-
@Soleyman-Husseini در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bad Fighter در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخه من تاالان به خودم اجازه ندادم
اسم بگم
اسم اکانتو میگمخیلی ببخشید من باد ادب نیستم ولی اسم اکانتشون زهراس دوما مگه من چجوری صدا کردم اخه؟
تگ کنین فقط
چرا ناراحت میشی آخه؟نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter نه من دعوا که ندارم اخه یجور میگی با اسم صدا نکن من تا حالا ب خودم اجازه ندادم انگار مثلا من چیز بدی گفتم
-
Bad Fighter نه من دعوا که ندارم اخه یجور میگی با اسم صدا نکن من تا حالا ب خودم اجازه ندادم انگار مثلا من چیز بدی گفتم
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bad Fighter نه من دعوا که ندارم اخه یجور میگی با اسم صدا نکن من تا حالا ب خودم اجازه ندادم انگار مثلا من چیز بدی گفتم
نه داش
ولش -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خخخخخخخ شوخی بود گفتم بخندید
از اون شوخی های دعوا جمع کنی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
-
Zaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Bad Fighter یکی از بندگان خدا ک بدجوری اعصابمو خورد کرد
چشام تیزه
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter خخ بدجورر
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter شرمنده ناراحت شدین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خدا به همراهتون
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لیست قطع امیدی های من:
@Ellery
@samane-A
@ -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها توروخدا یکی اینو حل کنه دیگه دارم رد میزنم دیشب نخوابیدم از صحرم تا الان بیدارم امتحان ریاضیم داریم خدا خودت به خیر کن
-
بچه ها توروخدا یکی اینو حل کنه دیگه دارم رد میزنم دیشب نخوابیدم از صحرم تا الان بیدارم امتحان ریاضیم داریم خدا خودت به خیر کن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir یا ابلفضل مگه چی هست
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دیگه دارم رد میزنم مغزم دیگه نمیکشه خدایا خودت به دادم برس
-
من دیگه دارم رد میزنم مغزم دیگه نمیکشه خدایا خودت به دادم برس
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir واضح نیست عکس
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته اگه بتونید دست خطمو بخونید
-
البته اگه بتونید دست خطمو بخونید
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir تجربی هستی؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ramses kabir تجربی هستی؟
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soleyman-Husseini اره