-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Taelu-A اره
-
@M-bahrami1378 تا الان کپی پیست میکردی
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پشمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ماجرای همخونی چیه دلی؟ dlrm
جونم برات بگه که
یه دورهمی خفنه ک توی 27 روز پایه رو جمع بندی میکنیم.
یعنی الاء بهمون برنامه میده مام طبق اون عمل میکنیم واخرش 60 درصد کنکور رو میبندیم.با فیلمای تفتانه متنهی میشه شخصی سازیشم کنیم.
هووم دیگه چی...
همین دیگه
اهاااا برا ثبت نام توی این گروه هم باید نام و نام خانوادگیت رو بزنی -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar گل دختر نیستی جات حسابی خالیه
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط Amir Nasiri 0 انجام شده
سلام شرمنده من عربیم ضعیفه می خوام کتابمو عوضکنم شما چی پیشنهاد میدید خودم بین الگو وخیلی سبز جمع بندی ناصح زاده موندم
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
سلام شرمنده من عربیم ضعیفه می خوام کتابمو عوضکنم شما چی پیشنهاد میدید خودم بین الگو وخیلی سبز جمع بندی ناصح زاده موندم
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Nasiri 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فیلمای اقای ناصح زاده رو ببین
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Nasiri 0 جمع بندی ناصح زاده عالیه ولی اسمش روشه جمعبندیه....من خودم کتاب بهتر از میکرو طلایی گاج ندیدم....کله تستای کنکور رو داره....اگه عربیتون ضعیفه اصلا سمته جمع بندی ناصح زاده نرین چون اون برای تقویته ن شروع
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sajjad-l سلام دایی
روالی؟ -
@Sajjad-l سلام دایی
روالی؟نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نمیدونم خودمم
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amir ahmadi نمیدونم خودمم
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sajjad-l ینی چی؟جملت سنگینه دایی
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی مجدد
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-bahrami1378 چرا خب؟
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه ببخشید برای تحلیل صرفی عربی کسی هست اینجا جزوه خوبی داشته باشه؟
-
Amir Nasiri 0 جمع بندی ناصح زاده عالیه ولی اسمش روشه جمعبندیه....من خودم کتاب بهتر از میکرو طلایی گاج ندیدم....کله تستای کنکور رو داره....اگه عربیتون ضعیفه اصلا سمته جمع بندی ناصح زاده نرین چون اون برای تقویته ن شروع
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اتفاقا ناصح زاده از پایه شروع میکنه
البته قدیمش اینطوری بود جدیدشو نمیدونم
-
amir ahmadi اتفاقا ناصح زاده از پایه شروع میکنه
البته قدیمش اینطوری بود جدیدشو نمیدونم
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi ن جدیدش جمع بندیه دایی.....واسه مرور بی نظیره ولی یکی که با عربی خوب نیست...ببینه یاد میگیره ولی عمقی نه.....
-
@M-bahrami1378 چرا خب؟
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام به همه ببخشید برای تحلیل صرفی عربی کسی هست اینجا جزوه خوبی داشته باشه؟
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dani-mobina سلام من جزوه سراغ ندارم....ولی اموزش کتاب میکرو طلایی خیلی جامع و خوبه تستم زیاد داره دربارش فک کنم