-
@Saahaar براي اينكه همه بفهمن من ادم خوش قوليم بگو تا كي نيام كه بزنم زيرش
من واقعا اگه تو صفحه اصلي نبينم تاپيكو نميام باور كن
️ خب حالا تا كي برم
يه بار طعم خوش قوليمو بچشين
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Saahaar براي اينكه همه بفهمن من ادم خوش قوليم بگو تا كي نيام كه بزنم زيرش
من واقعا اگه تو صفحه اصلي نبينم تاپيكو نميام باور كن
️ خب حالا تا كي برم
يه بار طعم خوش قوليمو بچشين
نمیخوام اذیتت کنم
فلا تاجمعه نباش ببینم بقیش چی پیش میاد -
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@M-bahrami1378 دیروز هیچکی بهم پیامک تبریک نداد
جز روحانی ک اونم امروز داد
اخه تو 100تا شماره داری من موندم به کدوم یکی پیام بدم وگرنه به یادت بودم باور کن
100تا شماره :|
من ک ۱۰۰تا شماره ندارم همش ۴ تا
اصن ۱۰۰تا داشته باشم تو باید منو رسوا کنیی؟ای دوست بی معرفت
بیخیال
من خیلی مظلومم الانم تبریکتو میپذیرم خخ
-
@نخبه بله؟
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi میگم درک این ایه خیلی سخت و اموزندس ممنونم که در این فضای لهو ولعب بر برخی کافران ایات مبارک رو متذکر شدید
تبارک الله -
@خانوم-وكيل ببخشید ولی عزت نفستون مث من زیر خط استاندارده
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نخبه من شوخي ميكنم مشخص نيست؟
به نظرم واقعا به كسي مربوط نميشه كي كي كجاست . كي و كي جناس ناقص اختلافي دارن
اتفاقا يكي از برجسته ترين اخلاقام خوش قوليمه يه مقدار سال كنكور روحيه ام كم شده فقط
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه بگم خرم میمونه اونور پل
اگه نگم خرم حرکت نمیکنع
میگذرم -
@نخبه من شوخي ميكنم مشخص نيست؟
به نظرم واقعا به كسي مربوط نميشه كي كي كجاست . كي و كي جناس ناقص اختلافي دارن
اتفاقا يكي از برجسته ترين اخلاقام خوش قوليمه يه مقدار سال كنكور روحيه ام كم شده فقط
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به نظرم واقعا به كسي مربوط نميشه
ممنونم از توهینتون
-
@Amir-Bernousi میگم درک این ایه خیلی سخت و اموزندس ممنونم که در این فضای لهو ولعب بر برخی کافران ایات مبارک رو متذکر شدید
تبارک اللهنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده@نخبه چند روز پیش یه فضولی کردم رفیقم اینو گفت، منم رفت تو ذهنم، گفتم بذارم اینجا
-
فاطمه ـ بوشهر تو گیر و دار بودم چی بگم بهت که شرمندگیمو بپوشونه
میبینم که خوبی عزیزم
خلاصه ک عیدت کلی هپی مپی فاطمه( :
سال خوبی رو بسازینوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar
شرمندگی نداره خواهر من
اینجا همه دوستیم
و ماشالله کم هم نیستیم بلاخره یکی از قلم میمونه
ان شالله سال خوبی برا همه ی بچه های الا باشه
سال نو توعم مبارک
-
@نخبه چند روز پیش یه فضولی کردم رفیقم اینو گفت، منم رفت تو ذهنم، گفتم بذارم اینجا
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi خیلی خوبه
-
@samane-99 سلااام
روز شما هم بخیرر -
@Saahaar
شرمندگی نداره خواهر من
اینجا همه دوستیم
سال نو توعم مبارک
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه ـ بوشهر عزیزم
مرسی مهربون -
@Saahaar
شرمندگی نداره خواهر من
اینجا همه دوستیم
سال نو توعم مبارک
فاطمه ـ بوشهر سلاممم فاطمهههه
خوبیی
-
@خانوم-وكيل در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به نظرم واقعا به كسي مربوط نميشه
ممنونم از توهینتون
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نخبه اي بابا اون همه اموجي و شوخيو نديدين گير دادين به اين؟ من ميگم اينكه كي كي كجاست به هيچكس مربوط نميشه نه اينكه به شما ربطي نداره . من خودمم به بقيه تذكر ميدم اينجا نباشن من كه نگفتم چرا به من اينو گفتين
-
@نخبه اي بابا اون همه اموجي و شوخيو نديدين گير دادين به اين؟ من ميگم اينكه كي كي كجاست به هيچكس مربوط نميشه نه اينكه به شما ربطي نداره . من خودمم به بقيه تذكر ميدم اينجا نباشن من كه نگفتم چرا به من اينو گفتين
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@نخبه اي بابا اون همه اموجي و شوخيو نديدين گير دادين به اين؟ من ميگم اينكه كي كي كجاست به هيچكس مربوط نميشه نه اينكه به شما ربطي نداره . من خودمم به بقيه تذكر ميدم اينجا نباشن من كه نگفتم چرا به من اينو گفتين
بجز من البته
-
فاطمه ـ بوشهر عزیزم
مرسی مهربوننوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar فدات
-
فاطمه ـ بوشهر سلاممم فاطمهههه
خوبیی
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@samane-99
سلااااااام زن داداش من چطوره؟؟؟
خوبی تو خخ
سال نو مبارک
-
نوشتهشده در ۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل