طرح تغيير چهل روزه
-
@Target زمان پيوسته اس چه فرقي داره اون فصلو الان بخونين دوساعت ديرتر پاشين يا دوساعت زودتر پاشين فردا بخونين؟
-
من دیگه شب زنده دار نیستم. خوابم درست شدع
-
من دیگه شب زنده دار نیستم. خوابم درست شدع
-
نميدونم چطوري بعضيا اصرار دارن خوابشون واسه كنكور كم شه. من دو روزه شب ٥ ساعت ميخوابم تازه ديروز دوساعت ظهر خوابيدم الان به قدري حالت تهوع دارم كه تحمل هيچيو ندارم چه فايده از اين كم خوابيدن وقتي كل روزتو نابود ميكنه
-
@دختر-مشکی-پوش من نيز
️ الانم تا ٩-٩/٥ ميخوابم
يه مدت بود عادت داشتم نماز عشا رو ميخوندم ميخوابيدم خيلي دوره ي باحالي بود
من هرچقد زودتر بخوابم روحيه ي بيشتري دارم اصن يه ادم ديگه ميشم@خانوم-وكيل .خوبه که حالت خوب میشه.والله من شده ۹ شب میخوابم.۶ صبح بیدار میشم.الانم خوابم میاد.من همیشه یه شب زنده دار بودم اخه.
-
@خانوم-وكيل
عزیزمن شما باید روزی بین 7 تا 9 ساعت بخوابی تا راندمان کارت خوب باشه اینایی که 3 4 ساعت میخوابن بخدا استثنا هستن .
-
@خانوم-وكيل .خوبه که حالت خوب میشه.والله من شده ۹ شب میخوابم.۶ صبح بیدار میشم.الانم خوابم میاد.من همیشه یه شب زنده دار بودم اخه.
-
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@jahad-20 امروز نوبت منه باز
نميدونم چرا روز در ميون پنچر ميشم
چی شده منم هنوز دارم میخونم بلکه 5 بشه چرا اینقدر کندم من موقعی که سر ازمونم 1 تست 10 ساعت طول میکشه الان 10 تا تست میزنم میبینم 1 دقیقه گذشته کیفیت تستام پایین فک کنم
-
راستي جهاد من ٥و ربع بيدار شدم ولي ديگه نميتونم بخونم خوابم مياد وحشتناك ميشه نخونم ديگه
راستي جهاد من ٥و ربع بيدار شدم ولي ديگه نميتونم بخونم خوابم مياد وحشتناك ميشه نخونم ديگه
بخواب خب به خودت فشار نیار
-
جهادم كجايي دقيقا كجايي
@jahad-20
گفتم نیام انجمن زیاد بهتره امروز فقط بارون تماشا میکردم چقدر من بارون ندیده ام آخه
-
جهادم كجايي دقيقا كجايي
@jahad-20
گفتم نیام انجمن زیاد بهتره امروز فقط بارون تماشا میکردم چقدر من بارون ندیده ام آخه
-
جهادم كجايي دقيقا كجايي
@jahad-20
@jahad-20
https://nex1music.ir/آهنگ-گرشا-رضایی-آخر-دنیا/ بیا اینو کنار بارون گوش کن ارامش بخشه ((:
-
@jahad-20
https://nex1music.ir/آهنگ-گرشا-رضایی-آخر-دنیا/ بیا اینو کنار بارون گوش کن ارامش بخشه ((: