خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9
-
-
-
@negin3621 گفته حوالی، ینی یا قبلش یا بعدش
-
Lightning اره از 6 خرداد شروعه
-
Lightning اره از 6 خرداد شروعه
zeinabmaghsoudi
حاجی میرزایی گفته از نیمه دوم خرداد شروعشه
نگا کن
https://p30konkor.com/برنامه-امتحانات-نهایی-خرداد/ -
zeinabmaghsoudi
حاجی میرزایی گفته از نیمه دوم خرداد شروعشه
نگا کن
https://p30konkor.com/برنامه-امتحانات-نهایی-خرداد/Lightning عزیز من برنامه پیشنهادیو گفتم
-
Lightning عزیز من برنامه پیشنهادیو گفتم
zeinabmaghsoudi
منم جدیدشو گفتم اومده یا نع این قدیمیشه -
-
@Amir-Bernousi معتبره؟
-
@Amir-Bernousi معتبره؟
zeinabmaghsoudi میگن فرستادن برای ستاد مقابله با کرونا
ولی با صحبتایی که کردن این برنامه جور درمیاد -
@Amir-Bernousi علوم اجتماعی منظورشون همون هویته ؟
-
تو این گیر و دار سلامت بهداشت و هویت اجتماعی رو کجای دلم بزارم
-
تو این گیر و دار سلامت بهداشت و هویت اجتماعی رو کجای دلم بزارم
حبه انگور_ دقیقاا
-
سخنگوی سازمان سنجش گفت: آموزش و پرورش هیچ مکاتبهای برای برگزاری کنکور از ۸۰ درصد مطالب درسی با سازمان سنجش انجام نداده است
فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: هنوز وزارت آموزش و پرورش هیچ گونه حذفی را به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام نکرده است تا سازمان هم آن را ملاک عمل قرار دهد.
سخنگوی سازمان سنجش افزود: اگر آموزش و پرورش حذف ۲۰ درصد از دروس و آزمون را از ۸۰ درصد به سازمان سنجش اعلام کند؛ قطعا برای اجرای این شیوه بین داوطلبان نظام قدیم و نظام جدید متجانس سازی میشود.
زرین آمیزی گفت: برای تصمیمگیری باید ابتدا حذفیات اعلامی سازمان سنجش را بدانیم.
او در ادامه تاکید کرد: حذف ۲۰ درصد دروس و برگزار شدن کنکور از ۸۰ درصد مطالب کتب درسی را صرفا در رسانهها مشاهده کرده ایم، ولی اعلام رسمی از سوی آموزش و پرورش برای حذف ۲۰ درصدی مطالب به ما اعلام نشده است.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: اگر این حذف اتفاق بیفتد سازمان سنجش برای برگزاری کنکور سراسری ۹۹ بین نظام قدیم و نظام جدید متجانس سازی را انجام خواهد
-
سخنگوی سازمان سنجش گفت: آموزش و پرورش هیچ مکاتبهای برای برگزاری کنکور از ۸۰ درصد مطالب درسی با سازمان سنجش انجام نداده است
فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: هنوز وزارت آموزش و پرورش هیچ گونه حذفی را به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام نکرده است تا سازمان هم آن را ملاک عمل قرار دهد.
سخنگوی سازمان سنجش افزود: اگر آموزش و پرورش حذف ۲۰ درصد از دروس و آزمون را از ۸۰ درصد به سازمان سنجش اعلام کند؛ قطعا برای اجرای این شیوه بین داوطلبان نظام قدیم و نظام جدید متجانس سازی میشود.
زرین آمیزی گفت: برای تصمیمگیری باید ابتدا حذفیات اعلامی سازمان سنجش را بدانیم.
او در ادامه تاکید کرد: حذف ۲۰ درصد دروس و برگزار شدن کنکور از ۸۰ درصد مطالب کتب درسی را صرفا در رسانهها مشاهده کرده ایم، ولی اعلام رسمی از سوی آموزش و پرورش برای حذف ۲۰ درصدی مطالب به ما اعلام نشده است.
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرد: اگر این حذف اتفاق بیفتد سازمان سنجش برای برگزاری کنکور سراسری ۹۹ بین نظام قدیم و نظام جدید متجانس سازی را انجام خواهد
@Sobhan-1999 متجانس سازی چیه دیگه؟