-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه
یه خبر خوب
تاپیک شد برترین تاپیک -
سلام دوستان لایو چن روز پیش آقاری موقاریئ کی دارع
-
این پست پاک شده! -
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااام
️
-
سلااام
️
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh سلام
-
سلااام
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh کسی هس به صدای دل وامونده ما گوش کنه
-
@Rakhshandeh کسی هس به صدای دل وامونده ما گوش کنه
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh هست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خستم این روزا بی انگیزه شدم جنگ اعصاب دارم با خانوادم وبقیه
این نفسای آخر کنکوری بودن بد جور زمخته
-
خستم این روزا بی انگیزه شدم جنگ اعصاب دارم با خانوادم وبقیه
این نفسای آخر کنکوری بودن بد جور زمخته
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh صبا دیر بیدار میشم شبا تقریبا به نگاه اکثرمدرن زده ها زود میخوابم
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اثرات قرنطینست
همین -
@Rakhshandeh صبا دیر بیدار میشم شبا تقریبا به نگاه اکثرمدرن زده ها زود میخوابم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh درس خوندنم شده عامل تفرقه بین من وفامیل که معتقدن درس باعث شده اخلاقت واعصابت سرجاش نباشه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa نه عزیزم قرنتینه کجا بود همه جا مارو به زور میبرن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیکار کنممم
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چرا با روح خودت کار نمیکنی؟؟
اهنگای شاد گوش بده
ی ساعت ک درس میخونی ی ربع استراحت کن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa آره میدونم ولی من هرکاری که کنم زخم حرفایی که بهم میزنن حالا حالاها میمونه
-
Zaraa نه عزیزم قرنتینه کجا بود همه جا مارو به زور میبرن
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خخ کلا محیط خونه...محیط شهر....اخباری ک میگن!!همه اینا تاثیر میذاره
شاید زیاد مهم نبباشه اما ذهن ادم رو این چیزا فکر میکنه و اعصاب خوردی پیش میاد -
Zaraa آره میدونم ولی من هرکاری که کنم زخم حرفایی که بهم میزنن حالا حالاها میمونه
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh اگه میخوای برا خودت زندگی کنی
ب حرف هیشکی اهمیت نده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa آه که شاید شعار باشه این حرف نمیشه فدای تو اخه