Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. افزایش عملکرد مغز (IQ%)
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی
My dear books📖
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
خط خط یه گردو 😍❤
اکالیپتوسا
Topic thumbnail image
غیر درسی
ریاضی
Hesam GalaviH
سلام چند سالی هست که لایق هیچ کتابی رو باز نکردم ولی برای گرفتن دیپلم باید ریاضی دوازدهم رو برج شیش امتحان بدم من هیچی یادم نمیاد لطفاً میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم ویک دبیر ریاضی خوب بهم معرفی کنید تا فیلم تدریس ش رو ببینم
غیر درسی
چالش 20 حقیقت
مهربونم
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه . من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن ) پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره.... حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟ این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم. **اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین ! خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید @alireza_ysf75 @فااطمه @بهاره @M.an اخراج نشوم صلوات
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
آشپزی🍽🥞🎂
م
سلام و درود به همه لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون رو با هم به اشتراک بذاریم و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین دعوت میکنم از: @soniaaa @Anzw-18 @Gharibe-Gomnam @roghayeh-eftekhari @chichak-am @حامد-صباحی @حمید-صباحی @m-hmt @sania-Andiravan @z-Gheibi و بقیه دوستان @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سوتی نامه
f.nalistF
سلام بچه ها امیدوارم حال یَک یَکتون عالی و درجه یک باشه بچه ها تو این تاپیک هر سوتی که دیدید یا خودتون مرتکب شدید رو بگید. میخواستم تکی منشن کنم ولی چون امکان داره کسی از قلم بیفته پس همه دعوتید. بترکونید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
اخبار دنیای تکنولوژی📳📢
AkitoA
سلام خدمت همگی قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم به دو دلیل این کار بنظرم جالبه: ۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم ۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیش‌بینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید ممنون و مچکر از همگی ‌ @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
آواز🎼🎧
F
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
نوشته های با ارزش
AmirbernosiA
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا بریم سر اصل مطلب! تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)
غیر درسی

افزایش عملکرد مغز (IQ%)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
92 دیدگاه‌ها 15 کاربران 828 بازدیدها 13 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • AmirbernosiA Amirbernosi

zahra_yp ای کیوم لب مرزه :| تنهام و همه هم توقع دارن ازم :|

آمـاجآ آفلاین
    آمـاجآ آفلاین
    آمـاج
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Amir-Bernousi در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

این آزمونا دقیق نیستن، ارزش و توانایی شما بالا تر از این حرفاست

AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Sh.ES Sh.E

Bio میدونین اگه این طور تست ها، تو مقطع پیش دبستانی و دبستان از بچه ها گرفته بشه، چقدر خوب میشه؟ چقدر رقابت های نا سالم حذف میشه؟

آمـاجآ آفلاین
      آمـاجآ آفلاین
      آمـاج

@سما-نویدفر در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

Bio میدونین اگه این طور تست ها، تو مقطع پیش دبستانی و دبستان از بچه ها گرفته بشه، چقدر خوب میشه؟ چقدر رقابت های نا سالم حذف میشه؟

مشکل نظام آموزشی ما این نیست، البته فکر کنم تو نظام جدید روند بهتری رو در پیش گرفته باشن

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • BioB Bio

@golenarges در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

Screenshot_20200426-134255.jpg

.
        .
        .

عکس کارنامه هارو بزارین اگه دوست داشتین،
        خیلی اسپم ندین جناب مدیر میان دعوامون میکنن

توی چند روز آینده فرمولای روبیکو میزارم

من کوچولو بودم یه روبیکو داشتم یه دونه یه دونه بهمش میزدم درسش می کردم بعد یه جوری بهمش زدم که تا آخر عمرش همون جوری موند💢

آمـاجآ آفلاین
        آمـاجآ آفلاین
        آمـاج
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط آمـاج انجام شده

Bio در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

@golenarges در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

Screenshot_20200426-134255.jpg

.
        .
        .

عکس کارنامه هارو بزارین اگه دوست داشتین،
        خیلی اسپم ندین جناب مدیر میان دعوامون میکنن

توی چند روز آینده فرمولای روبیکو میزارم

من کوچولو بودم یه روبیکو داشتم یه دونه یه دونه بهمش میزدم درسش می کردم بعد یه جوری بهمش زدم که تا آخر عمرش همون جوری موند💢

خواهر زاده منم دقیقا همینکارو میکنه😅، من روبیک رو دوست دارم چون هرچند از روی فرمول باشه ولی بعد از یه مدت دیگه با فرمول نمیتونین کار کنین و طبق روالی که ملکه ذهن شده پیش میرین
        واین هم باعث کارکرد مغز میشه هم تمرکز

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • AmirbernosiA Amirbernosi

15e37b57-2dc7-48a2-b637-b14baff7c808-image.png

😂

hossin 404H آفلاین
          hossin 404H آفلاین
          hossin 404

@Amir-Bernousi خیلی زشته خیلی هیچ وقت پی این نباشید ببینید هوشتون چقدره هیچوقت همیشه دنبال زحمت باشید هوش به تنهایی ببخشیدا ببخشیدا هیچ غلطی نمیتونه کنه ادم کند هوشم اگر تلاش کنه میتونه بهترین بزرگ ترین فرد بشه اینو میشه تو ژاپنیا دید همشون دنبال کارتلاشن ولی ایرانی ها با اینکه هوششون خیلی خیلی بیشتر اوناس ولی به پاشون اصلا نمیرسن به هیچ وجه چون اوناواقعا تلاش میکنن سعی کنید اصلا نرید پی هوشتون ببینید چنده همچین چیزای چرت پرت تلاشتون رو کنید فقط تلاش البته تلاشم باید درست باشه

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • hossin 404H hossin 404

@Amir-Bernousi خیلی زشته خیلی هیچ وقت پی این نباشید ببینید هوشتون چقدره هیچوقت همیشه دنبال زحمت باشید هوش به تنهایی ببخشیدا ببخشیدا هیچ غلطی نمیتونه کنه ادم کند هوشم اگر تلاش کنه میتونه بهترین بزرگ ترین فرد بشه اینو میشه تو ژاپنیا دید همشون دنبال کارتلاشن ولی ایرانی ها با اینکه هوششون خیلی خیلی بیشتر اوناس ولی به پاشون اصلا نمیرسن به هیچ وجه چون اوناواقعا تلاش میکنن سعی کنید اصلا نرید پی هوشتون ببینید چنده همچین چیزای چرت پرت تلاشتون رو کنید فقط تلاش البته تلاشم باید درست باشه

binamB آفلاین
            binamB آفلاین
            binam

hossin 404
            سلام. این یک دیدگاه غلط هست که ایرانی ها فکر میکنن هوششون بالاست. طبق ازمون های معتبر دنیا و بررسی های انجام شده فکر کنم ژاپن جز 5 کشور اول با ای کیو بالا بود. ایران هم رتبش خیلی پرت بود.

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • binamB binam

hossin 404
              سلام. این یک دیدگاه غلط هست که ایرانی ها فکر میکنن هوششون بالاست. طبق ازمون های معتبر دنیا و بررسی های انجام شده فکر کنم ژاپن جز 5 کشور اول با ای کیو بالا بود. ایران هم رتبش خیلی پرت بود.

binamB آفلاین
              binamB آفلاین
              binam

@Danter-group در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

hossin 404

متن جایگزین
              مقایسه ضریب هوشی ملل مختلف.

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • binamB binam

@Danter-group در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

hossin 404

متن جایگزین
                مقایسه ضریب هوشی ملل مختلف.

binamB آفلاین
                binamB آفلاین
                binam
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط binam انجام شده

@Danter-group
                ضریب هوشی یا IQ یکی از فاکتورهایی است که برای کمّی‌سازی هوشمندی انسان تعریف شده است. به زبان آماری، آی کیو یک عدد با توزیع نرمال، با میانگین ۱۰۰ و انحراف معیار ۱۵ است. لذا حدود دو سوم افراد دارای ضریب هوشی بین ۸۵ تا ۱۱۵ هستند. از نظر تعریف نیز، این عدد عبارت است از، حاصل تقسیم سن عقلی بر سن بیولوژیکی، ضرب در صد. یعنی، یک فرد ۲۰ ساله، اگر به اندازه یک فرد ۲۰ ساله عاقل باشد، ضریب هوشی او، ۱۰۰ است؛ اما اگر سن عقلی او، ۲۲ باشد، ضریب هوشی وی، ۱۱۰ خواهد بود. البته، روند محاسبه سن عقلی، موضوعی بسیار پیچیده و تخصصی است، که نه من دانش آن را دارم و نه اینجا مجال پرداختن به آن وجود دارد.

باور عمومی در میان ایرانیان و بسیاری از کشورهای توسعه نیافته این است که ضریب هوشی بالایی دارند و یکی از باهوش‌ترین ملل دنیا هستند. اما آیا واقعا همین طور است؟ در این مقاله [+] از ویکی‌پدیا، به سه آمار مختلف و مستقل اشاره شده است، که متفقا در همه آنها، ایران و کشورهای خاورمیانه، در رده کشورهای میانی طبقه‌بندی می‌شوند و متوسط IQ برای شهروندان این کشورها، در حدود ۸۵ الی ۹۰ است. تصویر همین نوشته نیز، نقشه‌ای است که در کتاب IQ and Global Inequality، نوشته «ریچارد لین» آمده است. فرضیه باهوش بودن ملت ایران، یک موضوع کاملا غلط است و هیچ مبنا و ریشه علمی ندارد.

به زعم من، برای پی بردن به این موضوع، نیازی به خواندن کتب تخصصی و یا بررسی آمار و ارقام نیست. همین دو روز پیش، در بازی ایران و چین، کمک داور با ابتکار یک یا چند هم وطن، مصدوم شد؛ مصدومیتی که حتما عواقب سنگینی برای تیم ملی ایران خواهد داشت. یا در بازی اخیر استقلال تهران و السد قطر، لیزر انداختن تماشاگری روی صورت ژاوی، نهایتا منجر به تصویب جریمه ۵۱ هزار دلاری برای ایران شد. یا مثلا، جایی که ما می‌توانستیم از عربستان سعودی امتیاز بگیریم، عده‌ای با حمله به سفارات این کشور، ایران را در موضع ضعف قرار دادند. این رفتارها، نشانه هر چه باشد، قطعا نشانه هوشمندی نیست.

تلخ است، اما واقعیت دارد که سن عقلی متوسط در جامعه ما، در مقایسه با سن بیولوژیکی به مراتب پایین‌تر است. همین موضوع، باعث ایجاد فجایع ادامه‌دار در چهارشنبه سوری پایان سال، سفرهای نوروزی، صفحه اینستاگرام سلبریتی‌های خارجی و مسابقات ورزشی است. اینها یعنی ما غرق در یک غرور کاذب هستیم و تا زمانی که نخواهیم وجود مشکل را بپذیریم، طبعا راه حلی هم برایش نخواهیم داشت.

منبع : وبلاگ دکتر کلامی هریس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • آمـاجآ آمـاج

@Amir-Bernousi در افزایش عملکرد مغز (IQ%) گفته است:

این آزمونا دقیق نیستن، ارزش و توانایی شما بالا تر از این حرفاست

AmirbernosiA آفلاین
                  AmirbernosiA آفلاین
                  Amirbernosi

@Golenarges
                  برام اهمیتی نداره 😂 چون فهمیدم استعداد و هوش تو موفقیت تاثیر زیادی ندارن، تلاش مهم ترین قسمت زندگی یه ادمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • آمـاجآ آفلاین
                    آمـاجآ آفلاین
                    آمـاج

دوستان سوءتفاهم ایجاد نشه، این تاپیک برای این نیست که بگیم کی از کی باهوش تره،
                    متاسفانه ما ذهنمون رو خیلی تنبل بار آوردیم اینجا رو راه انداختیم تا با یه سری کار های ساده فقط یکم نه خیلی بتونیم جبران مافات کنیم وگرنه اصلا ما باهوشم که باشیم بدون عمل هیچ فایده ای نداره
                    .
                    .
                    من به شخصه هدفم از این تاپیک واقعیت این جمله بود:

موفقیت در زندگی، مرهون ارادست، نه مغز

اقبال لاهوری

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
                    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • binamB آفلاین
                      binamB آفلاین
                      binam

یه کتابی بود الان اسمش یادم نیست. درمورد تاثیر هوش در یادگیری بچه ها تو مدرسه تحقیق کرده بود. میگفت افرادی که قبلا بخاطر هوششون ازشون تعریف شده بود وقتی وارد دبیرستان میشن به مرور افت میکنن. اما فرادی که تلاششون تحسین میشه روند رو به رشدی داشتن.
                      کتاب بی نظیری بود نمیدونم چرا اسمش یادم نیست.

PatrikamP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • BioB آفلاین
                        BioB آفلاین
                        Bio

چرا از اصل قضیه منحرف می شین؟اینجا رای ورزش مغزه نه بحث الکی،انصافا تمومش کنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • binamB binam

یه کتابی بود الان اسمش یادم نیست. درمورد تاثیر هوش در یادگیری بچه ها تو مدرسه تحقیق کرده بود. میگفت افرادی که قبلا بخاطر هوششون ازشون تعریف شده بود وقتی وارد دبیرستان میشن به مرور افت میکنن. اما فرادی که تلاششون تحسین میشه روند رو به رشدی داشتن.
                          کتاب بی نظیری بود نمیدونم چرا اسمش یادم نیست.

PatrikamP آفلاین
                          PatrikamP آفلاین
                          Patrikam
                          دانش آموزان آلاء

@Danter-group یادت اومد بگو ماهم بخونیم

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • PatrikamP Patrikam

@Danter-group یادت اومد بگو ماهم بخونیم

binamB آفلاین
                            binamB آفلاین
                            binam

Patrikam کتاب طرز فکر . نویسنده : کارول دوک

PatrikamP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • binamB binam

Patrikam کتاب طرز فکر . نویسنده : کارول دوک

PatrikamP آفلاین
                              PatrikamP آفلاین
                              Patrikam
                              دانش آموزان آلاء

@Danter-group ممنون

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • PatrikamP Patrikam

@Danter-group ممنون

binamB آفلاین
                                binamB آفلاین
                                binam

Patrikam خلاصه کتاب و معرفی اون : http://aminaramesh.ir/1397/10/10/کتاب-طرز-فکر/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • binamB آفلاین
                                  binamB آفلاین
                                  binam

نظر آلفرد بینه (مخترع آزمون IQ) در مورد هوش:

«چند تن از فلاسفه مدرن ادعا می‌کنند که هوش هر فرد مقدار ثابتی است، مقدار ثابتی است، مقداری که نمی‌تواند افزایش یابد. باید به این بدبینی وحشیانه اعتراض کرده و واکنش نشان دهیم. ما با تمرین، آموزش و مهمتر از همه، روش درست، موفق به افزایش توجه، حافظه و قضاوتمان میشویم و به معنای واقعی کلمه به فرد باهوش‌تری نسبت به قبل تبدیل می‌شویم.»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4
                                  • اکالیپتوسا آفلاین
                                    اکالیپتوسا آفلاین
                                    اکالیپتوس

Screenshot (779).png
                                    اینم مال من 😂

FragileF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • اکالیپتوسا اکالیپتوس

Screenshot (779).png
                                      اینم مال من 😂

FragileF آفلاین
                                      FragileF آفلاین
                                      Fragile
                                      اخراج شده

اکالیپتوس چ ازمونیه؟

اکالیپتوسا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • FragileF Fragile

اکالیپتوس چ ازمونیه؟

اکالیپتوسا آفلاین
                                        اکالیپتوسا آفلاین
                                        اکالیپتوس

@venom ❤️ 🌹

https://esanj.ir/cattell-intelligence-test-online
                                        تست هوش

FragileF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • اکالیپتوسا اکالیپتوس

@venom ❤️ 🌹

https://esanj.ir/cattell-intelligence-test-online
                                          تست هوش

FragileF آفلاین
                                          FragileF آفلاین
                                          Fragile
                                          اخراج شده

اکالیپتوس ممنونم😘❣

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه