-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz شما جندمی رشتت چیه
-
Gol roz شما جندمی رشتت چیه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini به خاطر صبح ازتون عذر میخام
پشت کنکور تجربی -
Zaraa زهرا خانم کجا رفتی بیا داشتیم صحبت میکردیم ای شیطون دوباره داری میری خر خونی
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini خخ خب شما رفیقاتونو پیدا کردید دیگه...
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچا با اجازه.......فعلا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_tahan موقعی که که میخاین پاسخ بدین یه نوار سفید داره که توی نوار یه شکل کشیده که شبیه ایموجیه اونو بزنین ایموجی میزارین
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz نه بابا من تبر زده بودم شما ببخش _ نظام جدید؟
-
_tahan موقعی که که میخاین پاسخ بدین یه نوار سفید داره که توی نوار یه شکل کشیده که شبیه ایموجیه اونو بزنین ایموجی میزارین
-
Gol roz نه بابا من تبر زده بودم شما ببخش _ نظام جدید؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini نظام جدید
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa نه بیا در مورد ریاضی صحبت کنیم خخ
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_tahan خواهش میکنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aylar mo بله داریم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz شما ک تجربه داری یه توصیه ای به ما میشه کنی مسخره نمیکنما جدی میگم
-
Gol roz شما ک تجربه داری یه توصیه ای به ما میشه کنی مسخره نمیکنما جدی میگم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini چه توصیه ای
-
Zaraa نه بیا در مورد ریاضی صحبت کنیم خخ
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz توصیه ی درسی
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Gol roz توصیه ی درسی
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa ریاضی کدوم استادو دنبال میکنی تو آل