-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amir ahmadireplied to romisa on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینا عالین
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi هر دوش عالین من دیدم
-
@Hamnafass به دل نگیر درسته نیست ولی پیدا میشه
-
ramses kabirreplied to amir ahmadi on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi بابا تو چرا از این سبک چرند خوشت میاد خدایی
-
@Hamnafass
romisa
ramses kabir
ممنون -
@_JANA_ من مگه به دل میگیرمو خودم خبر ندارم
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr.agon on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@FatiJoooooni خاهش میکنم
-
romisareplied to amir ahmadi on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi مرسی اسکرین گرفتم
-
amir ahmadireplied to ramses kabir on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir دایی من انیمه نمیبینم
ولی کسی نبوده که اینا رو ببینه بدش بیاد -
amir ahmadireplied to romisa on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa خواهش
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir ahmadi بابا تو چرا از این سبک چرند خوشت میاد خدایی
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ramses kabirreplied to amir ahmadi on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعله اگه میخوای ببینی یه انیمه خوب باید
spiderman into the spider west رو ببینی -
میده میده میده رقصیدناش میده :|
-
@_JANA_ من که از این سبک بدم اومد حتی از اون خانه ی معلق هم زیاد خوشم نیومد یه طوری بودن
-
شادی و غمگین و دیدین؟
-
amir ahmadireplied to ramses kabir on ۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir اینا هم عالین خیالت راحت دایی
-
دوستان موزیک کسی نفرستاد؟؟؟
275730/846714