خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9
-
تو این گیر و دار سلامت بهداشت و هویت اجتماعی رو کجای دلم بزارم
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Amirbernosi on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi علوم اجتماعی منظورشون همون هویته ؟
-
Amirbernosireplied to zeinabmaghsoudi on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi میگن فرستادن برای ستاد مقابله با کرونا
ولی با صحبتایی که کردن این برنامه جور درمیاد -
@Amir-Bernousi دست شما درد نکنه
-
zeinabmaghsoudireplied to Amirbernosi on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi معتبره؟
-
-
Lightning اخراج شدهreplied to zeinabmaghsoudi on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi
منم جدیدشو گفتم اومده یا نع این قدیمیشه -
zeinabmaghsoudireplied to Lightning on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lightning عزیز من برنامه پیشنهادیو گفتم
-
Lightning اخراج شدهreplied to zeinabmaghsoudi on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi
حاجی میرزایی گفته از نیمه دوم خرداد شروعشه
نگا کن
https://p30konkor.com/برنامه-امتحانات-نهایی-خرداد/ -
zeinabmaghsoudireplied to Lightning on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lightning اره از 6 خرداد شروعه
-
برنامه پیشنهادی امتحانات نهایی اومده؟
-
Amirbernosireplied to Lightning on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@negin3621 گفته حوالی، ینی یا قبلش یا بعدش
-
-
دوستان در خصوص آمدن 80 درصد کتاب ها در کنکور از طرف هیچ اداره و وزارت خانه ایی به مدارس ابلاغیه و بخش نامه ندادن و درصورت حذف حتما از طریق مدارس پیگیری کنین و تلویزیون نه منابع غیر موثق
-
Flightreplied to zeinabmaghsoudi on ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinabmaghsoudi در خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9 گفته است:
Flight فعلا هیچ بخشنامه ای نیومده اینها باید به طور رسمی اعلام کنند اون موقع درسته خبر نه اینک یه حرفی تو هوا میزنن
خبر تکذیبش رو نشنیدم..
پست 303 از 341