-
Mohsen Taheri مرغ در دامم مرا پروانه ی پرواز نیست......در گلویم نغمه هست و رخصت آواز نیست
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در مشاعره... گفته است:
Mohsen Taheri مرغ در دامم مرا پروانه ی پرواز نیست......در گلویم نغمه هست و رخصت آواز نیست
تورو دیده رد داده اصغر نباشی بی تو میمیره حتما
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم / از پای تا ب سر همه سمع و بسر شدم
چن نفر ب ی نفر -
amir ahmadi در مشاعره... گفته است:
تورو دیده رد داده اصغر نباشی بی تو میمیره حتما
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-bahrami1378
گفتم بوی مستت سودایه عالمم کرد
گفتا خالی نبند بابا -
amir ahmadi تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوم / از پای تا ب سر همه سمع و بسر شدم
چن نفر ب ی نفرنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri مرهم نمی نهی به جراحت، نمک مپاش.....نوشم نمی دهی به دلم نیشتر مزن
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
RAMIN1380 درود..خدایی باحالن
-
Mohsen Taheri مرهم نمی نهی به جراحت، نمک مپاش.....نوشم نمی دهی به دلم نیشتر مزن
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نامردم اگر زنم سر از مهر تو باز / خواهی بکشم به هجر و خواهی بنواز
-
amir ahmadi نامردم اگر زنم سر از مهر تو باز / خواهی بکشم به هجر و خواهی بنواز
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri زندگاني گر کسي بي عشق خواهد من نخواهم.....راستي بي عشق زندان است بر من زندگاني
-
Mohsen Taheri زندگاني گر کسي بي عشق خواهد من نخواهم.....راستي بي عشق زندان است بر من زندگاني
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهamir ahmadi یک دو مثقال خریت ز خران چیزی نیست / آدمی هست که الحق دو سه خروار خر است
-
amir ahmadi یک دو مثقال خریت ز خران چیزی نیست / آدمی هست که الحق دو سه خروار خر است
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تا توانی دل بدست اور.....دل شکستن هنر نمی باشد
-
amir ahmadi نامردم اگر زنم سر از مهر تو باز / خواهی بکشم به هجر و خواهی بنواز
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
گفتم گر ز عشقت زخمی نرسد مارا
گفتا به تو بخشم سمرقندو بخارا را -
Mohsen Taheri
گفتا به تو بخشم سمرقندو بخارا رانوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mohsen Taheri
گفتا به تو بخشم سمرقندو بخارا رانوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 ز دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد......اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند
-
RAMIN1380 ز دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد......اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دلم صدبار می گوید که چشم از فتنه بر هم نه / دگر ره دیده می افتد بر آن بالای فتانم
-
RAMIN1380 ز دل تنگ اسيران قفس ياد كنيد......اي كه داريد نشيمن به لب بامي چند
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
گفتم که دوستت دارم
گفتا گمشو 60 تا تست مونده بزنی
اقا فعلا خدافظ تا هجویاتی دیگر درودم بر درودتون -
amir ahmadi دلم صدبار می گوید که چشم از فتنه بر هم نه / دگر ره دیده می افتد بر آن بالای فتانم
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri من عاشقم و دلم بدو گشته تباه....عاشق نبود ز عیب معشوق آگاه
-
amir ahmadi
گفتم که دوستت دارم
اقا فعلا خدافظ تا هجویاتی دیگر درودم بر درودتوننوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 شر و وریات بود خداییش ...بابی جدید گشودی
-
amir ahmadi
گفتم که دوستت دارم
اقا فعلا خدافظ تا هجویاتی دیگر درودم بر درودتوننوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 درود دایی
-
RAMIN1380 شر و وریات بود خداییش ...بابی جدید گشودی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri
یوسف گمگشته...
...غم مخور -
RAMIN1380 شر و وریات بود خداییش ...بابی جدید گشودی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri این شعر بود؟؟؟
-
Mohsen Taheri
یوسف گمگشته...
...غم مخورنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن / ترک من خراب شبگرد مبتلا کن