-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-v قبل از اینکه برم یه معرفی کوچیک میکنی خودتو
-
@Fighter-Bad کنکوری هستی؟
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پونه مقیمی رو هم دوس دارم نوشته هاشو
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا شکرت
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین من دلم نمیخواد تو رو نصیحتت کنم و این حرفا، چون به هر حال میدونم یاد میگیری..
یاد میگیری که چطوری احساسات خودت رو مدیریت کنی، غم، شادی، حسادت، خشم.. حتی محبت کردنت رو، حتی دوست داشتنت رو.. اونایی که به جنگ احساساتشون میرن حتما شکست میخورن..
تو الان غمگینی؟
از غم نمیشه فرار کرد ولی میشه مدیریتش کرد..
لیلی رو دوست داری؟
پس محبتت رو مدیریت کن.. محبت چشمهٔ زلال زندگیه که میتونه تبدیل به مرداب زندگی هم بشه.. اگه تو بخاطر محبت کردن بیش از اندازهٔ لیلی، یا لیلی بخاطر محبت کردن بیش از اندازهٔ تو خدای نکرده یه روز عوض بشید هردوتون مقصرید که گاه ظالم همون مظلومِ و مظلوم همون ظالم..خسرو شکیبایی
"یادت گرامی"انّا لله و انّا الیه راجعون
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#کمی_آهسته
عزیزم ،از " ترین" پرهیز کن ، چرا که خوشبختی جایی هست که خودت را با کسی مقایسه نکنی.
حتی نخواه خوشبخت ترین باشی .
بخواه که خوشبخت باشی و برای این خواستت تلاش کن ؛ همین...یادمان هست که از وقتی به دنبال پسوند "ترین" رفتیم، خوشبختی از ما گریخت. از 19/75 لذت نبردیم چون یکی 20 شده بود.
از رانندگی با پراید و ... لذت نبردیم چون ماشین های مدل بالاتری در خیابان ، در حال خود نمایی بود.
از بودن کنار عشقمان لذت نبردیم چون مدرک تحصیلی و پول توی جیب او ، کمتر از بسیاری دیگر بود.
همچنین ، از خانه مان ، از شغلمان ، از درآمدمان ، از خانواده و دوستانمان و....می خواهم بگویم تحت تاثیر آموزه های غلط ، بسیاری از ما فقط به " بهترین ، بیشترین و بالاترین " چسبیدیم ، در نتیجه تبدیل به انسان هایی افسرده و همیشه نالان شدیم.
گاهی زندگی سخت است و گاهی ما سخت ترش میکنیم...
گاهی آرامش داریم, خودمون خرابش میکنیم,
گاهی خیلی چیزارو داریم اما محو تماشای نداشته هامون میشیم...
گاهی حالمون خوبه اما با نگرانی فردا خرابش میکنیم...
گاهی میشه بخشید اما با انتقام ادامه اش میدیم...
گاهی میشه ادامه داد اما با اشتیاق انصراف میدیم...
گاهی باید انصراف داد اما با حماقت ادامه میدیم.... و
گاهی.... گاهی.... گاهی...
تمام عمر اشتباه میکنیم و نمیدونیم یا نمیخوایم بدونیم...
کاش بیشتر مراقب خودمون, تصمیماتمون و گاهی... گاهی های زندگیمون باشیم... کاش یادمون نره.... که فقط :
یک بار زنده ایم و زندگی میکنیم....
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن ...آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط
و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن
هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟جزو افراد مهمند یا نه فقط هستند
آیا براستی ارزش دارد از کسانی که برایمان اهمیتی ندارند برنجیم !؟
چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند
این راز آرامش من است دوست خوبم
یک دایره فرضی ....- خدا منو ببخشه که اینقد ترین چسبوندم به اسم ملت
- خدا منو ببخشه که اینقد ترین چسبوندم به اسم ملت
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حاضرم توو دبیرستان درسای رشتمو پاس کنم
اونجا صفا و صمیمیت بیشتره -
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبیه ی کارتون با شخصیتایی شبیه ما
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با ما سر چه داشتی ای تیره شب که باز
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ وقت در مورد هیچ چیز نمیتونی کاملا مطمئن باشی. فقط باید شجاعتشو داشته باشی تا اون کاری رو که فکر میکنی درسته انجام بدی. ممکنه بعدها بفهمی که اشتباه کردی ولی لااقل آنچه را که فکر میکردی درسته انجام دادی و این مهمه.
شور زندگی
#ایروینگ_استون
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
"در جهان هیچ چیز به اندازهی حقوق دیگران مقدس نیست."
خیرخواهی در اخلاق مفهومی "زائد" است.
کسی که اقدام به خیرخواهی نمیکند، اما حقوق دیگران را هم نقض نمیکند میتواند انسان درستکاری باشد و اگر هم چنین باشد فقیری وجود نخواهد داشت تا نیاز به نیکوکاری و خیرخواهی دیگران داشته باشد
اما کسی که تمام عمر خود را به نیکوکاری گذرانده و فقط حقوق یک نفر را ضایع کرده باشد،
"این مورد تضییعِ حق را نمیتواند با تمام نیکوکاریهای خود جبران کند."#امانوئل_کانت
باید فک کنم
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاملا درست است؛ ما از هر شکست، عبرت میگیریم! در نهایت، افرادی که همیشه موفق میشوند، واقعا پیشرفت نمیکنند. شکستها رویکردی سازنده را به شما میآموزند و شما را به سمت تحلیل دلایل شکست سوق میدهند؛ به این ترتیب برای اینکه در آینده دوباره شکست نخورید، مجبور میشوید رفتارتان را اصلاح کنید. در این صورت، شکست منشا پیشرفت است.
برای به دست آوردن اعتماد به نفس باید کاری کنید و خطر شکست را بپذیرید.جرات داشته باش
#فردریک_فانژه
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قهوه خوشمزه است،
خوشمزگیاش به همان تلخ بودنش است!
وقتی میخوریم تلخیاش را تحویل نمیگیریم، اما میگوییم چسبید!
زندگی هم روزهای تلخش بد نیست، مثل قهوه میماند، تلخ است اما لذتبخش، تلخیهایش را تحویل نگیر و بخند...#رومن_پولان
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه سوت و کور:(
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi
حتی یه شایعه هایی هم راجبحذف ترم هست:(
امیدوارم زودتر دورشه این مصیبت:(( -
چه سوت و کور:(
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی مثل معروف، تا وقتی چیزیو از دست ندی قدرشو نمیفهمی
واقعا خیلی بده اینکه هیچ کاری نمیشه کرد، الان عصر جدیدو نشون داد بدون تماشاگر، واقعا اصلا جذابیتش خیلی کم شده
البته اینجا هم کرونا اومده
فقط مجازیه :|
-
@Amir-Bernousi
حتی یه شایعه هایی هم راجبحذف ترم هست:(
امیدوارم زودتر دورشه این مصیبت:((نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی اگه تا خرداد طول بکشه واقعا همه چی بهم میخوره، قشنگ این چند ماه از کل زندگی همه ی ادما حذف میشه
-
آسمان ِ آبی مثل معروف، تا وقتی چیزیو از دست ندی قدرشو نمیفهمی
واقعا خیلی بده اینکه هیچ کاری نمیشه کرد، الان عصر جدیدو نشون داد بدون تماشاگر، واقعا اصلا جذابیتش خیلی کم شده
البته اینجا هم کرونا اومده
فقط مجازیه :|
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
اره شرایط دیوونه کننده ایه
فقط نمیفهمم چرا به تودلی هم سرایت کرده:( -
آسمان ِ آبی اگه تا خرداد طول بکشه واقعا همه چی بهم میخوره، قشنگ این چند ماه از کل زندگی همه ی ادما حذف میشه
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
خدا نکنه:((
من ک دیگه تحمل ندارم