دانش-آموزان-آلاء