-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight بفرما
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight اره
-
Sisyphus در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حالا اعداد را کنار هم قرار دهیم میشود 12324 و از مجموع کم کنیم میشود 12274
12374 کد یک قطار در دهلی نو هست طبق تحقیق دانشمندان
حالا توی دهلی چه خبره؟دارن مسلمونا رو میکشن
قران 1400 سال قبل اینو بهمون خبر داده
Dr-acula بازم مسخره کن جاهل نجسبرای خودم و این جامعه متاسفم که به تفکرات سطحی و سخیف امثال تو اجازه ابراز شدن میده! درکت همینقدر سطحیه که متوجه نمیشی در واقع این اعداد داره به کرونا و زمان وقوعش اشاره میکنه و اسم از کرونا گراف به میان اورده !!! ... و همانا در مستی خود شناورید!
-
خیلی مسخرس ولی اگ نمیپرسیدم نمیشد..
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight نمیدانم یادم نمیاد
-
Gol roz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Flight نمیدانم یادم نمیاد
-
روزخوش
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight شرمنده
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight من برات پیدا میکنم همین جا مینویسم
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Flight چشم
-
nafas.m فارغ التحصیلان آلاءreplied to Flight on ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Dr-acula در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Sisyphus در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حالا اعداد را کنار هم قرار دهیم میشود 12324 و از مجموع کم کنیم میشود 12274
12374 کد یک قطار در دهلی نو هست طبق تحقیق دانشمندان
حالا توی دهلی چه خبره؟دارن مسلمونا رو میکشن
قران 1400 سال قبل اینو بهمون خبر داده
Dr-acula بازم مسخره کن جاهل نجسبرای خودم و این جامعه متاسفم که به تفکرات سطحی و سخیف امثال تو اجازه ابراز شدن میده! درکت همینقدر سطحیه که متوجه نمیشی در واقع این اعداد داره به کرونا و زمان وقوعش اشاره میکنه و اسم از کرونا گراف به میان اورده !!! ... و همانا در مستی خود شناورید!
تو با سرعت یک کیلوبایت بر ثانیه میخوای بر من عالم سخن برانی ؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
هیج وقت ب کتاب اکتفانکنید
Gol roz مرسی عزیزم یافتم -
کتاب یکم مرضِ خصاصت داره...
306280/846714