مهندسی معکوس کنکور بیکران
-
امروز 01 -01- 2020 تصمیم گرفتم مطالب را در خصوص مهندسی معکوس ( Crack) آزمون کنکور سراسری در اختیار شما قرار دهم.
برای استفاده از این مجموعه ای آموزشی خودتان آن را امتحان کنید و در صورتی از آن مطمئن شدید استفاده کنید.
البته من به شما در درک مساله کمک خواهم کرد و آزمون های سال 98 کنکور را به این روش تحلیل خواهم کرد و بعد شما آزمون هر سالی را که خواستید امتحان کنید و پس حصول اطمینان از آن استفاده کنید.
و به مرور که به این روش مسلط شدید روش های دیگری را نیز توضیح خواهم داد. -
برای شروع کار ساده ترین حالت را بررسی می کنیم
فرض کنید از 10 تست 5 تا را یک در میان بلد هستید و 5 تا را یک در میان بلد نیستید (حالت های مختلفی وجود ولی برای درک مساله ابتدا این حالت را بررسی می کنیم)
1- برای جواب به سوال 2 چون سوال بالا جواب 1 بوده و پایین جواب 4 بوده پس جواب 2 یا 3 است که احتمال آن درست زدن 50 درصد است و همچنین برای سوال 4 و 6 ولی سوال 8 سه حالت دارد که احتمال آن درست زدن 25 درصد است
2- در بدترین حالت اگر همه پرتاب های شما خط بود (هر چقدر هم بدشانس باشد این احتمال 50 درصد است) نمره شما که 50 درصد (اگر آنهایی که بلد نبودید نمی زدید) حالا می شود 36/67 درصد
3- در حالت C , D نمره شما 76/67 درصد می شود
4- اگر میانگین بگیریم نمره شما به احتمال 50 درصد 54/44 می شود.
حالت های مختلف را در روزهای بعد بررسی می کنیم -
تمرین عملی مهندسی معکوس کنکور
هدف: افزایش مهارت در یافتن سوالات سخت (در نحوه تفکر طراح، تفکر کنید)
با هر معلوماتی که در حال حاضر دارید بین 2 سوال متوالی ، سوال سخت را تشخیص دهید و سوال آسان را حل کنید (فقط یک سوال از بین دو سوال را حل کنید)
با توجه به بحث علمی پردازش موازی ذهن وقتی از بین 25 سوال 12 سوال را حل می کنید 13 سوال قبلی که فقط یک نگاه چند ثانیه ای به آن انداخته اید به جستجوی جواب می گردد.
زمان خود را محاسبه کنید. تمام مراحل برای حل این 12 تست نباید بیش از 8 دقیقه طول بکشد. -
سلام دوست عزیز.
با کمال احترام ولی این مطالب دروغ محض هست و اگر کسی با این روش ها بخواد بره دانشگاه ول معطله!!!
خواهشا با ذکر این روشها دانش آموزان را گرفتار "شانس" و احتمالات نکنید چون سوالات کنکور فقط و فقط 1 پاسخ درست دارند!!!
یا حق -
سلام دوست عزیز.
با کمال احترام ولی این مطالب دروغ محض هست و اگر کسی با این روش ها بخواد بره دانشگاه ول معطله!!!
خواهشا با ذکر این روشها دانش آموزان را گرفتار "شانس" و احتمالات نکنید چون سوالات کنکور فقط و فقط 1 پاسخ درست دارند!!!
یا حقMohsen Taheri
سلام
ممنونم که تذکر دادید، به نظر من هم فقط باسوادها باید وارد دانشگاه شوند.
استفاده از این روش نیز برای افراد باسوادی است که دانش علم آمار و احتمال را قبول دارند.
فرق سواد بین افراد با تراز 6000 به بالا بسیار ناچیز است فردی که تراز 10000 دارد با فردی که تراز 6000 دارد سواد بیشتری ندارد فقط تکنیک های کنکوری بیشتری بلد است که این دانش محسوب نمی شود.
این روش هم فقط برای اشخاصی قابل استفاده است که درصد بالایی دارند ولی درصد ممتاز ندارند.
لطفا تعصب به خرج ندهید و به مساله از دید علمی نگاه کنید.
من شخصا با جمع آوری داده های کنکوری و استفاده از نرم افزار تحلیل آماری مانند Matlab و SPSS و .. این تحقیق را چندین ماه (بیش از 100 نفر ساعت مطالعه) انجام دادم تا بتوانم به عدالت آموزشی کمک کنم.
انشاء الله یک هفته قبل از کنکور آن را دقیق توضیح می دهم شما کافی است 2 ساعت وقت بذارید و آن را تمرین کنید اگر به اطمینان رسیدید آن را عملی کنید وگرنه اگر برای شما صحت آن احراز نگردید (آنگاه خط بطلان بکشید) این روش را به هیچ وجه بکار نبرید. -
Mohsen Taheri
سلام
ممنونم که تذکر دادید، به نظر من هم فقط باسوادها باید وارد دانشگاه شوند.
استفاده از این روش نیز برای افراد باسوادی است که دانش علم آمار و احتمال را قبول دارند.
فرق سواد بین افراد با تراز 6000 به بالا بسیار ناچیز است فردی که تراز 10000 دارد با فردی که تراز 6000 دارد سواد بیشتری ندارد فقط تکنیک های کنکوری بیشتری بلد است که این دانش محسوب نمی شود.
این روش هم فقط برای اشخاصی قابل استفاده است که درصد بالایی دارند ولی درصد ممتاز ندارند.
لطفا تعصب به خرج ندهید و به مساله از دید علمی نگاه کنید.
من شخصا با جمع آوری داده های کنکوری و استفاده از نرم افزار تحلیل آماری مانند Matlab و SPSS و .. این تحقیق را چندین ماه (بیش از 100 نفر ساعت مطالعه) انجام دادم تا بتوانم به عدالت آموزشی کمک کنم.
انشاء الله یک هفته قبل از کنکور آن را دقیق توضیح می دهم شما کافی است 2 ساعت وقت بذارید و آن را تمرین کنید اگر به اطمینان رسیدید آن را عملی کنید وگرنه اگر برای شما صحت آن احراز نگردید (آنگاه خط بطلان بکشید) این روش را به هیچ وجه بکار نبرید.ZxSeven یک سوال داشتم قربان: آیا سوال های کنکور از توزیع نرمال پیروی می کند؟ خداییش...
-
ZxSeven یک سوال داشتم قربان: آیا سوال های کنکور از توزیع نرمال پیروی می کند؟ خداییش...
Mohsen Taheri قلمچی که اینطور نیس بار ها دیده شده یهو 4 و 5 تا سوال همشون مثلا گزینه فلان
-
Mohsen Taheri قلمچی که اینطور نیس بار ها دیده شده یهو 4 و 5 تا سوال همشون مثلا گزینه فلان
حماسو حق با شماست.وقتی 1 گزینه ی درست وجود داره و اون گزینه رو طراح هرجوری دلش بخواد میچرخونه دیگه عقل سلیم میگه آدم ریسک نکنه چو نمره ی منفی میگیره!از طرفی اگه من ی سوال رو 50-50 کنم یعنی دوتا گزینه هاشو حذف کنم بعد بیام شیر یا خط بندازم بازم شیر یا خط انداختم!و انگار هیچی حل نکردم
از طری شما هرچی ب سمت رتبه های پایین تر و بهتر حرکت می کنی با داوطلبایی روب رو می شی که جواب اون سوال رو به طور قطع می دونن(یعنی بلدن حل کنن و اصلا شانسی نمی زنن) حالا من بخوام با احتمالات از کسی که جوابو میدونه بزنم جلو؟؟؟!!
-
ZxSeven یک سوال داشتم قربان: آیا سوال های کنکور از توزیع نرمال پیروی می کند؟ خداییش...
Mohsen Taheri
فقط کنکور و آزمون های رسمی سازمان سنجش از جمله ارشد، دکتری، خارج، TOLIMO
بقیه آزمون های آزمایشی از جمله آزمون آزمایشی سنجش چینش گزینه ها استاندارد نیست -
حماسو حق با شماست.وقتی 1 گزینه ی درست وجود داره و اون گزینه رو طراح هرجوری دلش بخواد میچرخونه دیگه عقل سلیم میگه آدم ریسک نکنه چو نمره ی منفی میگیره!از طرفی اگه من ی سوال رو 50-50 کنم یعنی دوتا گزینه هاشو حذف کنم بعد بیام شیر یا خط بندازم بازم شیر یا خط انداختم!و انگار هیچی حل نکردم
از طری شما هرچی ب سمت رتبه های پایین تر و بهتر حرکت می کنی با داوطلبایی روب رو می شی که جواب اون سوال رو به طور قطع می دونن(یعنی بلدن حل کنن و اصلا شانسی نمی زنن) حالا من بخوام با احتمالات از کسی که جوابو میدونه بزنم جلو؟؟؟!!
Mohsen Taheri
به نظر من حالا فرصت کمکی تا کنکور مانده فعلا تا می تونی درس بخون یک هفته به کنکور اگر حداقل دانش علمی تمام دروس 25% شد حتما حداقل 10 درصد با اطمینان به درصد شما اضافه خواهد شد هر بیشتر نمره کسب کنی این درصد اضافه می شود پس حتی از لحظه ها برای درس خوندن استفاده کن .فعلا درگیر این کار نشو من 1 هفته به آزمون به طور دقیق آن را شرح می دهم.