-
آقا فاطمه من دابسمش اینو میسازم
همیشه وقتی دابسمش درس میکنم فقط مرضیه میبینه نکبت سیوشم میکنه:/ -
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Acolareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_ چیو یافتی
-
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Acola یافتم
-
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
_Mohammad_reza_ پی بفرست:/ولی میدونم ک نیست
پی نمیتونم بفرستم یه کانال ارتباطی باز کن
-
Acola متوجه ام چی گفت
-
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_
https://www.instagram.com/p/B9uVJ-IHA3E/?utm_source=ig_web_copy_link
اینه ببینشعاو این پسره
-
Acolareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_ پی بفرست:/ولی میدونم ک نیست
-
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_ نه میگم ندارم:/اشتباه گرفتیش
میفرستما بهت
-
Acolareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_Mohammad_reza_ نه میگم ندارم:/اشتباه گرفتیش
-
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
_Mohammad_reza_
X?
همچین اکانتی ندارم:/اره...یادت اومد؟
-
Acolareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_ نه واستا بگم
-
هومن کیه |: ؟ همون خواننده اس؟؟
-
Acolareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_
X?
همچین اکانتی ندارم:/ -
_Mohammad_reza_replied to Acola on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_ نه
ی اکانت دارم
ی اکانت دیگه هم دارم ک استفاده اش نمیکنم
و ی اکاانت الانم؛)اونیکه با x شروع میشه بیوش...ریکوئستم رو اونه
-
Acolareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Mohammad_reza_ نه
ی اکانت دارم
ی اکانت دیگه هم دارم ک استفاده اش نمیکنم
و ی اکاانت الانم؛) -
پست 601848 از 846714